Γ. Καρατζαφέρης: Ας κάνουμε δημοψήφισμα για την Ελλάδα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γ. Καρατζαφέρης: Ας κάνουμε δημοψήφισμα για την Ελλάδα

Στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παροχή ιθαγένειας στους μετανάστες επέμεινε κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη ...


Στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παροχή ιθαγένειας στους μετανάστες επέμεινε κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη μεταναστευτική πολιτική, μετά από αίτημά του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Χαίρομαι να ακούω από υπεύθυνα χείλη, από τον Πρωθυπουργό, ότι είναι ικανοποιημένος από την ωριμότητα του ελληνικού λαού», υπογράμμισε στην παρέμβασή του ο κ. Καρατζαφέρης, παραπέμποντάς τον σε εκατοντάδες χιλιάδες, όπως ανέφερε, υπογραφές για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πρότεινε αντί για νομιμοποίηση να δοθεί στους μετανάστες κάρτα μακροχρόνιας παραμονής, μίλησε για «φυτίλι που ανάβει την ώρα που η χώρα χρειάζεται εθνική ομοψυχία» και κάλεσε τη ΝΔ και προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά να αποδεχτεί τη πρότασή του, ώστε να αποτρέψουν μαζί την περίπτωση να γίνει νόμος του κράτους σε λίγες ημέρες.
Υποστήριξε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ επιδεικνύει «μια βιασύνη την οποία δεν μπορούμε να αντιληφθούμε ούτε εμείς ούτε οι βουλευτές του». «Τι θα αλλάξει αν αυτό που κάνουμε σήμερα το κάνουμε σε τρεις μήνες;», διερωτήθηκε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Καρατζαφέρης.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ χαρακτήρισε επικίνδυνη για το κράτος τη λαθρομετανάστευση, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ληφθούν μέτρα για τους λαθρομετανάστες που είναι στη χώρας μας.
Πρόσθεσε δε ότι δεν γνωρίζουμε ποιοι και πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες. Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών το χαρακτήρισε πονηρό, επισημαίνοντας: «Θα περιμένουμε με το χρόνο να τους νομιμοποιήσουμε κι αυτούς;»
«Είμαστε η πύλη εισόδου των λαθρομεταναστών, με το νόμο αυτό γινόμαστε οι πιο μαλακοί»,
συμπλήρωσε.
Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε ύβρη να συγκρίνονται οι Έλληνες ομογενείς οι οποίοι, όπως είπε, δεν μπορούν να έχουν δικαίωμα ψήφου, με τους λαθρομετανάστες.
Υποστήριξε ότι 750.000 μετανάστες με δύο χρόνια εργασίας θα πάρουν σύνταξη την ίδια ώρα που το ασφαλιστικό είναι στον αέρα, ενώ 7 δισ. είναι ο τζίρος που κάνουν οι μετανάστες που πουλάνε προϊόντα στους δρόμους και ότι φεύγουν 12 δισ. στο χρόνο στο εξωτερικό.
«Υπάρχει τρόπος να τους κάνουμε νόμιμους χωρίς να επιβαρυνθούμε. Κάντε λοιπόν δημοψήφισμα, διαφορετικά εσείς τραυματίζετε καίρια την διαβούλευση και την εθνική ομοψυχία», κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επέμεινε στο αίτημά του για δημοψήφισμα και στη δευτερολογία του.
Από "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου