Παπανδρέου: Οι Έλληνες βιώνουν μία ιδιαίτερη κρίση - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Παπανδρέου: Οι Έλληνες βιώνουν μία ιδιαίτερη κρίση

Ομιλία προέδρου ΠΑΣΟΚ στο 12ο Συμπόσιο της Σύμης. Για ιδιαίτερη κρίση την οποία βιώνουν η Ελλάδα και οι Έλληνες έκανε λόγο, απόψε, ο πρόεδρ...



Ομιλία προέδρου ΠΑΣΟΚ στο 12ο Συμπόσιο της Σύμης.
Για ιδιαίτερη κρίση την οποία βιώνουν η Ελλάδα και οι Έλληνες έκανε λόγο, απόψε, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, ανοίγοντας τις εργασίες του 12ου Συμποσίου της Σύμης, που διεξάγεται φέτος στη Σκιάθο.
Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι η κρίση είναι οικονομική, κρίση θεσμών και αξιών, αλλά αυτή τη φορά προσέθεσε και στην κρίση τα εθνικά θέματα. Έκανε λόγο για τεράστια ανασφάλεια την οποία βιώνει η ελληνική κοινωνία και την οποία η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει καθώς δεν έχει σχέδιο, βούληση και κουράγιο.
Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του οργανωμένου εγκλήματος, ο κ. Παπανδρέου μίλησε για εξελίξεις που ξαφνιάζουν και για αύξηση διαφθοράς και της εγκληματικότητας σε βαθμό που δημιούργησαν τεράστια κρίση στην κοινωνία. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέδωσε όλα αυτά στη συγκέντρωση του πλούτου σε λίγους και στον έλεγχο ορισμένων μέσων ενημέρωσης από τους ίδιους. Τόνισε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για βαθιές τομές, έχοντας ταυτόχρονα συναίσθηση των ευθυνών του.
Επίσης ανέφερε η συνάντηση στο Συμπόσιο της Σύμης δίνει την δυνατότητα να γίνουν συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν γνώση παρόμοιων προβλημάτων και θέλουν να συμβάλουν στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για αλλαγή πορείας. Ο κ. Παπανδρέου κατέληξε λέγοντας ότι ως ΠΑΣΟΚ ξέρουμε και είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε πορεία.
Από "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου