Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest
CopyAMP code

Όσοι ζητούμε Δημοψήφισμα είμαστε ακροδεξιοί κ. Παπανδρέου;

Στην σημερινή συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού οι μάσκες έπεσαν Ο κ. Παπανδρέου είπε σαφέστατα, μέσω της απάντησης του στον κ. Σαμαρά για...


Στην σημερινή συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού οι μάσκες έπεσαν
Ο κ. Παπανδρέου είπε σαφέστατα, μέσω της απάντησης του στον κ. Σαμαρά για το ζήτημα της ιθαγένειας, πως όλοι εμείς που ζητούμε το αυτονόητο Ανθρώπινο Δικαίωμα μας, να αποφασίσουμε εμείς για το μέλλον της πατρίδος μας και το μέλλον των παιδιών μας, είμαστε φορείς ακροδεξιάς πολιτικής! Το 70% των Ελλήνων που μέσα από τις πρόσφατες Δημοσκοπήσεις είναι αντίθετοι στην απόδοση της ιθαγένειας στους (λαθρο) μετανάστες είναι ακροδεξιοί σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό της χώρας!! Ο ίδιος δηλαδή είναι Πρωθυπουργός μιας ακροδεξιάς κοινωνίας; Αν η κοινωνία μας κύριε Παπανδρέου, σε τέτοιο μεγάλο ποσοστό, είχε ακροδεξιές αντιλήψεις δεν θα σας είχε εκλέξει ως Πρωθυπουργό της χώρας, για τον πολύ απλό λόγο, ότι οι πρώτες κινήσεις σας τις 100 πρώτες ημέρες δεν χαρακτηρίζονται ούτε καν κεντρώες…. αλλά μάλλον τείνουν προς την «υποκινούμενη έξωθεν ανθελληνική αριστερά». Τι θέλουμε να πούμε ακριβώς; Στις πρώτες 100 ημέρες κύριε Παπανδρέου δεν κάνατε τίποτα για τον Έλληνα Πολίτη αυτής της χώρας!
Της χώρας που σας ψήφισε για να την υπηρετείτε! Αυτήν και τους πολίτες της! Και όχι να βγαίνετε στην συνέντευξη τύπου και να μας αποκαλείτε ακροδεξιούς, μέσω παραβολής, επειδή κάναμε το «σφάλμα» να αμφισβητήσουμε και να αντιταχθούμε σε ένα κατάπτυστο νομοσχέδιο που υποθηκεύει το μέλλον των ίδιων μας των παιδιών! Δεν είναι Ανθρώπινο Δικαίωμα μας να ερωτηθούμε όλοι οι Έλληνες για μια τέτοια μεγάλη αλλαγή στην ιστορία του έθνους μας; Δεν είναι υποχρέωση μας να διαφωνούμε σε κάτι το οποίο θεωρούμε πως καταπατά τα δικά μας Ανθρώπινα Δικαιώματα; Τι κάνατε λοιπόν για τους Έλληνες μέχρι σήμερα κ. Παπανδρέου; Το πρώτο σας μέλημα ήταν να αφαιρέσετε τον όρο «εθνικό» από Υπουργεία και να καταργήσετε Υπουργεία με ιστορικό συμβολισμό αλλά και γεωστρατηγική σημασία! Στην οικονομία που ήταν το προεκλογικό σας «έμβλημα» είπατε ψέματα στον Ελληνικό λαό! Είπατε ότι λεφτά υπάρχουν! Τώρα που γινόμαστε εδώ και καιρό διεθνώς ρεζίλι, φυσικά όχι μόνο με δική σας ευθύνη, πού είναι τα λεφτά τα οποία υπήρχαν προεκλογικά; Είπατε στην συνέντευξη τύπου πως…. ναι τα λεφτά υπάρχουν, και αναφερθήκατε στον δανεισμό!!! Με δάνεια θα μας κυβερνήσετε και εσείς; Λέγοντας πως λεφτά υπάρχουν; Και τώρα αποφασίσατε να αλλάξετε την Ελλάδα φέρνοντας στο τραπέζι έναν εκλογικό νόμο που είναι λιγότερο Δημοκρατικός, σε σχέση με τον ισχύοντα, καθώς μας στερείτε το δικαίωμα ψήφου για ένα μεγάλο αριθμό των βουλευτών που θα εισέρχονται στο Ελληνικό κοινοβούλιο, ενώ παράλληλα αποφασίζετε την απόδοση ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους (λαθρο) μετανάστες. Τι από όλα αυτά θα ωφελήσουν τον Έλληνα κ. Παπανδρέου; Δίνοντας ψήφο στους μετανάστες, αρχικά σε τοπικό επίπεδο, αλλά φυσικά αργότερα και στις εθνικές εκλογές, αυτομάτως οι άνθρωποι αυτοί θα μπορούν και να εκλέγονται! Τι προσπαθείτε να κάνετε στην Ελλάδα κ. Παπανδρέου; Δεν είμαστε ούτε φοβικοί, ούτε ρατσιστές ούτε ακροδεξιοί όπως θέλετε να πιστεύετε. Και πάνω από όλα είμαστε πάρα πολλοί! Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων διαφωνεί και θέλει να ερωτηθεί και να αποφασίσει για το μέλλον των παιδιών της! Είναι ακροδεξιά αντίληψη αυτή κ. Πρωθυπουργέ; Αν αυτή είναι ακροδεξιά σκέψη, τότε η στείρα άρνηση σας στο Ανθρώπινο μας Δικαίωμα να αποφασίζουμε εμείς οι Έλληνες το μέλλον μας, ονομάζεται ΦΑΣΙΜΣΟΣ!
..(( Λ ))..

1 σχόλιο

 1. πατριώτη,
  θα δεχόμασταν να γίνει δημοψήφισμα για την παραχώρηση της Ζακύνθου στήν Ιταλία ας πούμε,ή της Μυτιλήνης στην Τουρκία?
  Σε θέματα σαν αυτά όπως και η ψήφος των ξένων διακυβεύονται κυριαρχικά μας δικαιώματα ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ. Πιθανό δημοψήφισμα προυποθέτει ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΆ ΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
  Μετά το δημοψήφισμα, του οποίου γνωρίζουμε φυσικά το αποτέλεσμα και εμείς και οι κυβερνώντες, θα έχουμε πλέον αναγάγει ένα ανύπαρκτο θέμα σε πολιτικό.
  Βλέπω παγίδα.
  κουνώ το δάκτυλο επιδεικτικά στούς πονηρούς και στρίβω για την ώρα.
  ευχαριστώ για την φιλοξενία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου

CopyAMP code