Αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στην Αλβανία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στην Αλβανία

Το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Γραμματέα Κώστα Πανταζή παρέστη και παρακ...


Το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Δεκεμβρίου αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Γραμματέα Κώστα Πανταζή παρέστη και παρακολούθησε, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης τις εργασίες του συνεδρίου του Κόμματος της Ένωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα( της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία ).
Στην ομιλία του ο Γραμματέας ήταν σαφής και κατηγορηματικός για τα ανθρώπινα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας των Βορειοηπειρωτών της Νότιας Αλβανίας.
Λόγος προσεκτικός, μεστός και μέσα στις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου.
"Η ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας θα περάσει μέσα από τις εξετάσεις που θα δώσει στα ανθρώπινα δικαιώματα και ιδιαίτερα της ελληνικής μειονότητας της Αλβανίας" επεσήμανε με έμφαση και αποφασιστικότητα ο Κώστας Πανταζής τονίζοντας με θέρμη το προσωπικό ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού της χώρας μας.
Σχετικό video: http://www.youtube.com/watch?v=k-ykH-uB2d8
Η συνέχεια στο http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/12/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου