Εκτεταμένα επεισόδια με μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εκτεταμένα επεισόδια με μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας

Τα γεγονότα εξελίσονται ραγδαία... Μιλήσαμε για επικείμενη "επανάσταση" των μεταναστών Το σχέδιο δημιουργίας Ισλαμικού κράτους στ...


Τα γεγονότα εξελίσονται ραγδαία...
Μιλήσαμε για επικείμενη "επανάσταση" των μεταναστών Το σχέδιο δημιουργίας Ισλαμικού κράτους στην καρδιά της Ευρώπης και η πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας αλλά τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρηγορότερα τελικά...
Πορεία αλλοδαπών με επεισόδια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Την αφορμή για τις ταραχές έδωσαν, όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές, αστυνομικοί, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της χθεσινής «επιχείρησης σκούπα» σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν Σύριοι μετανάστες, έκαναν έλεγχο, προπηλακίζοντας έναν εξ αυτών, και το σημαντικότερο, έσκισαν ένα αντίτυπο του Κορανίου και ποδοπάτησαν τις σελίδες του.
Περίπου 200 άτομα, στην πλειοψηφία τους Αφγανοί, συγκεντρώθηκαν στις 16:00 στην οδό Αχαρνών, για να διαμαρτυρηθούν για τη χθεσινή συμπεριφορά της Αστυνομίας.
Τα πρώτα μικροεπεισόδια σημειώθηκαν στην οδό Αχαρνών, όταν κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για τη συγκέντρωση των αλλοδαπών, την οποία πραγματοποίησαν χωρίς να ενημερώσουν κανέναν.
Οι συγκεντρωμένοι, που σταδιακά αυξήθηκαν στους 1.000, πραγματοποίησαν πορεία προς την πλατεία Ομονοίας, προξενώντας καταστροφές σε αυτοκίνητα και καταστήματα.
Στη συνέχεια, προσευχήθηκαν ομαδικά στην πλατεία, την οποία και κατέλαβαν επί αρκετές ώρες. Οι αλλοδαποί θα πραγματοποιήσουν εκ νέου συγκέντρωση αύριο στην Ομόνοια στις 15:30.
Σχόλιο ιστολογίου μας: Μαζί με τους μετανάστες οι οποίοι δηλώνουν ότι αστυνομικοί προσέβαλαν τη θρησκεία τους, και καλά κάνουν και διαμαρτύρονται αφού ζουν σε ένα κράτος που τους δίνεται η δυνατότητα..., συμμετείχαν και Ελληνικές αντιρατσιστικές οργανώσεις. Παρακολουθήσαμε λοιπόν τους Έλληνες αυτούς να διαμαρτύρονται γιατί προσβλήθηκε η θρησκεία των μεταναστών. Πού ήταν οι κύριοι αυτοί όταν αναρχικοί και άλλοι...βεβήλωναν εκκλησίες και ξεφτίλιζαν την ορθοδοξία μας; Πού ήταν οι κύριοι αυτοί, που τους είδαμε εξοργισμένους να συμπαραστέκονται στους μετανάστες, όταν "κάποιοι" δικαστές του ΣΤΕ απαίτησαν με τη συγκέντρωση υπογραφών να μην πραγματοποιηθεί αγιασμός στις αίθουσες των δικαστηρίων;; Πού είναι οι αντιρατσιστικές οργανώσεις όταν κάποιοι άθλιοι καίνε την Ελληνική σημαία και προσβάλουν τους Έλληνες;; Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν ρατσισμό εναντίων των Ελλήνων;; Αλλά φυσικά ο αντιρατσισμός κατ' επάγγελμα δεν ενδιαφέρεται για τον ρατσισμό εναντίων των Ελλήνων, αλλά μόνο εναντίων μεταναστών....!
..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου