Μαζικές προσαγωγές σε Εξάρχεια και Κερατσίνι - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Μαζικές προσαγωγές σε Εξάρχεια και Κερατσίνι

Σε συνολικά 162 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία στα Εξάρχεια και το Κερατσίνι. Ειδικότερα, 101 άτομα, εκ των οποίων τα 12 συνελήφθησαν και ...


Σε συνολικά 162 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία στα Εξάρχεια και το Κερατσίνι.
Ειδικότερα, 101 άτομα, εκ των οποίων τα 12 συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, προσήχθησαν από την περιοχή των Εξαρχείων μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην οδό Μεταξά.
Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 7.30 το βράδυ ομάδα νεαρών επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.
Παράλληλα, έφοδο παρουσία εισαγγελέα πραγματοποίησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα η αστυνομία σε στέκι αναρχικών με την επωνυμία «Ρεσάλτο» στη λεωφόρο Δημοκρατίας 54 και Ερμούστο στο Κερατσίνι.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν σε 20 προσαγωγές, ενώ κατασχέθηκαν 200 μπουκάλια κενά, δύο σφυριά, τρεις βαριοπούλες, δύο καλέμια, μία χειροβομβίδα κρότου λάμψης, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, επτά κοντάρια, τρία κράνη, 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία μεταφέρθηκαν και εξετάζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.
Αργότερα ομάδα περίπου 60 ατόμων επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ που φρουρεί το χώρο με πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα και προξένησε φθορές σε τρία υπηρεσιακά αυτοκίνητα της ασφάλειας που ερευνούσε το χώρο.
Στη συνέχεια οι νεαροί προχώρησαν σε κατάληψη του δημαρχείου, η οποία, ωστόσο, έληξε μετά από διαπραγματεύσεις και τελεσίγραφο της αστυνομίας ότι επρόκειται να κάνει έφοδο. Μετά τη λήξη της κατάληξης έγιναν 41 προσαγωγές.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου