Υποψήφιος ο Ψωμιάδης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Υποψήφιος ο Ψωμιάδης

Υποψήφιος ο Ψωμιάδης Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης ...


Υποψήφιος ο Ψωμιάδης
Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης δεν παρέλειψε να εκφράσει την αποδοκιμασία του και την οργή του για την εκλογική συντριβή της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.
Ιδιαιτέρως επικριτικός, τόνισε ότι δεν πιστεύει οτι θα εκλεγεί, καθώς γνωρίζει τις "σημαδεμένες τράπουλες".
Ο κ. Ψωμιάδης είπε ότι μπαίνει μπροστά και θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, αφήνοντας, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηρίξει κάποια άλλη, μεγάλη, όπως τόνισε, υποψηφιότητα, που θα τον πείσει ότι εκφράζει την πλατφόρμα της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
"Στην κοινή αυτή προσπάθεια μπαίνω μπροστά μαζί με άλλα άξια, ικανά στελέχη και θα είμαι παρών. Μπαίνω μπροστά, δηλώνω παρών για μια μεγάλη, νικηφόρα κεντροδεξιά παράταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου