Το Σύνταγμα της Ελλάδος και η Παιδεία...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το Σύνταγμα της Ελλάδος και η Παιδεία...!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ Σύνταγμα της Ελλάδος, άρθρο 16, παράγραφος 4. «Όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα δωρεάν παιδείας, σε όλες τις βαθμίδες της...


Του ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ
Σύνταγμα της Ελλάδος, άρθρο 16, παράγραφος 4. «Όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα δωρεάν παιδείας, σε όλες τις βαθμίδες της, στα κρατικά εκπαιδευτήρια. Tο Kράτος ενισχύει τους σπουδαστές που διακρίνονται, καθώς και αυτούς που έχουν ανάγκη από βοήθεια ή ειδική προστασία, ανάλογα με τις ικανότητές τους».
Ο κ. Γ. Παπανδρέου, πρωθυπουργός της Ελλάδος, κατά την συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως, για την διαφθορά την περασμένη Δευτέρα είπε για παιδιά των μεταναστών που γεννιώνται και θα γεννηθούν στην Ελλάδα: «αυτά τα παιδιά θέλουν θαλπωρή. Πρέπει να τους κάνουμε να αισθανθούν πραγματικά Έλληνες. Και είμαι σίγουρος ότι θα είναι από τους καλύτερους πολίτες αυτής της χώρας».
Ελληνική καθημερινότητα: σε πολλά δημόσια σχολεία ο αριθμός των αλλοδαπών μαθητών είναι μεγαλύτερος των Ελλήνων, ενώ σε άλλα κυμαίνεται μεταξύ του 30% και 50%.
Επιπλέον φιλόλογος της πρώτης τάξης στην Σαλαμίνα, ζήτησε από τα παιδιά αρχικά να κλίνουν στο τετράδιο τους το ρήμα «είμαι» στα Αρχαία Ελληνικά και δίπλα να το γράψουν και σε όποια άλλη γλώσσα γνωρίζουν. Τα περισσότερα παιδιά λοιπόν το έκλιναν στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά… κτλ. Η φιλόλογος όμως τους επεφύλασσε μια… έκπληξη! Όση ώρα τα παιδιά έγραφαν στο τετράδιο τους, η ίδια έγραφε στον πίνακα το ρήμα «είμαι» στα… Αλβανικά! Τελειώνοντας λοιπόν τα παιδιά, τα υποχρέωσε να μεταφέρουν στο τετράδιο τους αυτό που έβλεπαν στον πίνακα, δηλαδή το ρήμα «είμαι» στα Αλβανικά!!
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ «Η ΕΛΛΑΣ»
Μόλις αφομοιώσουμε τα παραπάνω τέσσερα αναμφισβήτητα στοιχεία, συνειδητοποιούμε ότι παρακολουθούμε μια θλιβερή παράσταση στο θέατρο του παραλόγου «ΕΛΛΑΣ». Θα μπορούσε κάποιος «ακροδεξιός», γραφικός ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τον, να δημιουργήσει θέμα αντισυνταγματικής λειτουργίας των δημοσίων σχολείων της χώρας, με δεδομένο ότι στα σχολεία δικαίωμα δωρεάν παιδείας έχουν ΜΟΝΟΝ οι Έλληνες και όχι αλλοδαποί που σε πολλές περιπτώσεις είναι περισσότεροι των ημεδαπών. Θα μπορούσαν να ξεσηκωθούν οι Έλληνες γονείς και να αποδοκιμάσουν τον κ. Παπανδρέου, που γνωρίζει, (πως άραγε;) ότι τα παιδιά των μεταναστών θα γίνουν καλύτεροι Έλληνες, και το διακηρύσσει με τον πιο επίσημο τρόπο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Θα μπορούσε η υπουργός Εθνικής Παιδείας (συγγνώμη διαγράψτε το Εθνικής), να εξηγήσει για ποιο λόγο πρέπει τα παιδιά μας να μάθουν ως ξένη γλώσσα την αλβανική. Αλλά και βάσει ποιών νόμων οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πρέπει να πληρώνουν την δωρεάν Παιδεία των αλλοδαπών; Τα ερωτήματα είναι πολλά, αλλά δυστυχώς απαντήσεις δεν υπάρχουν. Όλα παραπέμπουν όμως σε έναν κυβερνητικό μηχανισμό, που με κάθε ευκαιρία υποχρεώνεται στον αυτοδιασυρμό για να καλύψει την ανάπηρη ιδεολογία των κυβερνητών μας. Οι διάφορες επινοήσεις περί φτωχών και κατατρεγμένων μεταναστών, περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, περί ακροδεξιών ρατσιστών και διακηρύξεις περί ξενοφοβίας, δεν έχουν καμία πρακτική αξία, όμως δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη του ιού της ενοχοποίησης του λαού. Το φάρμακο για την καταπολέμησή του είναι η αυτομαστίγωση των Ελλήνων, με την μορφή της απόδοσης της ιθαγένειας στους αλλοδαπούς.
ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
Όμως πρέπει όλοι να γνωρίζουν πριν συμφωνήσουν με το «φάρμακο», ότι θα οδηγηθούμε και στην αυτοκαταστροφή μας, όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, αλλά και η σύγχρονη εμπειρία. Αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε το παραμύθι με την γρίπη Η1Ν1. Το σενάριο και οι ηθοποιοί ήταν ίδια, μόνο το σκηνικό ήταν διαφορετικό. Πολιτικοί, τηλεοράσεις, «ειδικοί», αλλά και επιστήμονες είχαν αποδυθεί σε μία χωρίς προηγούμενο πλύση εγκεφάλου των πολιτών για την ανάγκη εμβολιασμού κατά του ιού της γρίπης που θα εξελισσόταν σε πανδημία και εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν. Αποτέλεσμα, όχι μόνο πανδημία, αλλά ούτε καν επιδημία γρίπης υπήρξε. Ευτυχώς οι πολίτες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, αγνόησαν επιδεικτικά τις προειδοποιήσεις των «αρμοδίων» και τα ποσοστά εμβολιασμού ήταν μονοψήφια. Με την ίδια νηφαλιότητα, ψυχραιμία και κυρίως λογική, πρέπει όλοι οι Έλληνες να αντιδράσουν στη νέα πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν για το μεταναστευτικό. Εμφανίσεις στην τηλεόραση διαφόρων μισθοφόρων της παγκοσμιοποίησης, πολιτικών, δημοσιογράφων, αλλοδαπών πρώην μοντέλων και νύν συμβούλων υπουργών που δηλώνουν χωρίς τσίπα, πως οι Πακιστανοί έρχονται στην χώρα μας για να συναντήσουν….. γυναίκες και να…… τεκνοποιήσουν, όλοι αυτοί ένας φτηνός και θλιβερός αχταρμάς συμπλεγματικών προσωπικοτήτων, χωρίς ιδεώδη, χωρίς ιδέες, με μόνο κίνητρο το κέρδος που τους προσφέρει το γωνιακό μαγαζάκι που πουλάει ιθαγένειες.
ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
Σημερινός πρωθυπουργός ευτύχησε να έχει παππού και πατέρα πρωθυπουργούς. Ο παππούς του, Γεώργιος Παπανδρέου είχε πει: «Ο Δημοκρατικός Σοσιαλισμός βασίζεται σε τρία χαρακτηριστικά: στο έθνος, στην ελευθερία, και στην κοινωνική δικαιοσύνη. Τα δύο τελευταία μπορούν να υπάρξουν μόνο αν υπάρχει το πρώτο. Εμείς καταδικάζουμε τον κοσμοπολιτισμό πού εξαλείφει τα έθνη και τον ιμπεριαλισμό πού τα υποδουλώνει.» Ο πατέρας του είχε πει τα ίδια περίπου πράγματα αλλά με επιγραμματικό τρόπο: «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
Φαίνεται ότι ο τρίτη γενιά πρωθυπουργών από την οικογένεια Παπανδρέου θα είναι και η φαρμακερή. Ο κ. Γ. Παπανδρέου επέλεξε, για λόγους που είναι άγνωστοι, να διαγράψει την μνήμη και τις πολιτικές παρακαταθήκες της οικογενείας του, στο όνομα κάποιων απροσδιόριστων συμφερόντων και σε πείσμα της λαϊκής αντίδρασης στο νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό. Εύχομαι να μην μετανοήσει, αλλά το κυριότερο να μην πληρώσει και πάλι το λογαριασμό ο Ελληνικός λαός, όταν ο εκείνος θα έχει εγκαταλείψει την θέση του από το τιμόνι της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου