Συγκλονιστικό βίντεο με τη ζωή της "μικρής γοργόνας" - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Συγκλονιστικό βίντεο με τη ζωή της "μικρής γοργόνας"

Πραγματικά πολύ συγκινητικό και αισθανθήκαμε την ανάγκη να το αναρτήσουμε...! Δεν κατάφερε να ζήσει περισσότερο η μικρή «γοργόνα», Shiloh Pe...

Πραγματικά πολύ συγκινητικό και αισθανθήκαμε την ανάγκη να το αναρτήσουμε...!
Δεν κατάφερε να ζήσει περισσότερο η μικρή «γοργόνα», Shiloh Pepin, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 10 ετών, επειδή έπασχε από το σύνδρομο της γοργόνας ή αλλιώς sirenomelia.
Τα άτομα που πάσχουν από το «σύνδρομο γοργόνας» έχουν ένα νεφρό που υπολειτουργεί, δεν έχουν παχύ έντερο ή γεννητικά όργανα και τα πόδια ξεκινούν από τη μέση. Για αυτό τον λόγο δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Η μικρή «ηρωίδα» όμως κατάφερε να διαψεύσει τους γιατρούς, που της έδιναν μόνο λίγες μέρες ζωής.
Τελικά έφυγε σε ηλικία δέκα ετών, προκαλώντας θλίψη στο παγκόσμιο σκηνικό, καθώς η ιστορία της είχε συγκλονίσει τον κόσμο, όταν είχε προβληθεί από την εκπομπή της Oprah Winfrey, αλλά και από αρκετά sites στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου