Σαμαράς: «Δεν υπάρχουν δικοί μου και μη δικοί μου» - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σαμαράς: «Δεν υπάρχουν δικοί μου και μη δικοί μου»

Μήνυμα ότι δεν θα ανεχθεί εσωκομματικές αμφισβητήσεις έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ υπό...


Μήνυμα ότι δεν θα ανεχθεί εσωκομματικές αμφισβητήσεις έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ υπό την προεδρία του.
Επικαλέστηκε για άλλη μια φορά την εκλογή από τη βάση, λέγοντας ότι «δεν θα δεχθεί πλήγμα σε βάρος της ενότητας της παράταξης».«Βρίσκομαι εδώ μπροστά σας με απόλυτη συναίσθηση του χρέους που έχω να διαφυλάξω την ενότητα της παράταξης», ανέφερε σχετικά. «Σβήνω ό,τι ειπώθηκε πριν τις 29 Νοεμβρίου. Δεν υπάρχουν δικοί μου και μη, όλοι είμαστε το ίδιο».
Ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν προτίθεται «να δώσει λευκή επιταγή στο ΠΑΣΟΚ και άσκησε κριτική στα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός, χαρακτηρίζοντας τα «εκθέσεις ιδεών». «Σε τι μας καλούν να συναινέσουμε; Σ' ένα ευχολόγιο;», αναρωτήθηκε. «Αποκαλύπτονται ήδη οι ασυνέπειες του ΠΑΣΟΚ.
Αποκαλύπτεται η γύμνια του, δεν έχει σχέδιο, ούτε ετοιμότητα να πάρει μέτρα απαραίτητα για την αντιμετώπιση της κρίσης», ανέφερε χαρακτηριστικά και άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση. Τους γενικούς γραμματείς περιμένει ο κ. Παπανδρέου να τους φέρει ο Αη Βασίλης», είπε αλλά επεσήμανε ότι δεν είναι στις προθέσεις του να ασκήσει ισοπεδωτική αντιπολίτευση.
«Δεν θα υποκύψουμε στο λαϊκισμό. Δεν θα επιδοθούμε σε κοκορομαχίες στη Βουλή και ανταγωνισμούς για το ποιος θα πει την πιο πετυχημένη ατάκα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παρών στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος ήταν και ο τέως πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, καθώς και η Ντόρα Μπακογιάννη.
Από "ΤΑ ΝΕΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου