Την τελευταία του πνοή άφησε ο Νίκος Κακαουνάκης στα 72 του χρόνια! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Νίκος Κακαουνάκης στα 72 του χρόνια!

Καλό ταξίδι... Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη το βράδυ ο Νίκος Κακαουνάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχασε τη μάχη με τη ζωή, καθώς...


Καλό ταξίδι...
Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη το βράδυ ο Νίκος Κακαουνάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος έχασε τη μάχη με τη ζωή, καθώς νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΙΑΣΩ.
Ο Νίκος Κακαουνάκης μπήκε στον Ευαγγελισμό για μια εγχείρηση ρουτίνας που ήταν αφαίρεση πολύποδα στο έντερο. Όμως, μετά την επέμβαση παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές. Η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του, οδήγησε τους γιατρούς του Ευαγγελισμού να τον μεταφέρουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η πορεία της υγείας του χειροτέρευε, με αποτέλεσμα η οικογένεια να αποφασίσει την άμεση έξοδό του από τον Ευαγγελισμό, και την μεταφορά του στο ΙΑΣΩ.
Ο δημοσιογράφος από την Κρήτη είχε μακρόχρονη θητεία στην δημοσιογραφία και στο ενημερωτικό ραδιόφωνο, με την εκπομπή του «Μια στο καρφί και μια στο πέταλο», η οποία μεταδιδόταν για αρκετά χρόνια από τον Sky και αργότερα από τον Flash.
Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με την έντυπη δημοσιογραφία ως εκδότης, με την εφημερίδα «Καρφί».
Ήταν 72 ετών.
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2009/12/72.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου