Ο Βαλλιανάτος στα Σκόπια...; Ως τι κ. Παπανδρέου;; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Βαλλιανάτος στα Σκόπια...; Ως τι κ. Παπανδρέου;;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! Μέρες Μανούσου Γρυλλάκη, που τον έστελνε απεσταλμένο στα Σκόπια ο Μητσοτάκης ζούμε και σήμερα. Μόνο τα ονόματα αλλάζουν, αντί...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !
Μέρες Μανούσου Γρυλλάκη, που τον έστελνε απεσταλμένο στα Σκόπια ο Μητσοτάκης ζούμε και σήμερα. Μόνο τα ονόματα αλλάζουν, αντί Μητσοτάκης , Παπανδρέου και αντί Γρυλλάκης, Βαλλιανάτος.
Σύμφωνα με ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΕΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του skeftomasteellhnika.gr, επέστρεψε απο την τριήμερη αποστολή του στα Σκόπια ο κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος.
Εκεί συναντήθηκε "ανεπίσημα" μεν, αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δε, με αξιωματούχους του καθεστώτος των Σκοπίων, με άγνωστη -πρός το παρόν- ατζέντα, αλλά πάνω σε θέματα που αφορούσαν τις Ελληνοσκοπιανές διαφορές.
Πολλά τα ΕΥΛΟΓΑ ερωτήματα
, όπως: ΠΟΙΟΣ τον έστειλε; ΣΑΝ ΤΙ πήγε; ΤΙ Διαπραγματεύθηκε; ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ακριβώς μίλησε;
Επειδή οι πληροφορίες έρχονται συνεχώς , παρακαλούμε την Κυβέρνηση και ΕΙΔΙΚΑ τον κ. Πρωθυπουργό να δώσει κάποιες εξηγήσεις.
Από http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/10/blog-post_9042.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου