Κάτι δεν πάει καλά... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κάτι δεν πάει καλά...

Φίμωση του ΛΑ.ΟΣ από το SKAI!!! Καταγγέλλω την απαράδεκτη φίμωση των επίσημων θέσεων του κόμματος ΛΑΟΣ, όπως αυτές εκφράστηκαν από τον Πρόεδ...


Φίμωση του ΛΑ.ΟΣ από το SKAI!!!
Καταγγέλλω την απαράδεκτη φίμωση των επίσημων θέσεων του κόμματος ΛΑΟΣ, όπως αυτές εκφράστηκαν από τον Πρόεδρο του κόμματος μέσω της διακαναλικής συνέντευξης τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο την 1/6/2009.
Συγκεκριμένα ο δίαυλος SKAI μέσα από την επίσημη Ιστοσελίδα του παρέχει «υπηρεσίες» ενημέρωσης μέσω του διαδικτύου και στην επιλογή SKAI PLAYER αναρτά καθημερινά εκτός άλλων και θέματα καθημερινής ειδησιογραφίας όπως αυτά μεταδόθηκαν τηλεοπτικά από τον τηλεοπτικό σταθμό.
Στη συγκεκριμένη λοιπόν δυνατότητα ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει εκτός άλλων και όλες τις διακαναλικές συνεντεύξεις τύπου όλων των κοινοβουλευτικά εκπροσωπούμενων κομμάτων και βεβαίως και του Προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη της 1/6/2009, με μία όμως ειδοποιό διαφορά.
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!!
Το βίντεο, που αναρτήθηκε την 1/6/2009 και ώρα 16:37 μέχρι και τη στιγμή αυτή 2/6/2009 και ώρα 15:00, σταματά στο 6ο λεπτό χωρίς τις δυνατότητες περεταίρω αναπαραγωγής και γρήγορης μετάβασης μέχρι και το «υποχρεωτικό» όριο των 60 λεπτών (βάση των κανόνων του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου) που τουλάχιστον πληρούται για τα αντίστοιχα βίντεο των υπολοίπων Πολιτικών αρχηγών.
Διαπιστώστε το εδώ
http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=101003
Επιπλέον η μηχανή αναζήτησης «συμπτωματικά» θάβει στην 2η σελίδα την παραπομπή στην συνέντευξη τύπου του προέδρου του ΛΑΟΣ, εφόσον γίνει αναζήτηση με ημερολογιακά κριτήρια (Από 1/1/2009 μέχρι 1/1/2009). Αντίθετα εάν ο χρήστης ακολουθήσει αντίστοιχα κριτήρια με ημερομηνία για παράδειγμα 27/5/2009 έως 27/5/2009 θα παρατηρήσει ότι όλως τυχαίως η αντίστοιχη συνέντευξη άλλου πολιτικού αρχηγού είναι εμφανής και «ψηλά» στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Μάλιστα δε ακόμα και εάν τα κριτήρια είναι τυχαία, έστω από 10/12/2007!!! έως 26/6/2009!!! η συγκεκριμένη σύνδεση εμφανίζεται ΠΑΝΤΑ – «ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ» στην ίδια θέση (2η γραμμή, 2η θέση από αριστερά) και αφορά ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ με τίτλο «Τελική ευθεία για Ευρωεκλογές»!!!
Τέτοια «κολπάκια» δεν μπορεί να μένουν ασχολίαστα και ίσως ατιμώρητα. Πρέπει να απαντήσει ΔΥΝΑΤΑ η μόνη δυνατή φωνή της Ελλάδας η φωνή του ΛΑΟΣ.
Από το φόρουμ της ΝΕ.Ο.Σ. http://www.neos-forum.com/
Εστάλη από Αναγνώστη

2 σχόλια

  1. Ειμαι ψηφοφορος του ΛΑΟΣ αλλα αυτο που εκανε να κουναει την επιταγη στο ντιμπειτ με την προσφορα του 1 εκατ. ηταν ξεφτιλα.
    Και μαλιστα οταν το ειδα και σε διαφημιστικο σποτ......ντροπη ρεεεεεεε.οταν κανεις κατι δε βγαινεις με ντουντουκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηστυχώς ζούμε σε μια χώρα που ο κόσμος δεν ενημερώνεται σχεδόν καθόλου. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να μάθει ο κόσμος την κίνηση του Καρατζαφέρη. Δεν υπήρχε περίπτωση να βγεί και να μιλήσει κανείς από το σύστημα για την κίνηση Καρατζαφέρη διαφορετικά. Αν το 1 εκ. Ευρώ προέρχονταν από το ΣΥΡΙΖΑ όμως όλα τα ΜΜΕ και τύποι σαν τον Λαζόπουλο θα έκαναν τεμενάδες και θα τον καθιστούσαν αυτόματα κόμμα λαού....! Αντί να δούμε ότι βράθηκε άνθρωπος από τον πολιτικό χώρο ο οποίος έδωσε λεφτά για τους φτωχούς....προσπαθούμε να τον πετσοκόψουμε επειδή το έκανε!! Είμαστε τρελός λαός τελικά!! Δεν ξέρουμε τί θέλουμε. Θέλουμε να υπάρχουν κινήσεις Καρατζαφέρη ή όχι;; Και γιατί τα βέλη στράφηκαν από τον κ. Λαζόπουλο στον Καρατζαφέρη ο οποίος έδωσε τα λεφτά....και δεν στράφηκαν εναντίων όλων των υπόλοιπων κομμάτων και πολιτικών αρχηγών που παίρνουν πολλαπλάσια λεφτά αλλά δεν έκαναν ποτέ παρόμοια κίνηση;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου