Ανοιγμα προς τη Χαμάς αναμένει σύντομα ο Χαλέντ Μεσάαλ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ανοιγμα προς τη Χαμάς αναμένει σύντομα ο Χαλέντ Μεσάαλ

Η προεδρεία του Μπαράκ Ομπάμα χρησιμοποιεί μία νέα γλώσσα για τις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Μέση Ανατολή, εκτιμά σε συνέντευξή του στην ιταλική ...


Η προεδρεία του Μπαράκ Ομπάμα χρησιμοποιεί μία νέα γλώσσα για τις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Μέση Ανατολή, εκτιμά σε συνέντευξή του στην ιταλική La Repubblica ο ηγέτης της Χαμάς, Χαλέντ Μεσάαλ.
Προσθέτει ο Μεσάαλ ότι ένα επίσημο άνοιγμα προς την οργάνωση είναι θέμα χρόνου. Υπενθυμίζεται ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ την θεωρούν τρομοκρατική και δεν έχουν απευθείας διάλογο μαζί της.
«Η πρόκληση για όλους στη Μέση Ανατολή είναι να αποτελέσει για όλους η αρχή μίας πραγματικής αλλαγής στην αμερικανική και την ευρωπαϊκή πολιτική», δήλωσε στη συνέντευξή του ο Μεσάαλ.
Ο ηγέτης της Χαμάς δεν αναφέθηκε άμεσα στο μήνυμα του Μπαράκ Ομπάμα, την περασμένη Παρασκευή, όπου μίλησε για μία «νέα αρχή» στις σχέσεις των ΗΠΑ με το Ιράν. Ωστόσο, ο πνευματικός ηγέτης του Ιράν χαρακτήρισε το άνοιγμα της Ουάσιγκτον Αλί Χαμενεΐ, ένα «σύνθημα».
Σε ότι αφορά την εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 1.400 Παλαιστίνιους, ο Χαλέντ Μεσάαλ είπε ότι δεν έκαμψε τις δυνάμεις της οργάνωσης, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου