Κατασκευαστικές αστοχίες στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης «βλέπουν» οκτώ αρχιτέκτονες - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κατασκευαστικές αστοχίες στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης «βλέπουν» οκτώ αρχιτέκτονες

Αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, με την οποία ζητούν ελεγχθεί η ασφάλεια που θα παρέχουν στους επισκέπτες τα γυάλινα δάπεδα σ...


Αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, με την οποία ζητούν ελεγχθεί η ασφάλεια που θα παρέχουν στους επισκέπτες τα γυάλινα δάπεδα στον προθάλαμο της αίθουσας του Παρθενώνα στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης, κατέθεσαν οκτώ αρχιτέκτονες.
«Το κατασκευασμένο ως επί το πλείστον από υαλοπίνακες δάπεδο του προθαλάμου του Παρθενώνα παρουσιάζει ταλάντωση αρκετά έντονη και μπορεί να δημιουργεί από απλό αίσθημα ανασφάλειας και ιλίγγους σε άτομα με σχετικά προβλήματα μέχρι και αίσθημα πανικού (για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν οι ανελκυστήρες)» αναφέρουν οι αρχιτέκτονες. Σύμφωνα με τα Νέα, οι ίδιοι πιστεύουν ότι υπάρχουν (ανεπιβεβαίωτες) ενδείξεις για την ύπαρξη και άλλων, μικρότερων κατασκευαστικών αστοχιών και ζητούν να γίνει έρευνα και να καταλογιστούν ευθύνες στους αρμόδιους φορείς.
Την καταγγελία υπογράφουν οι αρχιτέκτονες Έρικα Βασιλά, Ουρανία Γαζέπη, Μιχάλης Γρηγορίου, Αντώνιος Μαούνης, Μυρτώ Μυριαλή, Μαρία Παπασυμεών, Χρυσούλα Λαχανά και Αναστάσιος Σουγιούλ.

1 σχόλιο

  1. FACEBOOK BLOG: "PATRIA MEDIA" (http://www.facebook.com/group.php?gid=50461394227):

    Αναρτήθηκε: EIΔΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ http://www.facebook.com/group.php?gid=50461394227

    Elliniko DNA
    ============

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου