Η προπαγάνδα των Τουρκόφωνων εντύπων δεν έχει όρια...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η προπαγάνδα των Τουρκόφωνων εντύπων δεν έχει όρια...!

Της Μελαχροινής Μαρτίδου Στοχεύουν να συνθλίψουν την εκπαιδευτική υπόσταση της Χαράς Νικοπούλου Η ξεχωριστή δασκάλισσα διδάσκει σε παιδιά τη...


Της Μελαχροινής Μαρτίδου
Στοχεύουν να συνθλίψουν την εκπαιδευτική υπόσταση της Χαράς Νικοπούλου

Η ξεχωριστή δασκάλισσα διδάσκει σε παιδιά της Α΄και της Β΄ δημοτικού κι όχι σε μαθητές της Στ’ τάξης που κάποιοι ευφάνταστοι τους χρησιμοποίησαν με τα σκίτσα της εργασίας περί Αλλάχ…
Η ιστοσελίδα που ανήρτησε την κίβδηλη είδηση ανήκει στον εκδότη του περιοδικού Rodop Ruzgarı, Ιμπραίμ Μπαλταλί που έκανε την πρωτοφανή γκάφα.
Το επίμαχο «ρεπορτάζ» που προβάλλεται από γνωστά τουρκόφωνα έντυπα μέσα στις γιορτές δεν θα μείνει αναπάντητο, αλλά έρχεται να πυροδοτήσει ένα κλίμα εναντίον της Χαράς Νικοπούλου, επικαλούμενο ψεύδη και για να τεκμηριώσει το ρεπορτάζ αναδεικνύει και φωτογραφίες των μαθητών που «καθ΄ υπόδειξή της ζητήθηκε να ζωγραφίσουν τον Αλλάχ»!
Το δημοσίευμα που είναι καλοστημένο σχέδιο της προπαγάνδας που μεθοδικά στήνεται με όχημα και τα τουρκόφωνα έντυπα, αλλά και τις ιστοσελίδες πιστεύοντας ότι θα μας πιάσει στον ύπνο εν όψει των χριστιανικών γιορτών και δεν θα απαντηθεί.
ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
«Βγήκε στη φόρα ένα ακόμα κόλπο της χριστιανής δασκάλας Χαράς Νικοπούλου του δημοτικού μειονοτικού σχολείου του Μεγάλου Δερείου-Αλεξανδρουπόλεως. Η Χαρά Νικοπούλου ζήτησε από τους μαθητές της σαν εργασία στο σπίτι, να ζωγραφίσουν την εικόνα του Αλλάχ. Οι μαθητές που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαν δει εικόνα του Αλλάχ, έδειξαν στις μανάδες και στους πατεράδες τους την εργασία.
Οι μανάδες και οι πατεράδες τα έχασαν με αυτό το ερώτημα, άρχισαν να σκέφτονται τι θα κάνουν και τι θα απαντήσουν στα παιδιά τους. Φυσικά τα παιδιά δεν μπόρεσαν να κάνουν αυτήν την εργασία. Τα παιδιά έναντι αυτού του περιστατικού πανικοβλήθηκαν και αρκετά πήγαν στο σχολείο κλαίγοντας.
Δεν ξέρουμε πως αντιμετώπισε η Νικοπούλου τους μαθητές της, που δεν μπόρεσαν να κάνουν την εργασία τους στο σπίτι. Όμως αυτό που ξέρουμε αληθινά είναι πως στο Ισλάμ δεν υπάρχει εικόνα του Αλλάχ. Η Νικοπούλου, μήπως προσπαθεί οι μαθητές της να αρνηθούνε ότι είναι μέλη της ισλαμικής θρησκείας; Αντιλαμβάνεται η Νικοπούλου την ψυχολογική ζημία που προκαλεί στους μαθητές; Η Νικοπούλου μπορεί να μην τα αντιλαμβάνεται όλα αυτά, όμως η υπουργός εθνικής Παιδείας δεν ακούει όλα αυτά που έγιναν; Και αν τα ακούει γιατί κρατάει ακόμα αυτή τη δασκάλα στο χωριό;»
Κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη γιατί η Χαρά Νικοπούλου η ηρωϊκή δασκάλα του μεγάλου Δερείου διδάσκει στα παιδιά της πρώτης και δευτέρας τάξης του δημοτικού, ενώ τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν για το κατασκευασμένο ρεπορτάζ είναι μαθητές της Στ’ τάξης.
Αυτό το γνωρίζουν τόσο ο μειονοτικός διευθυντής του σχολείου, όσο και όλοι οι εκπαιδευτικοί που είναι στο πλευρό της και για τη νέα αναίτια επίθεση που δέχεται.
Τα τεχνάσματα για να την απομακρύνουν ή και να την «ξηλώσουν» από εκεί, γιατί κάνει με συνέπεια κι ευσυνειδησία το έργο της δεν θα περάσουν.
Από "ΧΡΟΝΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ"

3 σχόλια

  1. Δημοψήφισμα από ΝΔ Yok

    http://www.antinews.gr/?p=30073#comment-379376

    **Απερίφραστα αρνητική η θέση του Αντώνη Σαμαρά για το θέμα της ιθαγένειας**

    Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω…αν είναι να το καταψηφίσει και μετά να μας πει ότι έκανε τα αδύνατα δυνατά χωρίς να κάνει τίποτα ας πάει και αυτός στο Club 18 για χαλάρωση.(151 ψήφοι του ΠΑΣΟΚ, GAME OVER για την Ελλάδα)

    http://www.neb.gr/node/1172... See More... See More... See More

    Σαμαράς: Ρωτήστε με καλύτερα πώς θα τους ενσωματώσουμε. Σε όλες τις χώρες που υποδέχονται μετανάστες το μείζον πρόβλημα είναι πώς θα ενσωματώσουν στις κοινωνίες τους τα παιδιά των μεταναστών. Σε μας το πρόβλημα αυτό δεν ετέθη ποτέ. Το μόνο που αναρωτιόμαστε είναι αν θα τους δώσουμε ελληνική ιθαγένεια. Ε, λοιπόν, να τους τη δώσουμε την ελληνική ιθαγένεια. Αλλά πρέπει να τους δώσουμε και ελληνική ταυτότητα.

    **Αυτό γιατί σύμφωνα με το Σύνταγμα ούτε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να κάνει Δημοψήφισμα χωρίς την άδεια της κυβέρνησης, η οποία έχει απόλυτη δικαιοδοσία επί του θέματος και μάλιστα μα αυξημένη πλειοψηφία, όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο του Συντάγματος.**

    Σωστός, οι ίδιες πηγες όμως ξέχασαν να σας πούνε ότι Δημοψήφισμα είναι δυνατό και μέσο Ευρωπαϊκής Ένωσης όταν αφορά ζητήματα Πανευρωπαϊκού Συμφέροντος και Εθνικών Συμφερόντων.(Αν δεν κάνω λάθος η ΝΔ υπερψήφισε το Ευρωσύνταγμα)

    http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/01/11-4.html

    Αυτή την δυνατότητα γιατί σας την αποκρύπτουν οι πηγες σας; Μήπως επειδή δεν έχουν τίποτα εναντίον του Νομοσχεδίου που έρχεται προς ψήφιση; Μήπως επειδή το Πασοκ και η ΝΔ ουσιστικά δεν διαφωνούν πουθενά και παίζουν Bad Cop Good Cop σενάριο για αποπροσανατολισμό των Ελλήνων; Λέω, μήπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι "ακροδεξιοί" & "φασίστες" Ισλανδοί ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ επειδή το ζήτησε ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ του λαού!

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/01/blog-post_2123.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://geronimo-1959dm.blogspot.com/ από blog εκφράζομαι ελεύθερα.Αν θέλεις βάλε με στα αγαπημένα σου όπως εγώ.Καλή χρονιά και καλή συνεργασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου