Πόλεμος από το μέλλον της νανοτεχνολογίας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πόλεμος από το μέλλον της νανοτεχνολογίας

Ο "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ" ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΔΟΓΜΑ: "Τα επιτεύγματα της τεχνολογίας χρησιμοποιούνται πρώτα για στρατιωτικούς σκοπούς"Νά...

Ο "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ" ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ
ΔΟΓΜΑ: "Τα επιτεύγματα της τεχνολογίας χρησιμοποιούνται πρώτα για στρατιωτικούς σκοπούς"Νάνο-τεχνολογία είναι ένας όρος ο οποίος χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη δημιουργία και χρήση λειτουργικών δομών μεγέθους μεταξύ 1 και 100 νάνο-μέτρων, της τάξεως δηλαδή του 1/1000000000 μέτρων.
Είχατε σκεφτεί ποτέ ένα στρατιώτη που να έχει άλμα 6 φορές μεγαλύτερο από αυτό του φυσιολογικού ανθρώπου? η απάντηση είναι nano super boots!Είχατε σκεφτεί ποτέ ένα στρατιώτη να δέχεται την σφαίρα αλλά να μην παθαίνει τίποτα λόγο ασπίδας? η απάντηση είναι nano super shield!Είχατε σκεφτεί ποτέ ένα στρατιώτη που να αυτο-γιατρέυεται? η απάντηση είναι nano super cast!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ:ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΟΡΑΤΟ? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΟ SUPER STEALTH
Η Αμερική έχει επενδύσει στο ΜΙΤ για τα συγκεκριμένα επιτεύγματα( δεν το λεμε εμείς ... το λέει το ίδιο το πανεπιστήμιο), και η πρόοδος είναι πάρα παρά πολύ μεγάλη.Το 2012 θα έρθει και η τελική έκθεση. Προετοιμάζουν ήδη την επομένη γένια μέσω των video-games.
Αλήθεια πιστεύεται ότι οι ΡΩΣΟΙ θα έχουν μείνει με σταυρωμένα τα χεριά?....

Εστάλη από blackmail

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου