Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γιάννης Δαραβίγκας, Υποψήφιος Βουλευτής στην Α' Αθηνών με το ΛΑ.Ο.Σ

Αγαπητοί συμπολίτες, -- Σκεφτείτε μια χώρα όπου οι πολίτες για να διεκδικήσουν ακόμη και τα αυτονόητα δικαιώματά τους, καταφεύγουν σε ικεσί...


Αγαπητοί συμπολίτες,
-- Σκεφτείτε μια χώρα όπου οι πολίτες για να διεκδικήσουν ακόμη και τα αυτονόητα δικαιώματά τους, καταφεύγουν σε ικεσίες προς τους πολιτικούς και σε δωροδοκίες δημοσίων λειτουργών.
-- Σκεφτείτε μια χώρα όπου πολιτικά πρόσωπα και δημόσιοι λειτουργοί, αντί να υπηρετούν την πατρίδα και το συμφέρον της, υπηρετούν εταιρείες και επιχειρηματίες ως ακριβοπληρωμένοι υπάλληλοι.
-- Σκεφτείτε μια χώρα όπου δεν θα υπήρχαν μαύρες τρύπες, ούτε ελλείμματα, ούτε μισθοί και συντάξεις που ξεφτιλίζουν την αξιοπρέπεια των πολιτών, αν πολιτικά πρόσωπα και δημόσιοι λειτουργοί, χρόνια τώρα, δεν έκλεβαν τα ταμεία του κράτους.
-- Σκεφτείτε μια χώρα όπου τριάντα έξι χρόνια, τα ίδια πρόσωπα με το ίδιο ψέμα ότι είχαν σχέδια και λύσεις για τα πάντα, κυβέρνησαν, έκλεψαν, απέτυχαν, αποδοκιμάστηκαν κατ’ επανάληψη από τους πολίτες, έρχονται σήμερα, φαντάσματα ενός κακού παρελθόντος, να ισχυρίζονται πάλι ότι έχουν σχέδια και λύσεις για τα πάντα.-- Είμαι βέβαιος ότι όλοι σκεφτόμαστε την ίδια χώρα.
-- Είμαι βέβαιος ότι όλοι σκεφτόμαστε πως η κοροϊδία παρατράβηξε. -- Υπόσχομαι στον εαυτό μου, στο παιδί μου, και στους συμπολίτες μου, ότι ως βουλευτής θα μπορέσω με μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσω το έργο και τις προσπάθειές μου, που ως απλός πολίτης κάνω για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και της διαφθοράς.
Με εκτίμηση, Γιάννης Δαραβίγκας Υπ.Βουλευτής Α'Αθηνών (ΛΑ.Ο.Σ)
Ο Γιάννης Δαραβίγκας είναι απόφοιτος του Α' Οικονομικού Λυκείου Αθηνών,
πτυχιούχος Σχολής Φυσικοθεραπείας και δύο χρόνια μετεκπαίδευσης στη Βιέννη.
Απόφοιτος της Σχολής Χημικών Παρασκευαστών Αθηνών.
Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά-Γαλλικά .
Στρατιωτικές υποχρεώσεις: Υπαξιωματικός πεζικού στο Τριεθνές.(Ελληνογιουγκοσλαβικά σύνορα)
Πολιτική Δράση
Ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας από το 1980 στην Τ.Ε Αγ. Ελευθερίου Πεδίου Άρεως και υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Α1 Νομαρχιακής Αθηνών 1985-1986.
Πέντε χρόνια συνεργάτης στη Βουλή του Βουλευτή Σερρών της Ν.Δ Άγγελου Αγγελούση.
Πολιτικό Στέλεχος της Β’ περιφέρειας Αθηνών από το 1990 με απόφαση της γραμματείας του κόμματος. Πολιτευτής Β’ Αθηνών.
Κοινωνική Δράση
Πρόεδρος της Εθνικής Eπιτροπής Αντιναρκωτικού Αγώνα πριν της ίδρυσης του ΟΚΑΝΑ.
Πρόεδρος και ιδρυτής από το 1987 του «Πανελλήνιου Αντιναρκωτικού Αγώνα» (Π.ΑΝΤ.Α) (αρ.πρωτοδικ. Αθηνών 4452/87).
Ο (Π.ΑΝΤ.Α) έχει οργανώσει συνέδρια - σεμινάρια για την αστυνομία και για άλλες υπηρεσίες. Ομιλίες - παρεμβάσεις - καταγγελίες σε θέματα πρόληψης από την μάστιγα των ναρκωτικών και όχι μόνο. Χορηγίες στην ΕΛ.ΑΣ - Ε.Υ.Τ.Ε σε υλικό εξοπλισμό όπως κινητά τηλέφωνα, ασυρμάτους, γραφική ύλη - μηχανήματα όπως FΑΧ κ.λ.π.
Συνεργασία και ενημερωτικές ομιλίες σε συλλόγους γονέων. Βραβεύσεις των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ και του ειδικού τμήματος του τελωνείου ( για την δράση τους κατά των ναρκωτικών ). Δημοσιεύσεις στα Μ.Μ.Ε άρθρων και παρεμβάσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές.
Παρεμβάσεις - καταγγελίες για τις φυλακές του Κορυδαλλού καθώς και όλης της χώρας για τη διακίνηση ναρκωτικών.
Πρόεδρος του εξωραϊστικού και πνευματικού κέντρου Πεδίου Άρεως.
Εκτός από την συνεργασία με τον Δήμο σε θέματα πρασίνου και περιβάλλοντος της περιοχής, σημαντικό έργο ήταν η σηματοδότηση του κόμβου Βαρβάκη και Μομφεράτου στον Άγιο Ελευθέριο και στην είσοδο του σχολικού συγκροτήματος.
Πρόεδρος του μη κυβερνητικού οργανισμού «Πρωτοβουλία Πολιτών κατά της Διαφθοράς»
Μέχρι σήμερα κατά την διάρκεια της θητείας του Γιάννη Δαραβίγκα ως πρόεδρος , εκατόν είκοσι υποθέσεις διαφθοράς εστάλησαν στον Εισαγγελέα και στα αρμόδια υπουργεία προς έρευνα και αντιμετώπιση.
Διακρίσεις
Ειδικό βραβείο της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών Ηνωμένων Πολιτειών.
Ειδικό βραβείο Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ.
Ειδικό βραβείο Ε.Υ.Τ.Ε (Υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών του Τελωνείου).
Μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηνωμένων Εθνών.
Με απόφαση της τότε υπουργού Υγείας Κας Μαριέττας Γιαννάκου τοποθετήθηκε στην θέση του προέδρου του Ταμείου Εργατών Τύπου και αναπληρωτής πρόεδρος του Ταμείου συντάξεως Εκτελωνιστών(1991-1993).
Επαγγελματικές Δραστηριότητες
Επιχειρηματίας επί σειρά ετών δυο Φυσικοθεραπευτηρίων και ιδιοκτήτης του Πολυδύναμου Ιατρικού Κέντρου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» στην Λεωφ.Αλεξάνδρας στην Αθήνα.
Σήμερα είναι διαπιστευμένος Αστυνομικός συντάκτης και δημοσιογραφεί σε πλήθος εντύπων.

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου