ΛΑ.Ο.Σ 4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 ΟΜΙΛΙΑ Συνέδρου Αργύρη Σιδέρη - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΛΑ.Ο.Σ 4ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 ΟΜΙΛΙΑ Συνέδρου Αργύρη Σιδέρη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚH ΕΞΟΥΣΙΑΣ Τοποθέτηση στο 4ο Συνέδριο 4/7/09 Του ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ Συνέδρου στο 4ο Συνέδριο του ΛΑ....


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚH ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Τοποθέτηση στο 4ο Συνέδριο 4/7/09
Του ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ
Συνέδρου στο 4ο Συνέδριο του ΛΑ.Ο.Σ
Υποψήφιου για την Κεντρική Επιτροπή
__________________________________
Σύνεδροι, Συναγωνιστές Συνέλληνες ,
Δημοκράτες και Δημοκράτισσες,
Θα αρχίσω με τη γνωστή ρήση του Γιώργου Κατσιφάρα, που είχε πει ακριβώς πρίν απο 20 χρόνια, το 1989, Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Είπε τότε : «Αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν θα μας ήξερε όλους εμάς, ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας»
Παραφράζοντας σήμερα αυτή τη ρήση σας λέω: «Αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενα κομμάτι του Ελληνισμού και πιθανόν της Ελλάδος, θα είχε Ξεπουληθεί.
Είναι γεγονός ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, έχει καταστεί πλέον, ρυθμιστικός παράγοντας των πολιτικών δεδομένων της χώρας μας. Σε αυτό συντέλεσαν από τη μια οι πολιτικές συγκυρίες με την αποκάλυψη σκανδάλων από τα 2 διαπλεκόμενα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , οι συνεχείς ανθελληνικές πράξεις της Κυβέρνησης, η αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να ορθώσει αξιόλογο πολιτικό λόγο αφού ο Λαός ΞΕΡΕΙ πολύ καλά τι θα συμβεί με ενδεχόμενη Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, η ανυπαρξία των αυτολεγόμενων αριστερών κομμάτων, που είτε συμπαρατάσσονται με την Κυβέρνηση (Βουλή, εξεταστική , Εφραίμ) είτε κραυγάζουν στο κενό. Από την άλλη μεριά ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης με την εμπνευσμένη πολιτική τακτική του λειτουργεί ως «πολιορκητικός κριός» εκπορθώντας κάστρα παραδοσιακά από την άκρα αριστερά, εως την άκρα δεξιά. Η Δικαίωση του Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ εκφράσθηκε με τη μεγαλειώδη νίκη του ΛΑΟΣ στις πρόσφατες Ευρωεκλογές. Ήταν η λαϊκή έκρηξη αγανάκτησης προς το παραδοσιακό πολιτικό σύστημα και εμπιστοσύνης που βλέπει ως μοναδικό υποστηρικτή των Λαϊκών και Εθνικών συμφερόντων το ΛΑΟΣ και το Γιώργο Καρατζαφέρη. Καθιέρωσε το ΛΑΟΣ σαν ένα ΙΣΧΥΡΟ ΛΑΪΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ αντάξιο να χειρισθεί, όχι μόνο τον αντιπολιτευτικό του ρόλο, αλλά και τη διακυβέρνηση της χώρας. Άπειρες οι θέσεις του ΛΑΟΣ που υιοθετήθηκαν από όλες τις πολιτικές παρατάξεις και από την Κυβέρνηση.
-2-
Οι ευθύνες διαχείρισης αυτής της πολιτικής συγκυρίας με ανερχόμενες τις δυνάμεις του ΛΑΟΣ , είναι μέγιστες. Οι ελπίδες του λαού, μας επωμίζουν τεράστιες ευθύνες. Οι κίνδυνοι ακύρωσης αυτών των επιτυχιών είναι μεγάλοι, αν δεν περιφρουρήσουμε τις γραμμές μας και δεν κλείσουμε στεγανά την είσοδο προσώπων που μπορεί στο μέλλον να δημιουργήσουν προβλήματα ήθους και ύφους στο κόμμα. Γι α υτό πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα η επιτροπή υποδοχής και αξιολόγησης νέων μελών και προτείνω κάθε νέα εγγραφή να γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη 2 παλαιών μελών.
Σε ότι αφορά την πολιτική πρακτική μας, θα πρέπει να προσέξουμε όλοι ώστε η εκφραζόμενη προς τα εξω πολιτική γραμμή να είναι ενιαία και σύμφωνη με τις αποφάσεις των οργάνων του κόμματος και
του Προέδρου μας. Και ο Πρόεδρος πολύ καλά έκανε και άνοιξε τη συζήτηση περί πολυκατοικίας, ανοίγοντας «πόρτα» προς δυσαρεστημένους της ΝΔ και καλά έκανε που στην πρέπουσα στιγμή την ξαναέκλεισε. Δεν έχουμε ανάγκη συγκατοίκησης σε ετοιμόρροπα κτίσματα χτισμένα στη λάσπη των πολιτικών αμαρτιών του παρελθόντος. ΔΕΝ συγκατοικούμε με λαμόγια, αρουραίους και λαδοπόντικες. Σήμερα το ΛΑΟΣ οικοδομεί το δικό του λαμπερό, αδιάφθορο και διάφανο πολιτικό μέλλον. Πρέπει να καταλάβουν Όλοι ότι το ΛΑΟΣ, είναι κόμμα ΕΞΟΥΣΙΑΣ και όχι διαμαρτυρίας. Απηχούμε τις προσδοκίες ολόκληρου του Ελληνικού λαού και όχι μέρους του. Τσακίσαμε νοοτροπίες δεκαετιών , ανοίξαμε νέους δρόμους, βλέπουμε νέους ορίζοντες, προσδοκούμε στην πολιτική ανανέωση με όλους τους Έλληνες για μια Ελλάδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ , ΕΛΕΥΘΕΡΗ , ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ, δεν συμβιβαζόμαστε σε Εθνικά θέματα, δεν υποχωρούμε σε θέματα Παιδείας, Υγείας, Εργασίας.
Είμαστε κοντά στα νέα παιδιά στο μέλλον της Πατρίδας μας στην υπερήφανη μαχητική νεολαία μας. Αντλούμε γνώσεις και εμπειρίες από τους απόμαχους της ζωής και αγωνιζόμαστε για την ασφάλιση, την περίθαλψη και την αξιοπρεπή συνταξιοδότησή τους. Μπαίνουμε μπροστά στα θέματα Παιδείας και παλεύουμε για σωστή εκπαίδευση με βιβλία που να διδάσκουν και όχι να αλλοιώνουν την ιστορία μας. Δίνουμε αγώνα για το 15% του ΑΕΠ στην Παιδεία για να γίνει ανταγωνιστική των Πανεπιστημίων της Ε.Ε. Συμπαρατασσόμαστε με τις γυναίκες στον δύσκολο αγώνα τους για να εργασθούν αλλά και να δημιουργήσουν σωστές οικογένειες, αγωνιζόμαστε για τη σύνταξη σε όλες τις μητέρες αφού αυτές είναι η κινητήρια δύναμη του εθνολογικού μας ιστού και η αιτία διαιώνισης του Ελληνικού Έθνους.
-3-
Η Δική τους μήτρα είναι η πηγή της ζωής και η δημιουργία Ελλήνων άξιων των προγόνων μας. Αυτές οι μητέρες θα πρέπει να αναγνωρίζονται για την προσφορά τους όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά.
Προτείνω την χορήγηση μονίμου , ισοβίου επιδόματος στις μητέρες με 3 παιδιά και πάνω, ίσου με το ½ του μισθού του ανειδίκευτου εργάτη.
Αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα του Έλληνα αγρότη ενάντια στις ντιρεκτίβες της κοινότητας, με παρεμβάσεις που θα ανεβάσουν το βιοτικό επίπεδο και θα δικαιώσουν τη σκληρή δουλειά της αγροτικής οικογένειας. Βλέπουμε με λύπη μας το μαράζωμα των Μικρομεσαίων που αυτοί τελικά πληρώνουν την εγκληματική, οικονομική πολιτική όλων των Κυβερνήσεων είτε με την έμμεση είτε με την άμεση φορολόγησή τους.
Πονάμε για τους πολίτες που είναι εγκλωβισμένοι και αιχμάλωτοι στις γειτονιές που γεννήθηκαν, εξ αιτίας εγκληματικών ενεργειών μερίδας λαθρομεταναστών. Ζητάμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ άμεσα μέτρα στη μεταναστευτική πολιτική, σύμφωνα με τις διακηρυγμένες θέσεις μας που τις αποδέχεται το 78% του Λαού.
Είμαστε πάντα συναγωνιστές και δίνουμε μάχες για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων των εργαζόμενων πολιτών ώστε να έχουν σωστή αμοιβή, σωστές συνθήκες εργασίας και περίθαλψης και σωστή συνταξιοδότηση.
Είμαστε ενάντια σε κάθε αχόρταγο εργοδότη και ειδικά στους σουπερμακετάδες τους τραπεζίτες και τους μεγαλοβιομήχανους που αντλούν τεράστια κέρδη στη χώρα μας και τα εξάγουν σε άλλες χώρες. Προτείνω αναλογικό ΠΛΑΦΟΝ μεγίστου κέρδους στις Τράπεζες και προσαρμογή των πολυεθνικών σούπερ μάρκετ στις τιμές που ισχύουν για τα ίδια προϊόντα , των ιδίων καταστημάτων σε άλλες χώρες. Κλείνοντας θέλω να συγχαρώ την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ νεολαία του Λαίκού Ορθόδοξου Συναγερμού, τη ΝΕ.Ο.Σ για τις συνεχείς μάχες της σε όλα τα επίπεδα. Είτε μέσω της Φ.Ο.Σ. στα Ελληνικά Πανεπιστήμια είτε σε κάθε γωνιά της Ελληνικής επικράτειας, όπου υπάρχει κίνδυνος για τα Εθνικά μας συμφέροντα. Αυτή η νεολαία είναι η μεγάλη μας ελπίδα ότι το κόμμα μας θα συνεχίσει την αλματώδη ανοδική του πορεία αλλά και εγγύηση ότι όσο υπάρχουν τέτοιοι νεολαίοι, η Ελλάδα ΔΕΝ κινδυνεύει από κανέναν ανθελληνικό παράγοντα, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται.
-4-
Ας κάνουμε μέρος του εαυτού μας δυο συνθήματα που κυριαρχούν σε όλες τις συναντήσεις μας:
ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ και Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αγαπητοί Σύνεδροι, Συναγωνιστές, Συνέλληνες Πατριώτες της πρώτης γραμμής του αγώνα, οι μέχρι τώρα πολιτικές πρωτοβουλίες του Γιώργου Καρατζαφέρη μας έδωσαν το 7,2% των Ευρωεκλογών. Τώρα είναι στο χέρι ΟΛΩΝ μας να ανέβουμε στο επόμενο σκαλί, του 12% στις Βουλευτικές. Έχουμε αρκετό αγώνα και αρκετά σκαλιά μέχρι να κάνουμε το όραμα του Λαού πράξη . Μέχρι το ΛΑΟΣ να αναλάβει την διαχείριση της Κυβέρνησης και την έξοδο από τη συνεχή κρίση. Όπως λέει ο εμπνευσμένος ηγέτης μας Γιώργος Καρατζαφέρης είμαστε εδώ όχι για να παίξουμε τις κουμπάρες αλλά για ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ του ΣΑΠΙΟΥ κατεστημένου.Του χρωστάμε λοιπόν ΠΑΤΡΙΔΑ και θα του την δώσουμε, κάνοντάς τον Κυβερνήτη αυτής της χώρας. Και τότε ίσως προσπαθήσει να την κάνει ΠΙΟ μεγάλη και ΠΙΟ περήφανη. Εμείς πάντα ότι και να γίνει δεν θα πάψουμε ΠΟΤΕ να…. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.GR
Σήμερα κηρύσσουμε την έναρξη του ΝΕΟΥ αγώνα , για την Ελλάδα , Τη Δημοκρατία και τους Έλληνες!
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!
Ευχαριστώ
* Σιδέρης Αργύρης (Ανάργυρος)
____________________________
* Αρθρογράφος, Σχολιαστής, blogger Ιδιοκτήτης και Διαχειριστής των blogs:
1. SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR
2. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ . BLOGSPOT.COM
3. KARAGIOZHDES.BLOGSPOT.COM
Εστάλη http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου