Πυροβολισμός κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πυροβολισμός κατά διμοιρίας των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία έπειτα από επίθεση με πυροβόλο όπλο που δέχθηκε από άγνωστο άνδρα διμοιρία των Μ...


Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία έπειτα από επίθεση με πυροβόλο όπλο που δέχθηκε από άγνωστο άνδρα διμοιρία των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας.
Η επίθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αλλαγή βάρδιας της διμοιρίας των ΜΑΤ που σταθμεύει στη Χαριλάου Τρικούπη. Όπως μετέδωσε το Mega, ένας άνδρας, που φορούσε χειρουργική μάσκα, πυροβόλησε μία φορά κατά των αστυνομικών.
Η σφαίρα καρφώθηκε στην κλούβα της αστυνομίας και ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τον δράστη, ο οποίος πυροβόλησε ακόμη μία φορά ακόμα για εκφοβισμό, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε προς την πλατεία Εξαρχείων.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη. Στο σημείο της επίθεσης έχουν σπεύσει και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου