Να και ένας ηγέτης που αφουγκράζεται τη βάση. Διαζύγιο με τη ΝΔ και ξανά μπροστά..! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Να και ένας ηγέτης που αφουγκράζεται τη βάση. Διαζύγιο με τη ΝΔ και ξανά μπροστά..!

Γ. Καρατζαφέρης: Καλημέρα σε όλους. Αν είχατε έρθει λίγο νωρίτερα θα βλέπατε να φεύγει ένα φορτηγό για μεταφορές -μετακομίσεις. Το χρησιμοπο...


Γ. Καρατζαφέρης:
Καλημέρα σε όλους.
Αν είχατε έρθει λίγο νωρίτερα θα βλέπατε να φεύγει ένα φορτηγό για μεταφορές -μετακομίσεις.
Το χρησιμοποιούμε για τη μεταφορά μας από την πολυκατοικία.
Μια πολυκατοικία, η οποία μας έδωσε όνειρα, προσδοκίες, ελπίδες, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να στάζει η αποχέτευση και μαζί με τους ενοίκους έχουν έρθει και τρωκτικά και ως εκ τούτου κρίναμε απαραίτητη τη μεταφορά μας.
Στη γειτονιά πάντα βέβαια, αλλά έξω από την πολυκατοικία.
Τώρα βέβαια πρέπει να πω ότι ο οικοπεδούχος ψάχνει λύσεις, θέλει να την πουλήσει, να διώξει τους καταληψίες,έχω την αίσθηση ότι με τον οικοπεδούχο θα βρούμε λύση, μήπως και σηκώσουμε ένα σύγχρονο κτίριο, φιλόξενο, που να χωράει πολύ κόσμο.
Εμείς είμαστε διατεθειμένοι, αλλά είναι θέμα τελικής απόφασης του οικοπεδούχου. Και βεβαίως αντιλαμβάνεστε ότι οικοπεδούχος είναι η μεγάλη βάση, αυτής της πλατιάς παράταξης που κάποιοι στενεύουν όλο και περισσότερο.
*****************
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
ΔΕΙΤΕ:
Το φορτηγό μεταφέρει τα τελευταία πράγματα του ΛΑ.Ο.Σ απο την κοινόχρηστη πολ/κία της Ρηγίλλης, μετά το οριστικό διαζύγιο!
*******************
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ 10 IOYNIOY 2009
http://skeftomaste-ellhnikagr.blogspot.com/2009/06/10-ioynioy-2009.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου