Η «kλιμa-τikή κρίση» και η κα-taργη-ση όλων των δiκ@ιωμ@των και eλeυθερiών της ανθρωπότητας! (Εκπληκτικό Video που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η «kλιμa-τikή κρίση» και η κα-taργη-ση όλων των δiκ@ιωμ@των και eλeυθερiών της ανθρωπότητας! (Εκπληκτικό Video που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ)

  Πώς μπορεί ένα παγκόσμιο δίκτυο δισεκατομμυριούχων να αυξήσει περαιτέρω τη δύναμη και τον πλούτο του και ταυτόχρονα τον έλεγχο της υπόλοιπ...

 





Πώς μπορεί ένα παγκόσμιο δίκτυο δισεκατομμυριούχων να αυξήσει περαιτέρω τη δύναμη και τον πλούτο του και ταυτόχρονα τον έλεγχο της υπόλοιπης ανθρωπότητας; Με το να τρομάζει διαρκώς την ανθρωπότητα, ώστε να υπακούμε σε κάθε εντολή τους, για να σωθούμε. Οποιοδήποτε κ@ιρικό φ@ινόμενο μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για να προωθήσει τον φόβo στον πληθυσμό παγκοσμίως...

 

Ψεύτικο κρέας, Γενετικά τροποποιημένα έντομα προς βρώση, υποχρεωτικά «τσιμπήμ@τ@», lockdown, απαγόρευση ταξιδιών, όχι πλέον ιδιωτική ιδιοκτησία, ενοικίαση και κοινή χρήση των πάντων, πόλεις 15 λεπτών, περιορισμός στις μετακινήσεις σας, παρακολούθηση όπου κι αν πάτε και ό,τι κι αν κάνετε, σύλληψη ή απώλεια όλων τα οικονομιών σας επειδή είπατε κάτι στα social media ενάντια σε αυτήν την παραφροσύνη….! Όλα αυτά και πολλά άλλα έρχονται για να «σωθεί ο πλανήτης»…


(Κακώς λογοκρίθηκε το άρθρο και διεγράφη από τους ελεγκτές, καθώς αποτελεί μετάφραση επίσημου ξένου άρθρου μεγάλης ιστοσελίδας το οποίο επικαλείται δημοσιευμένη επιστημονική μελέτη η πηγή της οποίας παρατίθεται στο άρθρο και δεν αντιβαίνει τους όρους της κοινότητας. Η άκριτη λογοκρισία των ελεγκτών πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Η πλατφόρμα blogger έχει καταντήσει μεγαλύτερος λογοκριτής και από το Facebook του οποίου ο ιδρυτής πρόσφατα παραδέχθηκε ότι αναγκάστηκε από τον Biden να λογοκρίνει οτιδήποτε αντίθετο με το επίσημο αφήγημα στη πανδημία. Το μόνο που θα καταφέρετε με αυτή τη λογοκρισία είναι να φύγουν ΟΛΟΙ από τη πλατφόρμα blogger)


Πηγή: Stop World Control

Απόδοση & Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Περισσότεροι από 1.600 επιστήμονες σε όλο τον κόσμο υπέγραψαν την «Π@γκόσμια Δι@κήρυξη για το Κλίμ@» , η οποία αναφέρει ότι «Δen υπάρχει έκτακτη κλιμ@τική @νάγκη». Αρκετοί από αυτούς τους επιστήμονες εμφανίζονται στο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ «Κλίμα, η Ψυχρή Αλήθεια» που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου. Κατεβάστε αυτό το έγγραφο και δείτε το video, για να ακούσετε τι λένε έντιμοι επιστήμονες, που δεν πληρώνονται για να διαδίδουν τη προπαγάνδα των παγκοσμιοποιητών, αλλά μοιράζονται πραγματικά επιστημονικά δεδομένα.

 



Κατεβάστε το PDF εδώ

 

Πώς μπορεί ένα παγκόσμιο δίκτυο δισεκατομμυριούχων να αυξήσει περαιτέρω τη δύναμη και τον πλούτο του και ταυτόχρονα τον έλεγχο της υπόλοιπης ανθρωπότητας; Με το να τρομάζει διαρκώς την ανθρωπότητα, ώστε να υπακούμε σε κάθε εντολή τους, για να σωθούμε. Τι χρησιμοποιούν για να μας τρομοκρατήσουν και να μας οδηγήσουν στην πλήρη υπακοή; Ψέματα και απάτες. Καθαρή εξαπάτηση. Προβάλλουν μια τρομερή απειλή στο μυαλό μας, την επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά, μέχρι να πιστέψουμε ότι είναι αλήθεια. Τότε θα χορέψουμε σε κάθε τους μελωδία και θα γίνουμε οι τέλειοι σκλάβοι, όπως έγινε στη π(λ)ανδημία. Έτσι μια μικρή ομάδα αστρονομικά πλούσιων ανθρώπων είναι σε θέση να ελέγξει δισεκατομμύρια άλλους ανθρώπους, σε όλο τον κόσμο.

Το τρέχον αφήγημα τρόμου ονομάζεται «κλι
maτική aλλaγή». Πρώτα μας είπαν ότι ο πλανήτης κρυώνει και πηγαίναμε για μια εποχή παγετώνων. «Βγάλτε τα χειμωνιάτικα παλτό σας! Κατασκευάστε ιγκλού! Σώστε τον εαυτό σας!» (εδώ)


Αυτό αποδείχτηκε φυσικά ότι δεν ισχύει και έτσι το αφήγημα το άλλαξαν σε «υπερθέρμανση» του πλανήτη. Οπότε ξεκίνησε ένα νέο αφήγημα…Οι πάγοι λιώνουν από τους πόλους και οι χώρες μας θα πνιγούν σαν την Ατλαντίδα. «Φορέστε τα μαγιό σας! Ετοιμάστε τις σωσίβιες βάρκες!» (εδώ)


Και αυτό αποδείχτηκε λάθος μετά από λίγο και έτσι το άλλαξαν ξανά σε «κλιματική αλλαγή». Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να πάνε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Υπάρχει ξαφνική κακοκαιρία, κάπου στον κόσμο; «Βλέπετε;;; Είναι η κλιματική αλλαγή! Όλοι θα πεθάνουμε!». Υπάρχει κύμα καύσωνα αλλού στη Γη; «Ναί! Συμβαίνει. Θα καούμε ζωντανοί. Κλιματική αλλαγή!» (εδώ)

Οποιοδήποτε καιρικό φαινόμενο μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για να προωθήσει τον φόβο στον πληθυσμό παγκοσμίως...


Είναι ανόητο και τρελό, αλλά παρόλα αυτά εξαιρετικά επικίνδυνο και καταστροφικό. Γιατί αυτή η παραφροσύνη χρησιμοποιείται για να επιβάλει ασφυκτική τυραννία στην ανθρωπότητα, που όμοια της δεν έχει ξαναδεί αυτός ο κόσμος. Ξεχάστε τον κομμουνισμό της Κίνας. Αυτό που ετοιμάζουν για ολόκληρο τον κόσμο είναι κάτι πολύ περισσότερο από την κατάσταση της Κίνας. Με άλλα λόγια, ετοιμάζουν την κόλαση επί της γης.



Όλη η παραγωγή κρέατος πρέπει να καταστραφεί και η ανθρωπότητα πρέπει να αναγκαστεί να τρώει γενετικά τροποποιημένα ζωύφια, που εκτρέφονται σε εργοστάσια (εδώ). Τα αγροκτήματα πρέπει να εξαλειφθούν από προσώπου γης και να αντικατασταθούν με εργαστήρια και εργοστάσια, όπου δημιουργούνται τεχνητά τρόφιμα (εδώ). Αν κάποιος τρώει κρέας, πρέπει να προέρχεται από εργαστήριο, όπου καλλιεργείται αφύσικο κρέας. Το ότι αυτό θα κάνει τους καρκίνους να γίνουν πιο συνηθισμένοι από ένα απλό κρυολόγημα, δεν είναι σημαντικό για αυτούς που εξουσιάζουν τον πλανήτη (εδώ). Αρκεί να τρώμε όλοι τα ψεύτικα τους τρόφιμα από τα εργαστήρια.

Όλα τα οικονομικά πρέπει να γίνουν πλήρως ελεγχόμενα, καθιστώντας τα 100% ψηφιακά, ώστε οι τύραννοι να μπορούν να μπλοκάρουν οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό κατά βούληση, εάν κρίνουν ότι οι δαπάνες μας είναι «κακές για το κλίμα». Ή...αν τολμήσουμε να πούμε μια λέξη ενάντια σε αυτή την τρέλα (εδώ). Άλλωστε το ζήτημα της λογοκρισίας έχει ήδη γίνει εμφανές από την εποχή της πανδημίας, ενώ πλέον τα άρθρα τα οποία εξιστορούν οτιδήποτε αντίθετο στο επίσημο αφήγημα, διαγράφονται από τους ελεγκτές στον παγκόσμιο ιστό με συνοπτικές διαδικασίες. Είναι πολύ πιθανό και το συγκεκριμένο άρθρο να λογοκριθεί και να διαγραφεί, όμως η λογοκρισία είναι το πρώτο βήμα της ψηφιακής τυραννίας. Ακολουθεί το μπλοκάρισμα λογαριασμών που έρχεται…η φυλάκιση…και πολλά άλλα…!

Στην Ευρώπη οι άνθρωποι μπορεί να καταλήξουν στη φυλακή, επειδή ξοδεύουν πάρα πολλά μετρητά...
 

«Τα μετρητά βλάπτουν το κλίμα! Θέλετε να σκοτωθούμε όλοι; Εδώ, σκεφτείτε την ανόητη συμπεριφορά σας στη φυλακή για μερικές εβδομάδες, ίσως αυτό θα σας διδάξει κάποια κοινή λογική».


Όχι άλλα μετρητά λοιπόν. Όλα πρέπει να είναι ψηφιακά και ελεγχόμενα. Αυτό είναι που θα σταματήσει την κλιματική αλλαγή! Δεν είναι αστείο…μην γελάτε…

 



Δεν τελειώνει όμως εκεί η παράνοια των παγκοσμιοποιητών που αυτή τη στιγμή καθορίζουν το μέλλον μας. Οι άνθρωποι θα πρέπει να εμβολιάζονται σε συνεχή βάση για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής (εδώ). Και πρέπει όλοι να πληρώσουμε περισσότερους, περισσότερους, περισσότερους και ακόμη περισσότερους, και ακόμη περισσότερους φόρους, για να «σώσουμε τον πλανήτη». (εδώ)


Κανείς δεν θα επιτρέπεται σε λίγο να κατέχει τίποτα, καθώς αυτό είναι κακό για το περιβάλλον…! Πρέπει να μοιραζόμαστε σπίτια, κουζίνες, αυτοκίνητα, ρούχα, εργαλεία με όλους τους άλλους στη γειτονιά. Το να κατέχετε οτιδήποτε είναι κακό για το κλίμα…! (εδώ)


Τα ταξίδια δεν θα επιτρέπονται πλέον, αλλά η λύση είναι ότι μπορούμε όλοι να ταξιδέψουμε σε εξωτικές τοποθεσίες από το πούλμαν μας, φορώντας ακουστικά εικονικής πραγματικότητας. Ψεύτικα εικονικά ταξίδια! (εδώ) Εν τω μεταξύ, θα είμαστε κλειδωμένοι μέσα στα σπίτια μας, επειδή αυτοί οι κλιματικοί συναγερμοί θα ανακοινώνουν ήδη παγκόσμιες κλιματικές αποκλίσεις, για να «σώσουν τον πλανήτη» (εδώ). Εξάλλου, η κλιματική αλλαγή είναι μια πολύ χειρότερη κρίση από την πανδημία, λέει ο Μπιλ Γκέιτς, και πρέπει να ληφθούν εξίσου δραματικά μέτρα (εδώ). Βεβαίως και μια από τις προτεινόμενες – επιβαλλόμενες λύσεις θα είναι καταστροφή εκατομμυρίων μικρών επιχειρήσεων έτσι ώστε όλοι να αγοράζουν μόνο από μεγάλα επίσημα υπερκαταστήματα όπως το Amazon και το Ebay, που ανήκουν σε συγκεκριμένους πλούσιους παγκοσμιοποιητές. Υπέροχο επιχειρηματικό μοντέλο. Η καταστροφή όλων των μικρών επιχειρήσεων μέσω συνεχών lockdowns, με το πρόσχημα όλο και καινούριων διαδοχικών έκτακτων αναγκών (πανδημία, πόλεμος, κλιματική κρίση κλπ) και με αυτόν τον τρόπο ολόκληρος ο πληθυσμός παγκοσμίως θα εξαρτάται από τις δικές τους μεγάλες εταιρείες.


Όταν δεν υπάρχουν lockdown, ούτως ή άλλως θα είμαστε όλοι φυλακισμένοι στις γειτονιές μας, καθώς εγκαθίστανται οι λεγόμενες «πόλεις των 15 λεπτών» σε όλο τον κόσμο, κάτι που μας εμποδίζει να απομακρυνθούμε περισσότερο από δεκαπέντε λεπτά από τα σπίτια μας…για το «καλό» του περιβάλλοντος. Εξάλλου, κάθε είδους κίνηση μας βλάπτει το περιβάλλον…(εδώ)

Το επίπεδο τρέλας που είναι αποφασισμένοι να εφαρμόζουν αυτοί οι εγκληματίες στον κόσμο μας φαντάζει για κάποιους ακόμα εξωπραγματικό. Κάποιοι που το διαβάζουν αυτό, μπορεί να μην το πιστεύουν καν, καθώς είναι τόσο γελοίο που οι περισσότεροι θεωρούν πως αυτά που διαβάζουν συνιστούν μια θεωρία συνωμοσίας. Ωστόσο, δεν θα αργήσει η στιγμή που κάποιος θα οδηγείται στη φυλακή επειδή επισκέφθηκε τη μητέρα του, για παράδειγμα, η οποία μένει 16 λεπτά από το σπίτι του….ΕΝΑ μόλις λεπτό δηλαδή πάνω από την επιτρεπόμενη απόσταση που θα δικαιούται να διανύσει μακριά από το σπίτι του. Πήγες ένα λεπτό πολύ μακριά χωρίς άδεια. Αυτό ετοιμάζεται από τους παγκοσμιοποιητές, κυριολεκτικά (εδώ). Θα απαιτείται άδεια για μετακίνηση πέρα
​​
από την καθορισμένη περίμετρό μας. Σε ορισμένες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ήδη πραγματικότητα!


Και όλα αυτά βασίζονται σε ένα και μόνο πράγμα: ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ!

Ψεύτικο κρέας, έντομα ΓΤΟ , καταστροφή πλαισίου, υποχρεωτικά «τσιμπήματα», lockdown, απαγόρευση ταξιδιών, όχι πλέον ιδιωτική ιδιοκτησία, ενοικίαση και κοινή χρήση των πάντων, περιορισμός στις μετακινήσεις σας, παρακολούθηση όπου κι αν πάτε και ό,τι κι αν κάνετε, σύλληψη ή απώλεια όλων τα οικονομιών σας επειδή είπατε κάτι στα social media ενάντια σε αυτήν την παραφροσύνη….! Όλα αυτά - και πολλά άλλα - για να «σωθεί ο πλανήτης» από το να γίνει πολύ κρύος, ή πολύ ζεστός, ή πολύ ξηρός, ή πολύ υγρός, ή οτιδήποτε άλλο. Δεν πειράζει, απλά πείτε το «κλιματική αλλαγή» ή «κλιματική κρίση» και οι μάζες θα σας ακολουθήσουν.

Πώς θα τελειώσει αυτή η τρέλα; Με την αποκάλυψη της αλήθειας. Ένα εξαιρετικό εργαλείο για αυτό, είναι μια πρόσφατα δημοσιευμένη ταινία, που ονομάζεται «ΚΛΙΜΑ, Η ΨΥΧΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ». Παρουσιάζει επιστήμονες και ειδικούς που αποκαλύπτουν πώς όλο αυτό το αφήγημα στερείται επιστημονικών κριτηρίων και έχει σχεδιαστεί για να πλουτίσει τους πλούσιους και να υποδουλώσει τους υπόλοιπους.

Μπορεί να είστε απασχολημένοι και δεσμευμένοι σε κάθε είδους υποχρεώσεις, αλλά κάποια στιγμή αυτή τη ταινία πρέπει να τη παρακολουθήσετε, και κυρίως να τη διαμοιράσετε ΠΑΝΤΟΥ.

Στην ίδια σελίδα θα βρείτε ντοκιμαντέρ που δείχνουν πώς αυτοί οι ίδιοι χειραγωγούν τον καιρό και προκαλούν φυσικές καταστροφές, προκειμένου να προωθήσουν περαιτέρω την αφήγηση της κλιματικής αλλαγής στον πληθυσμό. Ο καιρικός πόλεμος υπάρχει εδώ και δεκαετίες και χρησιμοποιείται για να προκαλέσει σεισμούς, πλημμύρες, ξηρασίες, τυφώνες, χιονοθύελλες, πυρκαγιές και κάθε άλλη καιρική καταστροφή που μπορεί να φανταστεί κανείς, η οποία στη συνέχεια αποδίδεται στην κλιματική αλλαγή…



Είναι απλό: χτυπήστε ένα σπίρτο, αναψτε ένα δέντρο, προκαλέστε δασική πυρκαγιά και φωνάξτε στον κόσμο πώς η κλιματική αλλαγή κατακαίει τον κόσμο μας! Ή ανοίξτε μια βρύση, αφήστε το νερό να τελειώσει στους δρόμους και φωνάζετε πώς θα πνιγούμε όλοι, λόγω της κλιματικής αλλαγής. Αυτή είναι η αρχή. Φυσικά έχουν πολύ μεγαλύτερες βρύσες να ανοίξουν και Ενεργειακά όπλα (Direct Energy Weapons) για να «παίξουν»...


Δείτε το εκπληκτικό Video. Στο πρώτο που είναι από το Youtube μπορείτε να βάλετε και ελληνικούς υπότιτλους. Αλλά επειδή είναι επίφοβο να «πέσει» το video «δημοκρατικά», ανεβάζουμε το ίδιο video, το 2ο, από το Rumble, στο οποίο όμως δεν μπαίνουν υπότιτλοι: 




Σχολιάστε το άρθρο μας

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου