Τι στο καλό συμβαίνει στην Ουκρανία...; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Τι στο καλό συμβαίνει στην Ουκρανία...;

SOS! Συμβαίνουν γεγονότα τα οποία μας αποκρύπτουν! Διαβάστε – συνδέστε τα γεγονότα και σκεφτείτε. Στο τέλος του κειμένου θα καταλάβετε πως ...

SOS! Συμβαίνουν γεγονότα τα οποία μας αποκρύπτουν!
Διαβάστε – συνδέστε τα γεγονότα και σκεφτείτε. Στο τέλος του κειμένου θα καταλάβετε πως οι ταινίες του Χόλυγουντ....έχουν βάση!
Η Ουκρανία βιώνει μία ξαφνική έξαρση των ασθενειών που πιθανώς σχετίζονται με τον ιό της νέας γρίπης.
Υπολογίζεται ότι 500.000 πολίτες έχουν υποστεί οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού και οι θάνατοι που ενδέχεται να συνδέονται με τον Η1Ν1 έφτασαν τους 109.
Κυβερνητικός αξιωματούχος ανέφερε ότι οι νεκροί στην δυτική Ουκρανία ανέρχονται στα 1.000 άτομα και επιπλέον ότι η κατάσταση – τουλάχιστον, επί του παρόντος – παραμένει εκτός ελέγχου.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας επισημαίνει ότι «υπάρχουν πολλά ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα».
Εκτιμάται ότι η ραγδαία εξάπλωση του ιού οφείλεται στις προεκλογικές συγκεντρώσεις (!!!) στις οποίες υπήρχε μαζική συμμετοχή, χωρίς ωστόσο να λαμβάνονται τα αναγκαία μέτρα πρόληψης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ουκρανία ενδέχεται ακόμα και να κλείσει τα σύνορά της, ενώ μεγάλη φαρμακοβιομηχανία ετοιμάζεται να στείλει δωρεάν εμβόλια.
Οι προγραμματισμένες για τις 17 Ιανουαρίου προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία ενδέχεται να αναβληθούν έως το Μάιο, λόγω του ξαφνικού ξεσπάσματος της νέας γρίπης που παρατηρείται στη χώρα.
Ο Ουκρανός Υπουργός Υγείας Wasilij Kniazevicz κάλεσε τον Γενικό Εισαγγελέα της χώρας να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες για συλλήψεις και ποινικές διώξεις εναντίον όλων όσων διαφωνούν με τον εμβολιασμό τους με το νέο αδοκίμαστο εμβόλιο της Η1Ν1/Γρίππης των χοίρων…!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου