Χέρι, χέρι με τον Καρατζαφέρη...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Χέρι, χέρι με τον Καρατζαφέρη...!

Τη στήριξη του ΛΑΟΣ στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, εφόσον είναι υποψήφιος για περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, εκδήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο Γι...


Τη στήριξη του ΛΑΟΣ στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, εφόσον είναι υποψήφιος για περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, εκδήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Καρατζαφέρης
Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της πανελλήνιας συνδιάσκεψης του κόμματός του ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα έχει το 100% της στήριξης του ΛΑΟΣ, αν κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης.
«Εμείς ψάχνουμε υποψήφιους για τις άλλες περιφέρειες», τόνισε. Νωρίτερα ο κ. Καρατζαφέρης είχε τυχαία συνάντηση με το νομάρχη Θεσσαλονίκης στο εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου γινόταν η συνδιάσκεψη. Οι δυο τους τα είπαν για αρκετή ώρα και η συζήτηση σύμφωνα με πληροφορίες αφορούσε θέματα της επικαιρότητας και κυρίως το δημοψήφισμα για τους μετανάστες. Ερωτηθείς για τη συνάντηση με τον κ. Ψωμιάδη σχολίασε «τι πιο απλό για δύο καλούς φίλους να φάνε μαζί και να συζητήσουν».
Μιλώντας για το ζήτημα του δημοψηφίσματος, το οποίο υποστηρίζει το κόμμα του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε πως η πρόταση αυτή έχει συναντήσει μεγαλύτερη ορμή από ό,τι ανέμεναν, λέγοντας ότι από αυτούς που έχουν υπογράψει το αίτημα για διεξαγωγή δημοψηφίσματος το 18% ανήκει στο ΛΑΟΣ και το υπόλοιπο 82% σε άλλα κόμματα.
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ
Σχολιάζοντας θέματα της επικαιρότητας ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε τον εισαγγελέα να παρέμβει για τα αγροτικά μπλόκα, λέγοντας ότι γίνεται παραβίαση των νόμων. Παράλληλα ζήτησε τη συστράτευση όλου του πολιτικού κόσμου, «για να μπορούμε να ελπίζουμε αμυδρά ότι θα βγάλουμε τον τόπο από την κρίση». Επέκρινε τη στάση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο Νταβός, σημειώνοντας πως «προσπάθησε να κάνει τη νύχτα μέρα και πέρασε επώδυνες στιγμές».
Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της Siemens, επισήμανε ότι «αποφάσισαν να χύσουν πολύ αίμα στην αρένα και νομίζω ότι είναι και άκαιρο». Ο κ. Καρατζαφέρης διέβλεψε επίσης προσπάθεια να ενισχυθούν οι αρχηγοί των δύο μεγάλων κομμάτων μέσα από την απαξίωση τόσο του Κώστα Σημίτη και του περιβάλλοντός του όσο και του Κώστα Καραμανλή και της οικογένειας Μητσοτάκη.
Τέλος εξέφρασε εμμέσως τη διαφωνία του με τη συγκρότηση εξεταστικών επιτροπών, τονίζοντας πως «σε μία εποχή που χρειάζεται συστράτευση όλων το 'διαίρει και βασίλευε', το οποίο θα επιχειρήσουν κάποιοι μέσα από τις εξεταστικές επιτροπές, δεν βοηθά κανέναν».
Από "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου