Δείτε στο βίντεο ποιοί ξεσήκωσαν τους λαθρομετανάστες για να κάνουν έκτροπα... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δείτε στο βίντεο ποιοί ξεσήκωσαν τους λαθρομετανάστες για να κάνουν έκτροπα...

Το βίντεο προέρχεται από το http://hellas-orthodoxy.blogspot.com Τα ψέματα μόλις τελείωσαν. Από αυτό το βίντεο ο Πρόεδρος της Μουσουλμανι...

Το βίντεο προέρχεται από το http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Τα ψέματα μόλις τελείωσαν. Από αυτό το βίντεο ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης στην Ελλάδα φωτογραφίζει συγκεκριμένο χώρο ο οποίος ξεσήκωσε τους λαθρομετανάστες για να κάψουν, να σπάσουν και να δημιουργήσουν πανικό στο κέντρο της Αθήνας. Το σχέδιο όπως έχουμε ήδη πεί βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ξένες δυνάμεις, ιδρύματα Σόρος, Indymedia, Τουρκία, μέρος της αριστεράς και της αναρχοαριστεράς και όχι μόνο....είναι όλοι μέσα στο παιχνίδι για την πολιτική αποσταθεροποίηση της Ελλάδος! Έλληνες ξυπνήστε επιτέλους και βγείτε από το λήθαργο που σας καλλιεργούν τα ΜΜΕ! Δεν είναι δυνατόν να δημιούργησαν ταραχές στο κέντρο της Αθήνας για πρώτη φορά οι αλλοδαποί...και τα Ελληνικά ΜΜΕ να ασχολούνται με τα "παπαγαλάκια" και τη "βαρβαρότητα"!! Έλληνες δεν γίνεται να υπάρχουν τόσα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ύπαρξη σχεδίου αποσταθεροποίησης και πληθυσμιακής αλλοίωσης της Ελλάδος και εσείς να μην αντιδράτε!! Επιτέλους αφυπνισθείτε κ δείξτε τους στις ερχόμενες ευρωεκλογές ότι δεν είστε άμορφη μάζα που σας πλάθουν όπως θέλουν! Μην γυρίζετε την πλάτη σε αυτά τα προβλήματα και μην κλεινετε τα μάτια από φόβο και αδιαφορία. Αν δεν αφυπνισθείτε τώρα σε λίγα χρόνια θα είναι αργά για την Ελλάδα μας. Για το μέλλον των παιδιών μας...!
..(( Λ ))..

2 σχόλια

  1. Σιγά ρε Ελλήνάρα που μιλάς για πληθυσμιακή αλλοίωση! pure blood είσαι εσύ; Ρωμαιο - Αρμενιο - Σλαβο - Τουρκό - έλληνας είσαι μεγάλε και τίποτα παραπάνω. Ιστορικά ο ελλαδικός χώρος έτσι ήταν λόγω γεωγραφικής θέσης. Άνοιξε κανά βιβλίο και ξεστραβώσου. Η Ελληνική ιστορία δεν είναι μόνο το 450-300π.χ. και το 1821-2009, αλλά και το μεσοδιάστημα. Για ψάξε εκεί να δεις πληθυσμιακή καθαρότητα. Φαντάσου ότι τα κόκκινα αυγά που βάφεις το Πάσχα (Εβραϊκό έθιμο) είναι Σλάβικο έθιμο.

    Ίσα Ελληνάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ συνέλληνα, γιατί όσο και να μην σου αρέσει Έλληνας γεννήθηκες εκτός και αν κατάγεσαι από κάποια άλλη χώρα, θα ξεκινήσω την απάντηση μου λέγοντας αυτό που είχε πει ο Καποδίστριας. " Δεν με νοιάζει πόσο αίμα ελληνικό ρέει στις φλέβες μου, με νοιάζει ότι αισθάνομαι και είμαι Έλληνας και θα αγωνιστώ για την Ελλάδα". Εκτός αυτού εφόσον εσύ έχει "φάει" τα βιβλία και έχεις ξεστραβωθεί θα έχεις διαβάσει και τις γνωστές πλέον μελέτες 22 πανεπιστημίων, παγκοσμίως, που αποδεικνύουν ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε γηγενής πληθυσμός και προερχόμαστε από τους αρχαίους Έλληνες. Αν δεν το γνωρίζεις φυσικά δεν φταις εσύ. Σκοπίμως ότι έχει σχέση με πράγματα που αφορούν τον πολιτισμό της Ελλάδας και την ιστορίας της, μονίμως αποκρύπτονταν στην Ελλάδα. Στην πατρίδα ασχολούμαστε μόνο με τη eurovision...! Αν εσύ δεν θές να είσαι συνέχεια των ένδοξων προγόνων μας είναι δικαίωμα σου. Όμως είναι και δικό μας δικαίωμα να θέλουμε να είμαστε...! Αν ντρέπεσαι για τη χώρα που γέννησε τα πιο φωτεινά μυαλά του κόσμου, τη δημοκρατία, τον πολιτισμό, την ιατρική και όλες τις βάσεις για να αναπτυχθεί ο σύγχρονος κόσμος, δικαίωμα σου. Τους χαρακτηρισμούς "Ελληναράς" και άλλα τέτοια δεν τους σχολιάζουμε καθόλου. Στη σημερινή ραγιάδικη "τηλεκατάσταση" δυστυχώς έχει επικρατήσει η άποψη ότι όσοι μιλούν για Ελλάδα και για όραμα είναι Ελληναράδες, ακραίοι, φασίστες...! Αν εσύ συνέλληνα θέλεις να μείνεις προσκολλημένος σε μια κατάσταση που σου έχουν πλασάρει, και με βάση την οποία είσαι υπόδουλος όλων, ανίκανος να δημιουργήσεις, φυσικά μη καθαρός Έλληνας, άνθρωπος χωρίς ιστορία καθώς εντέχνως σας προωθούν ότι δεν είσαι "καθαροί" Έλληνες, και φυσικά χωρίς μέλλον αφού δεν έχεις παρελθόν, είναι δικαίωμα σου. Να γνωρίζεις όμως ότι οι Αρχαίοι Έλληνες, οι Έλληνες του 1821, οι Έλληνες ακόμα και του 1940, μεγαλούργησαν είτε με τον πολιτισμό τους, είτε με το θάρρος τους, είτε με τη λεβεντιά και την παλικαριά τους για έναν και μόνο λόγο. Επειδή αισθάνονταν και ήταν Έλληνες. Κατά συνέπεια το να κάνουν τους Έλληνες να πιστέψουν ότι δεν είναι Έλληνες είναι το νούμερο ένα όπλο τους για να μας πολεμήσουν. Είναι δικαίωμα σου να ανήκεις σε αυτό το κομμάτι των παραπλανημένων Ελλήνων. Εμείς ανήκουμε στο κομμάτι των Ελλήνων που αγαπούν την πατρίδα τους, σέβονται την ιστορία των χιλιάδων ετών την οποία παραλάβαμε από τους προγόνους μας και σκοπεύουμε να την παραδώσουμε όπως ακριβώς την παραλάβαμε στους απογόνους μας. Εμείς δεν θα ησυχάσουμε αν δεν ξανά βρει η Ελλάδα τον πραγματικό της δρόμο. Το δρόμου του πραγματικού πολιτισμού, της πραγματικής δημοκρατίας, της δημιουργίας, και του πραγματικού σεβασμού από όλο τον κόσμο. Και κάτι τελευταίο για να θυμάσαι. Λαός ο οποίος ξεχνά, απορρίπτει ή δεν σέβεται την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ζήσει ξανά...και ξανά..και ξανά...,γιατί χωρίς παρελθόν δεν υπάρχει μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου