Γ. Παπανδρέου: Eτος ανατροπών το 2010...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γ. Παπανδρέου: Eτος ανατροπών το 2010...!

Μας προετοιμάζει για κάτι ο Πρωθυπουργός; Ο ελληνικός λαός ξέρει ότι είχαμε πάρει λάθος πορεία, γνωρίζει τις δυσκολίες και τις ζει καθημεριν...


Μας προετοιμάζει για κάτι ο Πρωθυπουργός;
Ο ελληνικός λαός ξέρει ότι είχαμε πάρει λάθος πορεία, γνωρίζει τις δυσκολίες και τις ζει καθημερινά από τις δυσπραγίες της οικονομίας μέχρι και την αδικία, ξέρει όμως, και είναι βαθιά μου πίστη, ότι έχουμε τεράστιες δυνατότητες", δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων στην οποία παρέστη στη Μυτιλήνη.
Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να εκφράσει τη μεγάλη του χαρά που βρίσκεται στο ακριτικό νησί της Λέσβου, ένα τόπο, όπως είπε, με τον οποίο είναι δεμένος από την ίδια την ιστορία.
Ο πρωθυπουργός είπε ότι αυτές οι δυνατότητες του ελληνικού λαού πολλές φορές υποβαθμίστηκαν και πνίγηκαν από τον παρασιτισμό και τις κατεστημένες αντιλήψεις και τόνισε ότι:
"Το 2010 θα είναι χρονιά ανατροπών και μεγάλων αλλαγών για να βάλουμε τα θεμέλια για ένα διαφορετικό κράτος που θα σέβεται τον πολίτη, τον τόπο του, το φιλότιμό του, την πρωτοβουλία του, το κέφι του και τα όνειρά του".
Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι θα μπουν τα θεμέλια για ένα κράτος κοινωνικής δικαιοσύνης και ευνομίας που θα προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών και τόνισε ότι : "τις μεγάλες ανατροπές θα τις κάνουμε μαζί με ειλικρίνεια, αίσθημα κοινωνικής δικαιοσύνης και σιγουριά".
"Θα γίνουν μεγάλες αλλαγές, θα χρειαστεί όλοι να βοηθήσουν αλλά είμαι αισιόδοξος, υπάρχει ελπίδα, απόφαση και σιγουριά", κατέληξε ο πρωθυπουργός.
Από "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"

1 σχόλιο

  1. Εαν θελεις να βοηθησεις κυριε Παπανδρεου παραιτεισου ! Αρκετα τα ψεματα ! Ο λαος ξυπνησε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου