Ανακάλυψαν πάπυρο απο την εποχή του Χριστού στο Ισραήλ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ανακάλυψαν πάπυρο απο την εποχή του Χριστού στο Ισραήλ

Οι κρατικοί αξιωματούχοι του Ισραήλ ανακοίνωσαν χθες, ότι ανακαλύφθηκε σπάνιο χειρόγραφο -πάπυρος, δύο χιλιάδων χρόνων. Το γεγονός σχετικά μ...


Οι κρατικοί αξιωματούχοι του Ισραήλ ανακοίνωσαν χθες, ότι ανακαλύφθηκε σπάνιο χειρόγραφο -πάπυρος,
δύο χιλιάδων χρόνων.
Το γεγονός σχετικά με την ανακάλυψη του σπάνιου χειρογράφου, αναφέρθηκε στο πρακτορείο «Κίπα» και το γερμανικό Πρακτορείο των Καθολικών Ειδήσεων.
Η πρώτη μελέτη κατέδειξε ότι αυτό το εν μέρει κατεστραμμένο αρχαιότατο έγγραφο μεγέθους 15 x 15 εκατοστών, γράφτηκε στην Αρχαία Εβραϊκή γλώσσα και περιέχει πολλά ονόματα ατόμων με αναφορές των τόπων καταγωγής τους.
Επίσης το σπάνιο εύρημα, όπως υποστηρίζουν, το κατάσχεσαν οι ισραηλινοί συνοριοφύλακες, αλλά κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, καθώς και η συγκεκριμένη τοποθεσία που βρίσκεται τώρα ο πάπυρος, δεν αναφέρονται.
Τέλος σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της Ιερουσαλήμ, οι επαγγελματίες πρέπει να αποδείξουν την αυθεντικότητα του εγγράφου που βρέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου