Από την Αίγυπτο θα στείλει ο Ομπάμα "μήνυμα" προς τον μουσουλμανικό κόσμο - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Από την Αίγυπτο θα στείλει ο Ομπάμα "μήνυμα" προς τον μουσουλμανικό κόσμο

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα στείλει το πολυαναμενόμενο μήνυμά του προς μουσουλμανικό κόσμο στις 4 Ιουνίου από την Αίγυπτο, σύμφων...


Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα στείλει το πολυαναμενόμενο μήνυμά του προς μουσουλμανικό κόσμο στις 4 Ιουνίου από την Αίγυπτο, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο. Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Γερμανία και τη Γαλλία.
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας, ο Μπ.Ομπάμα είχε υποσχεθεί να απευθυνθεί στον μουσουλμανικό κόσμο από μουσουλμανική χώρα, μέσα στους πρώτους μήνες από την ανάληψη της προεδρίας.
Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει επίσης τονίσει ότι επιθυμεί βελτίωση των σχέσεων με τις μουσουλμανικές χώρες, μία θέση που αναμένεται να επαναλάβει στην ομιλία της 4ης Ιουνίου.
Ερωτώμενος γιατί επιλέχθηκε η Αίγυπτος, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς, δήλωσε ότι η χώρα αποτελεί κατά πολλούς τρόπους «την καρδιά του αραβικού κόσμου».
Σύμφωνα με τον Ρ.Γκιμπς, μία ημέρα μετά ο Μπ.Ομπάμα θα μεταβεί στη Γερμανία, όπου θα επισκεφθεί την πόλη της Δρέσδης και το στρατόπεδο συγκέντρωσης Μπούχενβαλντ.
Στις 6 Ιουνίου ο Μπ.Ομπάμα θα βρεθεί στη Γαλλία, όπου θα παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης για την απόβαση στη Νορμανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου