Με αφορμή τον άγριο και άνανδρο ξυλοδαρμό φοιτητή της Φ.Ο.Σ...Πανεπιστήμια και πολιτική..! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Με αφορμή τον άγριο και άνανδρο ξυλοδαρμό φοιτητή της Φ.Ο.Σ...Πανεπιστήμια και πολιτική..!

Με αφορμή τον άγριο και άνανδρο ξυλοδαρμό φοιτητή της Φ.Ο.Σ από τους γνωστούς-αγνώστους τρομοκράτες των Πανεπιστημίων, αλλά και την δημοσιοπ...


Με αφορμή τον άγριο και άνανδρο ξυλοδαρμό φοιτητή της Φ.Ο.Σ από τους γνωστούς-αγνώστους τρομοκράτες των Πανεπιστημίων, αλλά και την δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων του ενός φοιτητή στο "δημοκρατικό" INDYMEDIA http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1082386, παραθέτουμε μερικές σκέψεις μας.
Ειλικρινά απορούμε που βρίσκεται η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ο εισαγγελέας και όλα τα αρμόδια κρατικά όργανα...! Είναι λογικό να μην αντιδρά κανείς σε τέτοιες ενέργειες, δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο, την στιγμή κατά την οποία ακόμα και οι εγκληματίες προστατεύονται σε αυτό το θέμα; Βεβαίως στην περίπτωση αυτή έχουμε...άγριο ξυλοδαρμό, ο οποίος κλασικά παραμένει ατιμώρητος, και παράνομη δημοσιοποίηση στοιχείων ενός παιδιού, ενός φοιτητή ο οποίος το μοναδικό "έγκλημα" που διέπραξε, σύμφωνα με τους "δημοκρατικά σκεπτόμενους " αναρχοαριστερούς των Πανεπιστημίων, ήταν να μοιράζει φυλλάδια της παράταξης του....! Για τα "δημοκρατικά" αυτά άτομα λοιπόν, απαγορεύεται να μοιράζονται φυλλάδια της Φ.Ο.Σ ή οποιουδήποτε άλλου σχήματος τους ενοχλεί, αλλά σαφώς επιτρέπεται η διακίνηση ελεύθερων....μολότοφ στους χώρους των Πανεπιστημίων. Είναι απορίας άξιο πως τέτοια γεγονότα, τα οποία δεν είναι λίγα, παραμένουν κρυφά από τα "αντικειμενικά" Μ.Μ.Ε και βγαίνουν μόνο μέσα από τα ιστολόγια. Είναι γελοίο να μιλάμε για δημοκρατική χώρα και άσυλο ιδεών, όταν μέσα σε αυτό το "καθεστώς" βασιλεύουν τραμπούκοι οι οποίοι ξυλοκοπούν οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από αυτούς! Επιτέλους κάποια στιγμή η αστυνομία και οι αρχές της χώρας θα πρέπει να ψάξουν λίγο τι συμβαίνει με το INDYMEDIA , με τα Πανεπιστήμια και με τα αριστερά σχήματα....!
Η πρόταση μας ως ιστολόγιο δεν είναι απλώς η κατάργηση του ασύλου. Αν θέλετε, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ όσο υπάρχουν στις τάξεις των Πανεπιστημίων φοιτητικές παρατάξεις. Το καθεστώς της εισόδου της πολιτικής μέσα στα Πανεπιστήμια είναι Ελληνικό φαινόμενο. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο...! Αντίθετα στην Ελλάδα έχουμε εισάγει την πολιτική μέσα στα Πανεπιστήμια..μέχρι το κόκκαλο.....και πρόσφατα παρατηρήσαμε ότι τα παρακλάδια των παρατάξεων έφθασαν και μέχρι τα Λύκεια και τα Γυμνάσια....(θυμάστε τα μηνύματα στα κινητά και την μαζική εξέγερση παιδιών λυκείων...!) Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει και μάλιστα με θέσπιση νόμου! Η πολιτική των κομματικών παρατάξεων δεν θα έπρεπε να έχει καμία δουλειά μέσα στα Πανεπιστήμια. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν παρατάξεις οι οποίες να εκπροσωπούν κόμματα ή άλλες οργανώσεις μέσα στα Πανεπιστήμια. Τα Πανεπιστήμια θα έπρεπε να είναι χώροι γνώσης, πολιτισμού και εκπαίδευσης και όχι χώροι μολοτοφόρων ή μηχανισμών "προβατοποίησης"...! Δεν θα υπάρξει ποτέ ελεύθερη διακίνηση ιδεών όσο οι παρατάξεις βρίσκονται μέσα στα Πανεπιστήμια. Ο πολιτικός αρχηγός και κατ΄επέκταση Πρωθυπουργός, ο οποίος θα τολμήσει πρώτος, όχι να διαλύσει τη νεολαία του εικονικά και να την ξανά φτιάξει όπως ο κ. Παπανδρέου, αλλά να ξεκινήσει τη συζήτηση και εν τέλει να κάνει πράξη τον τερματισμό των φοιτητικών παρατάξεων από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, θα εισπράξει πολλά συγχαρητήρια από την πλειοψηφία των Ελλήνων και θα αποδοκιμαστεί από εκείνους που έχουν συμφέρον να "προβατοποιούν" την σκέψη των φοιτητών και να τους "στρατολογούν"....! Ελεύθερη διακίνηση ιδεών λοιπόν θα συμβεί μόνο όταν τα Πανεπιστήμια απελευθερωθούν από τον ζυγό των φοιτητικών παρατάξεων.
..(( Λ ))..

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου