Γιγάντιο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στα Σκόπια!! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γιγάντιο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στα Σκόπια!!

Ενώ η Ελλάδα τους προσφέρει το όνομα μας και τους επιτρέπει να προσγειωθούν στην Κέρκυρα με Αεροπλάνο που θα γράφει "Δημοκρατία της Μακ...


Ενώ η Ελλάδα τους προσφέρει το όνομα μας και τους επιτρέπει να προσγειωθούν στην Κέρκυρα με Αεροπλάνο που θα γράφει "Δημοκρατία της Μακεδονίας"...αυτοί στήνουν άγαλμα ύψους 22 μέτρων και κόστους 4.500.00 Ευρώ!!
Δημοσιεύματα του Σκοπιανικού Τύπου επιβεβαιώνουν ότι έχει προχωρήσει σημαντικά η προετοιμασία του προκλητικού Μνημείου του Μεγάλου Αλεξάνδρου (σ.σ. του Σκοπιανού «Μακεντόνσκι»), το οποίο θα είναι πραγματικά γιγάντιο σε διαστάσεις, αφού μαζί με τη βάση του θα ξεπερνά σε ύψος τα 22 μέτρα! Ύψος που αντιστοιχεί σε μια 8όροφη πολυκατοικία!!!
Ειδικότερα ο έφιππος Αλέξανδρος θα έχει ύψος 12 μέτρα και η βάση του μνημείου άλλα 10! Θα τοποθετηθεί δε στην κεντρική Πλατεία των Σκοπίων και θα περιτριγυρίζεται από άλλα μικρότερα σε διαστάσεις αγάλματα!
Αδιάψευστος μάρτυρας του γιγαντιαίου Μνημείου που ετοιμάζουν οι Πλαστογράφοι, είναι η φωτογραφία που δημοσιεύει πρωτοσέλιδα εφημερίδα των Σκοπίων, η οποία δείχνει την καλλιτεχνική επεξεργασία του αγάλματος του έφιππου Αλεξάνδρου επάνω στο Βουκεφάλα, σε ιταλικό εργαστήριο!
Σημειώνεται πως η κατασκευή του θα κοστίσει στα Σκόπια περίπου 4.500.000 ευρώ, ποσό πολύ μεγάλο για το μέγεθος του κρατιδίου των πλαστογράφων, που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε, σε αντίθεση με την επίσημη Ελλάδα και κάποιους Έλληνες μαικήνες, που αδιαφορούν παντελώς για την υπεράσπιση της μοναδικής, αξεπέραστης ελληνικής κληρονομιάς της Μακεδονίας και του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου, που κλέπτεται προκλητικά εμπρός στα ασυγκίνητα μάτια τους!
Το πόσο μεγάλο και επιβλητικό σε διαστάσεις θα είναι το Μνημείο του κλεμμένου Μεγάλου Αλεξάνδρου, το απεικόνισε στην αρχή της χρονιάς το Σκοπιανικό Περιοδικό Φόκους, κάνοντας μια προσομοίωση των διαστάσεών του που πλησίαζαν τα 30 μέτρα μαζί με τη βάση, τοποθετώντας το με ψηφιακό μοντάζ, σε πλατεία των Σκοπίων, έτσι που μπροστά του τα κλασσικά κτίρια της πόλης να δείχνουν σαν μικρογραφίες και οι άνθρωποι σαν κουκίδες…
Το Μνημείο αυτό, υπολογίζουν οι άνθρωποι του Γκρούεφσκι, πως θα φέρνει δεκάδες χιλιάδες πρόσθετους τουρίστες στα Σκόπια, θα καταγραφεί ως ένα από τα επιβλητικότερα μνημεία της Ευρώπης και θα εδραιώσει σε όλους τους ξένους τον ψευδή ισχυρισμό ότι και ο Αλέξανδρος ήταν δήθεν Σκοπιανός και πως και οι Σκοπιανοί είναι δήθεν «Μακεδόνες»!!!
Η φωτογραφία του Μνημείου άλλωστε θα κάνει αμέσως το γύρο του Κόσμου, θα περάσει σε όλο το φάσμα των διεθνών ΜΜΕ και θα αποτελέσει χαριστική βολή κατά της προσπάθειας προβολής της ελληνικότητας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των αληθινών Μακεδόνων, του πανάρχαιου και ένδοξου αυτού κομματιού του αιώνιου Ελληνισμού!
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
σκαλισμένο στην πλαγιά ενός όρους δίπλα στη Θεσσαλονίκη
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως η Ελλάδα, άφησε ανεκμετάλλευτο εντελώς το φυσικό δικαίωμά της να κατασκευάσει ένα ισάξιο με το πιο ταλαντούχο παιδί της Μνημείο, σαν εκείνο που οραματίστηκε από το 1991, ο πρωτοπόρος σε αυτά τα θέματα Συγγραφέας των Καλάς και Πρόεδρος της «Πολιτιστικής Εταιρείας Μακεδνός» Δημήτρης Αλεξάνδρου, που από τότε είχε προτείνει να κατασκευαστεί σε μια πλαγιά του Ανθεμούντα δίπλα στη Θεσσαλονίκη, η τεράστια μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σε διαστάσεις που θα ξεπερνούσαν όλα τα Μνημεία του Κόσμου, ώστε να έμπαινε στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, ενώ εσωτερικά θα ήταν επισκέψιμο και θα λειτουργούσε ως Μουσείο, με ειδικές αίθουσες, κλίμακες και ανελκυστήρες, που θα οδηγούσαν τους ξένους τουρίστες ως επάνω στους «οφθαλμούς» του Μεγάλου Αλεξάνδρου, για να αντικρίσουν εκεί καταληκτικά όλη την εξαίσια και συναρπαστική αλήθεια, μαζί την υπέροχη θέα προς τη Θεσσαλονίκη και τον γαλάζιο Θερμαϊκό Κόλπο!
Το Μνημείο αυτό του Δ. Αλεξάνδρου, θα ήταν ορατό την μέρα από τη Θεσσαλονίκη λάμποντας στο φως του Μακεδονικού Ήλιου, και ιδίως από το Αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ τη νύχτα θα φωτίζονταν επιβλητικά, αποτελώντας ένα μοναδικό Παγκόσμιο Αξιοθέατο!
Το εσωτερικό Μουσείο θα λειτουργούσε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, αποτελώντας διεθνή πηγή σκέψης και έμπνευσης για όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο, ενώ στη βάση του Μνημείου θα λειτουργούσε η Παγκόσμια Μακεδονική Βιβλιοθήκη, όπου θα συγκεντρωνόταν όλες οι γραπτές αποδείξεις της ελληνικότητας της Μακεδονίας και όλη η σχετική διεθνής βιβλιογραφία, για μελετητές και ερευνητές, ενώ όλο το υλικό θα προσφερόταν ταυτόχρονα και ψηφιακά, μέσα από σχετικό διαδικτυακό κόμβο του Μνημείου!
Εκεί επίσης θα κατασκευαζόταν εσωτερικό μεγάλο Αμφιθέατρο, ενώ και εξωτερικά θα δημιουργούνταν ένα ακόμη ανοιχτό, όπου και θα δινόταν θεατρικές παραστάσεις για τη Μακεδονία, τον Φίλιππο, τον Αλέξανδρο, αλλά και την νεώτερη ιστορία της Μακεδονίας, ενώ θα μπορούσαν να δραματοποιηθούν και σκηνές από τις επικές μάχες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, λειτουργώντας η περιοχή σαν ένα μεγάλο φυσικό κινηματογραφικό στούντιο!
Φυσικά ένα τέτοιο όραμα, για το οποίο οι «αρμόδιοι» αδιαφόρησαν εγκληματικά, θα δημιουργούσε και χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, αφού θα έφερνε επιπρόσθετα στη Θεσσαλονίκη και τη γύρω περιοχή, εκατομμύρια ξένους τουρίστες! Εδραιώνοντας παράλληλα διεθνώς την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Αλλά η κοντόφθαλμη, μικροεγωιστική και στείρα πολιτική όλων των Κυβερνήσεων από τότε, δεν έδωσε ακόμη σάρκα και οστά σε αυτό το κορυφαίο, το παγκόσμιο όραμα! Με αποτέλεσμα να βρίσκονται σήμερα μπροστά οι πλαστογράφοι των Σκοπίων, οι άρπαγες του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου!
Η γιγάντια πρόκληση που ετοιμάζουν, πρέπει επιτέλους να βρει και γιγάντια αφοπλιστική ανταπάντηση!
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Θεσσαλονίκη, Μακεδονία 5 Μαΐου 2009 μ.Χ.
Εστάλη από http://www.noiazomai.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου