Συνέλαβαν με όπλα και αντιαρματικές ρουκέτες τον Σκοπιανό Μισούνοφ!! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Συνέλαβαν με όπλα και αντιαρματικές ρουκέτες τον Σκοπιανό Μισούνοφ!!

Πού ετοίμαζαν χτύπημα με ρουκέτες...; Πολύ σοβαρή τελικά αποδεικνύεται η υπόθεση της σύλληψης του 45χρονου πρώην μπασκετμπολίστα Μιχάλη Μισο...


Πού ετοίμαζαν χτύπημα με ρουκέτες...;
Πολύ σοβαρή τελικά αποδεικνύεται η υπόθεση της σύλληψης του 45χρονου πρώην μπασκετμπολίστα Μιχάλη Μισούνοφ που έγινε χτες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Πανόραμα. Στο υπόγειο του Σκοπιανού βρέθηκαν δύο αντιαρματικές ρουκέτες RPG-8 σχεδόν πανομοιότυπες με αυτές που είχε χρησιμοποιήσει ο “Επαναστατικός Αγώνας” στο χτύπημα του στις 12 Ιανουαρίου 20ο7 εναντίον της Αμερικάνικης πρεσβείας αλλά όχι από την ίδια χώρα προέλευσης. Όπως προκύπτει από την έρευνα που κάνει η ΕΛΑΣ ο πρώην μπασκετμπολίστας είχε γνωριστεί στη φυλακή με Βλαστό, Σκαφτούρο και όλα τα υπόλοιπα παιδιά και προμήθευε το συνδικάτο οπλισμό και εκρηκτικά. Δούλευε για νονούς και φουσκωτούς και αποτελούσε βραχίονα της παρανομίας. Η αστυνομία ψάχνει διασύνδεση Μισούνοφ-Παλαιοκώστα.
Σχόλιο ιστολογίου μας: Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι είχαμε υπόνοιες ότι αλλοδαποί μεταφέρουν οπλισμό και κατέχουν οπλισμό εντός Ελλάδος. Η σύλληψη του συγκεκριμένου και οι ενδεχόμενες σχέσεις του με τρομοκρατικά χτυπήματα στην χώρα μας καθώς και με διάφορους νονούς.....μας δίνουν πλέον αποδείξεις για τις υπόνοιες μας.
Σκεφτείτε...Τί σχέση μπορούν να έχουν ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρεως, τρομοκρατικές οργανώσεις, Παλαιοκώστας και ΣΙΑ, Σκόπια και αντιεξουσιαστές;; Μήπως προετοίμαζαν κάποιο χτύπημα...; Τροφή για σκέψη...!
..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου