Η έλλειψη σταθερής πολιτικής και η αναξιοπιστία των τελευταίων κυβερνήσεων της χώρας μας, έχει σαν αποτέλεσμα να σύρεται πίσω από τετελεσμένα.. - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η έλλειψη σταθερής πολιτικής και η αναξιοπιστία των τελευταίων κυβερνήσεων της χώρας μας, έχει σαν αποτέλεσμα να σύρεται πίσω από τετελεσμένα..

Τη Σάμο και του Φούρνους επισκέφθηκε προχθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος χθες ήταν στο Αγαθονήσι. Ο κ. Παπανδρέου άσκησε σκληρή κριτική σ...


Τη Σάμο και του Φούρνους επισκέφθηκε προχθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος χθες ήταν στο Αγαθονήσι.
Ο κ. Παπανδρέου άσκησε σκληρή κριτική στη ΝΔ για κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος «με τις άγονες πολιτικές της» όπως είπε για να υπογραμμίσει..."
Το μήνυμα το δικό μας από την άγονη γραμμή, είναι ότι είμαστε αποφασισμένοι να εγγυηθούμε το δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη στην πρόσβαση σε σωστές υπηρεσίες, Υγείας, Παιδείας, Συγκοινωνιών, ευημερίας, ανάπτυξης και ποιότητας ζωής".
Και πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου «μπορούμε να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα δεν είναι άγονη γραμμή, αλλά χώρα παραγωγική με αξίες, αρκεί να υπάρχει ευνομούμενη πολιτεία».
«Δυστυχώς η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ με τις άγονες πολιτικές της κατάφερε να κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα και να λεηλατήσει τα χρήματα του ελληνικού λαού και έτσι να διευρύνει την ψαλίδα της ανισότητας», πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικρίνοντας την κυβέρνηση ότι «αντί να κατανείμει δίκαια τον εθνικό πλούτο, κατάφερε να απαξιώσει τα δημόσια αγαθά, το εισόδημα της ελληνικής οικογένειας και αυτό ακόμα το κύρος της πατρίδας μας».
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίησης και κατοίκους των Φούρνων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, με κύριο την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, την υγεία και τις υποδομές.
Προσφωνώντας τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο δήμαρχος Φούρνων Γιάννης Μαρούσης ανέφερε ότι η επιβίωση στο νησί είναι δύσκολη και ζήτησε την υποστήριξη του Γ. Παπανδρέου, «όταν γίνει πρωθυπουργός», για την ανάπτυξη των υποδομών, για την βελτίωση των συγκοινωνιών και την βελτίωση των δομών υγείας.
Από την πλευρά του ο νομάρχης Σάμου Εμμανουήλ Κάρλας αναφέρθηκε κι αυτός στην ακτοπλοϊκή σύνδεση, στην ενεργειακή αυτονομία του νησιού και την δημιουργία περιφερειακού ιατρείου, όπως και την κατασκευή ελικοδρομίου στο νησάκι Θύμαινα. Σε αντιφώνηση του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι βρέθηκε εδώ για να τονίσει την στήριξη του στα δικαιώματα των κατοίκων στην υγεία, τις συγκοινωνίες και την παιδεία, επισημαίνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο, αύριο κιόλας, να βοηθήσει την ανάπτυξη διαδικτυακών υπηρεσιών στο νησί ώστε να βοηθηθεί η Παιδεία άλλα και η τηλεϊατρική».
Οι κάτοικοι των Φούρνων δώρισαν στον κ. Παπανδρέου προϊόντα της γής τους, που, όπως είπε ο δήμαρχος, «είναι η ψυχή μας»,ο δε Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τους ευχαρίστησε ακόμα μια φορά για την υποδοχή που του επεφύλαξαν και κατέληξε λέγοντας ότι «θα είμαστε δίπλα σας και τώρα και αύριο ως κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου