Η Αγγλία είναι η απόδειξη ότι οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τους μετ@νάσteς ως μισθoφορικό στρ@τό ενάντια στη Δύση… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Αγγλία είναι η απόδειξη ότι οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τους μετ@νάσteς ως μισθoφορικό στρ@τό ενάντια στη Δύση…

  Η κατάσταση που επικρατεί στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι απλώς ένας προάγγελος αυτού που θα δούμε σύντομα στις ΗΠΑ και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ο...

 





Η κατάσταση που επικρατεί στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι απλώς ένας προάγγελος αυτού που θα δούμε σύντομα στις ΗΠΑ και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ο Στάρμερ είναι σκληρός υποστηρικτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και ακολουθεί κατά γράμμα το πρόγραμμά τους. Οι συνθήκες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι αυτές που θέλουν οι παγκοσμιοποιητές του Νταβός να επικρατήσουν παντού...και στην Ελλάδα φυσικά... 


Βλέπουμε στη πράξη μια μέθοδο κοινωνικής μηχανικής που χρησιμοποιεί μεγάλης κλίμακας μετεγκατάσταση μeταν@στών σε μια κοινωνία προκειμένου να αποσταθεροποιήσει αυτό το έθνος. Ο στόχος είναι να εισαχθούν άνθρωποι με μια ασύμβατη ή εχθρική ιδεολογία και, τελικά, ο πολιτισμός - στόχος να καταρρεύσει και να αναγκαστεί να αποδεχτεί ένα νέο σύστημα διακυβέρνησης…

 

Πηγή: Alt Market

Άρθρο του Brandon Smith

Απόδοση & Σχολιασμός: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Γιατί οι δυτικοί αξιωματούχοι επιμένουν να κάνουν το γνωστό πλέον «gaslighting» στους λαούς τους για τις παράνομες διελεύσεις των συνόρων από μετανάστες; Θυμίζουμε ότι το «gaslight» ήρθε στην επιφάνεια σχετικά πρόσφατα ως όρος και  περιγράφει μία μέθοδο ψυχολογικής χειραγώγησης στην οποία, ο θύτης φέρνει το θύμα στο σημείο να αμφιβάλλει για την αντίληψη του και τη λογική του. Γιατί προσπαθούν να καταστρέψουν οποιονδήποτε αντιτίθεται δημόσια στη μαζική μετανάστευση από τον τρίτο κόσμο;

Οι νόμοι υποστηρίζουν την πλειοψηφική θέση του κοινού για τη μετανάστευση – Ελάτε εδώ νόμιμα ή μην έρθετε καθόλου εδώ. Στην Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ δείχνουν ότι η πλειοψηφία των πολιτών επιθυμεί μείωση της μετανάστευσης και καλύτερη ασφάλεια των συνόρων. Ωστόσο, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, που συχνά ισχυρίζονται ότι «προστατεύουν τη δημοκρατία», αγνοούν ευθαρσώς αυτές τις ανησυχίες της πλειοψηφίας. Γιατί;

Εδώ και πολλά χρόνια έχω διατυπώσει μια συγκεκριμένη θεωρία για την πραγματική ατζέντα πίσω από τις πολιτικές ανοιχτών συνόρων στις δυτικές χώρες και πιστεύω ότι αυτή η θεωρία απαντά στα περισσότερα ερωτήματα σχετικά με την παράνομη μετανάστευση.

Ο κοινός ισχυρισμός εντός του «Liberty Movement» είναι ότι όλα αυτά αποτελούν μέρος της «Στρατηγικής Cloward-Piven»: Μια μέθοδος κοινωνικής μηχανικής που χρησιμοποιεί μεγάλης κλίμακας μετεγκατάσταση μεταναστών σε μια κοινωνία προκειμένου να αποσταθεροποιήσει αυτό το έθνος. Ο στόχος είναι να εισαχθούν άνθρωποι με μια ασύμβατη ή εχθρική ιδεολογία και, τελικά, ο πολιτισμός - στόχος να καταρρεύσει και να αναγκαστεί να αποδεχτεί ένα νέο σύστημα διακυβέρνησης (δηλαδή από τις ελεύθερες αγορές και την ελευθερία στον κομμουνισμό και τη σκλαβιά).

Εάν οι δυτικοί πληθυσμοί ενωθούν στην αντίθεση με την παγκοσμιοποιητική ιδεολογία, τότε το έργο της αποδόμησης καθίσταται αδύνατο για αυτούς. Έτσι, απλώς καταστρέφουν τη Δύση από μέσα εισάγοντας εκατομμύρια ανθρώπους που ΠΟΤΕ δεν θα αφομοιωθούν ή θα ενωθούν.

Ωστόσο, η θεωρία μου ξεπερνά την εξήγηση του Cloward-Piven. Νομίζω ότι υπάρχει ένας βαθύτερος και ακόμη πιο απαίσιος σκοπός για την εισαγωγή μεταναστών από τον τρίτο κόσμο στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Συνόψισα τη θέση μου στο άρθρο μου «Cultural Replacement: Why The Immigration Crisis Is Being Welberately Engineering» που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο. Σημείωσα:

«Το έχω αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα και συνεχίζω να πιστεύω ότι ένας από τους κύριους σκοπούς του κατεστημένου να αφήσει ανοιχτά τα σύνορα και να δελεάσει τους παράνομους να εισέλθουν είναι η δημιουργία ενός στρατού μεταναστών. Μια κατάσταση κατά την οποία σε εκατομμύρια παρανόμους θα προσφέρεται εύκολη υπηκοότητα με αντάλλαγμα την υπηρεσία. Πιστεύω επίσης ότι αυτός ο μεταναστευτικός στρατός θα χρησιμοποιηθεί εναντίον του αμερικανικού κοινού ή οποιουδήποτε γηγενούς πληθυσμού (του πραγματικού πολίτη) για την επιβολή μέτρων στρατιωτικού νόμου στον απόηχο μιας εθνικής καταστροφής…»

Με άλλα λόγια, το επιχείρημά μου ήταν ότι οι μετανάστες από τον τρίτο κόσμο δεν χρησιμοποιούνται απλώς ως τυχαία εργαλεία για τον πολιτιστικό κορεσμό της Δύσης. Δεν μεταφέρονται εκατομμύρια για να ζήσουν απλώς από τους καρπούς της εργασίας μας και των κόπων των προγόνων μας. Πιστεύω ότι μεταφέρονται στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη ως φορείς επιβολής του κατεστημένου.

Σκεφτείτε το – Ουσιαστικά αγοράζονται και πληρώνονται. Είναι μισθοφόροι που στρατολογούνται με προσφορές εύκολης ιθαγένειας, κυβερνητικές δωρεές και την ευκαιρία να ασκήσουν βία στους δυτικούς (και γενικά λευκούς) πληθυσμούς που περιφρονούν. Και, επιτρέπεται να το κάνουν αυτό ενώ κρύβονται πίσω από τις κρατικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου για προστασία. 


Με ένα σύστημα αστυνόμευσης δύο επιπέδων σε ισχύ, οι μετανάστες μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς ιδιαίτερο φόβο για επιπτώσεις. Στην Ευρώπη υπάρχει το πρόσθετο πρόβλημα της επέκτασης της ισλαμικής μετανάστευσης που κατευθύνεται από το θρησκευτικό δόγμα για να κατακτήσει τους μη πιστούς. Από το Κοράνι:

Κοράνι [9:29] Πολεμήστε αυτούς που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ ή στην Εσχάτη Ημέρα και που δεν θεωρούν παράνομο αυτό που ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος Του έχουν κάνει παράνομο και που δεν υιοθετούν τη θρησκεία της αλήθειας από αυτούς που τους δόθηκε η Γραφή – [πολέμησε] μέχρι να δώσουν τη τζίζια πρόθυμα ενώ ταπεινώνονται.

Οι μετανάστες του Τρίτου Κόσμου «εργαλοιοποιύνται» για να υπηρετήσουν το σχέδιο των πολιτικών ελίτ. Μπορούν να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό και εάν ο γηγενής πληθυσμός αναλάβει δράση για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, η κυβέρνηση μπορεί να παρέμβει, να τους χαρακτηρίσει ρατσιστές και να κηρύξει στρατιωτικό νόμο. Είναι win-win. Οι μετανάστες στη συνέχεια βοηθούν στην επιβολή αυτού του στρατιωτικού νόμου καθώς η κυβέρνηση διπλασιάζει την αστυνόμευση δύο βαθμίδων.

Υπάρχουν εκείνοι που επιμένουν ότι η αντιμεταναστευτική θέση είναι ένα «ψευδές παράδειγμα». Η έννοια των «ψευδών παραδειγμάτων» έχει γίνει μάστιγα μεταξύ των στοχαστών του κινήματος ελευθερίας που πρέπει να εγκαταλειφθεί. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν πολεμάμε μόνο τους παγκοσμιοποιητές, πρέπει επίσης να πολεμήσουμε τους ανθρώπους που εν γνώσει ή άθελά τους βοηθούν τους παγκοσμιοποιητές. Οι ελίτ συμβάλλουν στην υποκίνηση συγκρούσεων, αλλά πολλές από αυτές τις διαιρέσεις υπάρχουν ήδη χωρίς την επιρροή τους.

Για παράδειγμα, οι τριτοκοσμικοί πολιτισμοί είναι εγγενώς βίαιοι και αυταρχικοί. Τα κορυφαία 20 πιο βίαια έθνη και τα πιο καταπιεστικά έθνη στον κόσμο είναι επίσης τα ίδια έθνη που στέλνουν καραβάνια μεταναστών στο δρόμο μας. Οι προοδευτικοί θα ισχυριστούν ότι αυτό είναι καλό και ότι πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είναι καλό και οι περισσότεροι από αυτούς δεν μπορούν να βοηθηθούν γιατί δεν έρχονται εδώ για να είναι ελεύθεροι, έρχονται εδώ για να πάρουν ό,τι μπορούν.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων από αυτές τις περιοχές δεν θα μπορέσει ποτέ να συνυπάρξει ειρηνικά μέσα στις δυτικές κοινότητες. Δεν καταλαβαίνουν την ελευθερία, δεν καταλαβαίνουν τη διπλωματία, δεν καταλαβαίνουν τον συμβιβασμό. Για αυτούς, η ανεκτικότητα δεν είναι αρετή, είναι αδυναμία που μπορεί να εκμεταλλευτεί προς όφελός τους. Αυτό είναι γεγονός που αποδεικνύεται ξανά και ξανά καθώς οι μαζικές μεταναστεύσεις επιταχύνονται και νομίζω ότι η θεωρία μου έχει πρόσφατα δικαιωθεί από γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι Βρετανοί πολίτες έχουν πέσει θύματα για πάνω από μια δεκαετία από επιθέσεις μεταναστών και το οργανωμένο έγκλημα. Το σύστημα αστυνόμευσης δύο επιπέδων στο Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να προστατεύει αυτούς τους μετανάστες από αντίποινα, ενώ η κυβέρνηση κρύβει στατιστικά στοιχεία που δείχνουν πόση βία διαπράττεται από μη πολίτες.

Οι βρετανικές ταραχές την περασμένη εβδομάδα ήταν μια σπάνια στιγμή που οι πατριώτες μίλησαν τελικά για ανοιχτά σύνορα και βγήκαν στους δρόμους, για να χαρακτηριστούν μόνο «Ναζί» και «ρατσιστές». Η χρήση της αστυνομίας ΜΑΤ για την καταστολή των υλικών ζημιών και των μαχών θα ήταν κατανοητή ως ένα σημείο, εκτός από το ότι οι επιθετικές διαδηλώσεις μεταναστών συνεχίζονταν εδώ και μήνες με πολύ μικρή αστυνομική παρέμβαση. Και πάλι, η αστυνόμευση δύο επιπέδων είναι προφανής.

Στη συνέχεια, ο Βρετανός πρωθυπουργός Keir Starmer έκανε μια δήλωση προειδοποιώντας τις διαμαρτυρίες πατριωτών και υπερασπιζόμενο τους μετανάστες. Δεν έχει προταθεί δημοψήφισμα για τη μετανάστευση. Ούτε μια φορά έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα της αυξανόμενης εγκληματικότητας των μεταναστών και ουσιαστικά έχει κηρύξει τον πόλεμο στους πατριώτες. 


Τον Ιούλιο, το Εργατικό Κόμμα φέρεται να βρισκόταν στη διαδικασία δημιουργίας μιας νέας «μουσουλμανικής ηγετικής ομάδας» που προοριζόταν να γίνει το πρωταρχικό σημείο εμπλοκής μεταξύ της κυβέρνησης του Keir Starmer και των μουσουλμανικών κοινοτήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα προσχέδιο εγγράφου που καθορίζει τα σχέδια για το δίκτυο περιγράφει τους βασικούς του στόχους, όπως «να επηρεάσει τη δημόσια πολιτική με τρόπο που να προστατεύει και να προωθεί τα δικαιώματα των Βρετανών Μουσουλμάνων» και «να επηρεάσει τη συζήτηση των ΜΜΕ γύρω από τους Μουσουλμάνους στη Βρετανία». Με άλλα λόγια, προπαγάνδα για να φιμώσει την ιθαγενή διαφωνία.

Οι συμμορίες μουσουλμάνων μεταναστών, που αυτοαποκαλούνται «Μουσουλμανική Ένωση Άμυνας» (MDL) είδαν την ομιλία του Στάρμερ ως πρόσκληση να καταδιώξουν τους δρόμους των βρετανικών πόλεων οπλισμένες με μαχαίρια και μαχαίρια. κινούνται από δρόμο σε δρόμο και επιτίθενται τυχαία σε λευκούς Βρετανούς.

Οι μετανάστες κατέστησαν σαφές ότι ο σκοπός τους ήταν να «επικυρώσουν την κυριαρχία» στους Βρετανούς και να τους φοβίσουν να υποταχθούν. Μέχρι στιγμής, βρετανοί αξιωματούχοι αρνούνται ότι υπάρχουν μουσουλμανικές συμμορίες. Τα μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να καλύψουν τις περισσότερες από τις δραστηριότητες των συμμοριών μεταναστών και έριξαν όλες τις ευθύνες στους γηγενείς πατριώτες. Ένα από τα μόνα μέρη που μπορείτε να δείτε βίντεο που αποκαλύπτουν συμμορίες μεταναστών είναι στο X του Έλον Μασκ (πρώην Twitter). Ο Μασκ δέχθηκε επίσης επίθεση από βρετανούς αξιωματούχους για «υποκίνηση αναταραχής», απλώς και μόνο επειδή δεν λογοκρίνει το υλικό.


 

Εν τω μεταξύ, ο Keir Starmer και άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν με μουσουλμανικές ομάδες για να τους καθησυχάσουν ότι η κυβέρνηση είναι με το μέρος τους. Οι μετανάστες έχουν τώρα τολμήσει να κάνουν ό,τι θέλουν, ενώ οι Βρετανοί αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα ότι αν αντεπιτεθούν, η κυβέρνηση θα τους βάλει στη φυλακή. Οι μετανάστες είναι τώρα, με την πιο βασική έννοια, μια πτέρυγα μισθοφόρων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτή η δυναμική είναι ακόμη πιο αναμφισβήτητη όταν εξετάζουμε την κίνηση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου να αφαιρέσει από τον βρετανικό στρατό εκδηλώσεις που σχετίζονται με Χριστιανούς, ενθαρρύνοντας παράλληλα τη στρατολόγηση μουσουλμάνων. Λάβετε υπόψη ότι την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου απείλησε την πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί ο στρατός στον βρετανικό λαό. Οι διεφθαρμένες αυτοκρατορίες σε όλη την ιστορία προτιμούσαν να χρησιμοποιούν ξένους μισθοφόρους για να καταστείλουν τους πολίτες τους. Δεν είναι τυχαίο ότι ένα τόσο μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που προέρχονται από τον τρίτο κόσμο (περίπου το 80%) είναι άνδρες στρατιωτικής ηλικίας .


Ο μεταπολεμικός βρετανικός λαός ζει εδώ και πολύ καιρό χωρίς σχέση με την αληθινή βία. Σίγουρα, έχουν ποδοσφαιρικές ταραχές και καυγάδες, αλλά μιλάω για ψυχρό, υπολογισμένο εθνοτικό πόλεμο που έχει σχεδιαστεί για να υποτάξει. Οι αλλοδαποί μετανάστες που προέρχονται από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή είναι εξοικειωμένοι με αυτή τη βία. Το ξέρουν καλά και το έχουν ενστερνιστεί πλήρως ως μέρος της κουλτούρας τους.

Δεν είναι πολλοί οι Βρετανοί ικανοί να κατανοήσουν μια επίθεση με μαχαίρι σε ένα παιδικό ρεσιτάλ χορού ή το μαζικό μαχαίρι μικρών παιδιών που παίζουν σε ένα πάρκο ή τη λειτουργία οργανωμένων συμμοριών βιασμών που απαγάγουν εφήβους. Όταν βιώνεις για πρώτη φορά αυτό το είδος δαιμονικής θέλησης, μπορεί να είναι απολιθωτική. Φοβάμαι ότι οι Βρετανοί αντιμετωπίζουν κάτι τόσο μακριά έξω από την τιμονιέρα τους που μπορεί να μην ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν. Ο συνδυασμός του οργανωμένου εγκλήματος των μεταναστών και της κυβερνητικής καταπίεσης μπορεί να οδηγήσει τους Βρετανούς σε καταστροφική απάθεια.

Υποψιάζομαι ότι η κατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι απλώς ένας προάγγελος αυτού που θα δούμε σύντομα στις ΗΠΑ και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ο Στάρμερ είναι σκληρός υποστηρικτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και ακολουθεί κατά γράμμα το πρόγραμμά τους. Οι συνθήκες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι αυτές που θέλουν οι παγκοσμιοποιητές του Νταβός να επικρατήσουν παντού. 

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο, η κρίση της παράνομης μετανάστευσης θα είναι κεντρική σε ό,τι κάνουμε τα επόμενα δύο χρόνια. Εάν οι αριστεροί παραμείνουν στην πολιτική εξουσία, τότε είναι πιθανό να δούμε μια παρόμοια προσπάθεια καταστολής των πατριωτών από μια αλαζονική κυβέρνηση Χάρις.

Πιστεύω ότι ο Χάρις σίγουρα θα προσφέρει υπηκοότητα σε κάθε παράνομο που βρίσκεται ήδη στη χώρα (πολλοί από αυτούς με αντάλλαγμα τη στρατιωτική θητεία), αγοράζοντας ταυτόχρονα μια μισθοφορική δύναμη και ένα προοδευτικό ψηφοδέλτιο, δίνοντας τέλος σε κάθε πιθανότητα να συμμετάσχουν ξανά οι συντηρητικοί στην κυβέρνηση .

Στην περίπτωση μιας δεύτερης διακυβέρνησης Τραμπ η κατάσταση αλλάζει. Η απομάκρυνση των παράνομων μεταναστών θα είναι το κορυφαίο ζήτημα και οι αριστεροί στις ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να την αποτρέψουν. Θεωρούν τους μετανάστες ως το κλειδί για το βασίλειό τους. ο τρόπος για να «καταστρέψουμε τον καπιταλισμό» και να φέρουμε τον αφυπνισμένο σοσιαλισμό. Η απομάκρυνση των παρανόμων θα τους έβαζε πίσω δεκαετίες. Οι αριστεροί θα ξεσηκωθούν αντί να χάσουν. Είναι βεβαιότητα.

Η διαφορά είναι ότι οι πατριώτες των ΗΠΑ είναι οπλισμένοι (50 εκατομμύρια ισχυροί με περισσότερα από 400 εκατομμύρια όπλα και εκατοντάδες δισεκατομμύρια φυσίγγια). Τώρα λαμβάνω πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτές τις μέρες από βρετανούς και ευρωπαίους αναγνώστες που λένε ότι είναι απελπισμένοι για τα ίδια δικαιώματα πυροβόλων όπλων που έχουμε στις ΗΠΑ. Όλοι μου λένε «μην παρατάς ποτέ τα όπλα σου». Μην ανησυχείτε, δεν θα το κάνουμε. Γνωρίζουμε τι έρχεται χάρη στα γεγονότα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βέβαια και στην Ελλάδα τα πράγματα δεν είναι καλύτερα…



 Σχολιάστε το άρθρο μας

Αναδημοσιεύστε το ΠΑΝΤΑ με ενεργό link της πηγής.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου