Δεύτερη πρόκληση-αγνώστων-στο συλημένο τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δεύτερη πρόκληση-αγνώστων-στο συλημένο τάφο του Τάσσου Παπαδόπουλου

Τα Ελληνικά Μ.Μ.Ε έθαψαν το θέμα....! Χρέος μας να το διαδώσουμε παντού! Δεύτερη προκλητική ενέργεια έλαβε χώρα χθες στο μέρος που είχε εντα...


Τα Ελληνικά Μ.Μ.Ε έθαψαν το θέμα....! Χρέος μας να το διαδώσουμε παντού!
Δεύτερη προκλητική ενέργεια έλαβε χώρα χθες στο μέρος που είχε ενταφιαστεί πρώην πρόεδρος της Κύπρου Τάσσος Παπαδόπουλος. Συγκεκριμένα - όπως μετέδωσε το ΡΙΚ - άγνωστοι εισήλθαν εκ νέου στο νεκροταφείο, κατέβασαν την Ελληνική σημαία από τον ιστό που βρισκόταν πλησίον του τάφου, την έσκισαν και την πέταξαν.

Το συμβάν γνωστοποίησαν αστυνομικοί της προσωπικής φρουράς της οικογένειας του Τάσσου Παπαδόπουλου που βρέθηκαν στο χώρο για να ανάψουν το καντήλι που καίει προς τη μνήμη του.
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο εν λόγω χώρος θεωρείτο αποκλεισμένος από τις διωκτικές αρχές λόγω της κλοπής εδώ και ένα μήνα της σορού του εκλιπόντος προέδρου της Κύπρου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Εστάλη από http://egersis.blogspot.com/2010/01/blog-post_3903.html?zx=ea53a749225ca15d

1 σχόλιο

  1. Προς Συντονιστές, ανεβάστε το αν θέλετε...αφορά όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

    ΛΑ.Ο.Σ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

    Ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, Αφουγκραζόμενος τη ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ , για αγωνιστική αντιπαράθεση με την Κυβέρνηση που απεργάζεται αντεθνικά σχέδια, αποφάσισε την πραγματοποίηση ΠΑΛΑΪΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ στην Αθήνα, το δεύτερο 15θήμερο του Ιανουαρίου.
    Ο τόπος , η ημερομηνία και η ώρα θα ανακοινωθούν εντός των ημερών. ΗΡΘΕ η ωρα του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ και η ωρα των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ.
    Καλό είναι να κάνουμε κριτική απ το σαλόνι μας, αλλά οι εξελίξεις ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ! Πέρα απο κόμματα και χρώματα, ιδεολογίες και πολιτικές συμπάθειες.......

    ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ!!

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2010/01/blog-post_9156.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου