Απολογούνται οι επτά για τα επεισόδια στη Νίκαια - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Απολογούνται οι επτά για τα επεισόδια στη Νίκαια

Στον ανακριτή Πειραιά απολογούνται σήμερα οι επτά νεαροί, μέλη αντιεξουσιαστικών οργανώσεων , οι οποίοι συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο ...


Στον ανακριτή Πειραιά
απολογούνται σήμερα οι επτά νεαροί, μέλη αντιεξουσιαστικών οργανώσεων , οι οποίοι συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο στα επεισόδια έξω από το αστυνομικό τμήμα Νίκαιας, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για το θάνατο 25χρονου Πακιστανού, που όπως καταγγέλθηκε, κακοποιήθηκε από αστυνομικούς...!
Εναντίον πέντε εκ των συλληφθέντων, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, με βάση το νόμο για τις κουκούλες.
Εξω από τα δικαστήρια Πειραιά, όπου έχουν μεταχθεί οι επτά κατηγορούμενοι νεαροί, έχουν συγκεντρωθεί ομοϊδεάτες τους, που ζητούν την άμεση απελευθέρωσή τους.
Με την ολοκλήρωση των απολογιών τους, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής θα αποφασίσουν αν θα προφυλακιστούν ή θα αφεθούν ελεύθεροι, ή θα οριστεί τακτική δικάσιμος.
Εμείς απλά να θυμίσουμε τη φράση του κ. Χρυσοχοϊδη πριν λίγες ημέρες: Χρυσοχοίδης:"Eχω φίλους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές" ! Να τους χαίρεστε τέοιους φίλους κ. Υπουργέ! Και εμείς φυσικά να χαιρόμαστε την κυβέρνηση μας..!
..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου