Η κ.Μπακογιάννη αρνήθηκε τη θέση που της πρότεινε ο Πρόεδρος της Ν.Δ Α.Σαμαράς - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η κ.Μπακογιάννη αρνήθηκε τη θέση που της πρότεινε ο Πρόεδρος της Ν.Δ Α.Σαμαράς

Διευρύνεται το χάσμα μεταξύ Σαμαρά και Μπακογιάννη Στον «πάγο» παραμένουν οι σχέσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντ. Σαμαρά με την...


Διευρύνεται το χάσμα μεταξύ Σαμαρά και Μπακογιάννη
Στον «πάγο» παραμένουν οι σχέσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντ. Σαμαρά με την κ. Μπακογιάννη, που αρνήθηκε το μεσημέρι να αναλάβει τομεάρχης Παιδείας και Πολιτισμού, ενισχύοντας το κλίμα νευρικότητας στην αξιωματική αντιπολίτευση. Η μελλοντική συνύπαρξη του κ. Σαμαρά με την κυρία Μπακογιάννη καθώς και ο βαθμός συνεργασίας τους το επόμενο διάστημα είναι ένα κρίσιμο ερωτηματικό, καθώς με τη σημερινή άρνηση της πρώην υπουργού εξωτερικών, πολλά στελέχη θεωρούν ότι είναι πλέον παγιώνεται μια ψυχροπολεμική ατμόσφαιρα, δυο μόλις εβδομάδες, μετά τις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου.
ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε λίγο μετά τις 12 το πρωί με την κυρία Μπακογιάννη και της πρότεινε να αναλάβει υπεύθυνη για τον τομέα της Παιδείας και του Πολιτισμού. Ο κ. Σαμαράς στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του κόμματος διαμόρφωσε και διαφορετικά τα «χαρτοφυλάκια» που δίδει στους «σκιώδεις» υπουργούς και αποφάσισε να αναθέσει στην κυρία Μπακογιάννη ένα ενισχυμένο πόστο.
Η πρόταση του κ. Σαμαρά, δεν ικανοποίησε την κυρία Μπακογιάννη, που αρνήθηκε λέγοντάς του ότι πρέπει να αξιοποιηθούν νεώτερα στελέχη. Η εξέλιξη αυτή ενόχλησε σφόδρα τους υποστηρικτές της κυρίας Μπακογιάννη και όπως έλεγαν στενοί της συνεργάτες, η πρόταση που έγινε στην πρώήν υπουργό δεν ήταν η αρμόζουσα. Μάλιστα επικαλέστηκαν το γεγονός ότι η κυρία Μπακογιάννη, ήταν συνυποψήφια του κ. Σαμαρά και έλαβε το 40% στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου