"Δημήτρη είμαι δίπλα σου" - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

"Δημήτρη είμαι δίπλα σου"

Τον Δημήτρη Παπαγεωργίου επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι στις φυλακές Κορυδαλλού ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος...


Τον Δημήτρη Παπαγεωργίου επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι στις φυλακές Κορυδαλλού ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος.
"Είμαι δίπλα σου. Να θεωρείς τον εαυτό σου πολιτικό κρατούμενο" είπε χαρακτηριστικά στον προφυλακισμένο συντάκτη μας ο κ. Καρατζαφέρης.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, συζήτησε για αρκετή ώρα με τον δημοσιογράφο της "Ε.Ω." και του μετέφερε την συμπαράσταση της όλης της κοινοβουλευτικής ομάδος του ΛΑ.Ο.Σ.
Τον διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να τον στηρίζει και να αγωνίζεται για την άμεση αποφυλάκισή του και του ευχήθηκε να επιστρέψει στην δράση του το συντομότερο δυνατόν.
Στα πλαίσια αυτής της επισκέψεως, ο κ. Καρατζαφέρης συνάντησε και τον προφυλακισμένο Ειδικό Φρουρό του Α.Τ. Ακροπόλεως, Αλέξανδρο Παπαπέτρου, ο οποίος κρατείται επειδή δήθεν χειροδίκησε άνευ λόγου εις βάρος του μαχαιροβγάλτη Χιλιανού Ναβάρο προ ενός περίπου μηνός.
Στην Ελεύθερη Ωρα του Σαββάτου διαβάστε για το πως έχει καταφέρει ο Χρυσοχοϊδης να στέλνει τους αστυνομικούς στις φυλακές και του κακοποιούς σε διακοπές!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου