Ανθελληνικά συνθήματα, και όχι μόνο, σε άλμπουμ φωτογραφιών του κ. Παπανδρέου...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ανθελληνικά συνθήματα, και όχι μόνο, σε άλμπουμ φωτογραφιών του κ. Παπανδρέου...!

Αυτός θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της Ελλάδος;; Ακολουθεί κείμενο απο το "HELLAS ORTHODOXSY" Παρότι γνωρίζουμε πολύ καλά τις ...


Αυτός θα είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της Ελλάδος;;
Ακολουθεί κείμενο απο το "HELLAS ORTHODOXSY"
Παρότι γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδέες που πρεσβεύει ο Γιωργάκης, μείναμε έκπληκτοι όταν αντικρύσαμε απίστευτες εικόνες με εμετικά συθήματα, τα οποία το επιτελείο του έχει βάλει στο προσωπικό του άλμπουμ στο μεγαλύτερο σάιτ φωτογραφιών παγκοσμίως,το Flickr. Παραθέτουμε εδώ τις πιο χαρακτηριστικές: όσοι θέλουν να δουν ολόκληρο το άλμπουμ,προκειμένου να πεισθούν ότι δεν είναι... σύμπτωση, μπορούν να το κάνουν εδώ κι εδώ.
"ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ"
(Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Και ο Γιώργος ανήκει στο "America")
Γνωστό αναρχικό σύνθημα με το οποίο ο κ. Παπανδρέου φαίνεται να...γελάει αφού όπως φαίνεται στην εικόνα το κατατάσει στο...χιούμορ!! Μάλιστα κάνει και ο ίδιος χιούμορ γράφοντας, "Νατα ρωτήσουμε;"
Σχόλιο ιστολογίου μας: Μόνο που κ. Παπανδρέου αν υπάρχουν πολιτικοί, όπως εσείς, που αστειέυονται με τέτοια ανθελληνικά συνθήματα και τα προβάλουν ως χιούμορ, το Αιγαίο σε λίγο δεν θα ανήκει στα ψάρια του....αλλά στους Τούρκους!!
..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου