Οι ΗΠΑ έτοιμες να μεσολαβήσουν για τα Φόκλαντ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι ΗΠΑ έτοιμες να μεσολαβήσουν για τα Φόκλαντ

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να βοηθήσουν τη Βρετανία και την Αργεντινή στην επίλυση της μεταξύ τους διαμάχης για τα νησιά Φόκλαντ, ...


ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να βοηθήσουν τη Βρετανία και την Αργεντινή στην επίλυση της μεταξύ τους διαμάχης για τα νησιά Φόκλαντ, δήλωσε χθες η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον, πριν από συνάντησή της με την πρόεδρο της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντεζ, στο πλαίσιο της πενθήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί στη Ν. Αμερική.
Η Χ. Κλίντον υπογράμμισε ότι η διαμάχη είναι ένα ζήτημα που αφορά αποκλειστικά τις δύο εμπλεκόμενες χώρες. Πρόσθεσε, εντούτοις, ότι εάν οι ΗΠΑ μπορούν να συμβάλουν με οποιοδήποτε τρόπο στη διευκόλυνση των προσπαθειών για την επίλυση του ζητήματος, «είναι έτοιμες να το πράξουν».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press, η Αργεντινή, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο γυναικών, ζήτησε επισήμως την αμερικανική μεσολάβηση για την επίλυση της διαμάχης. Μετά το πέρας της συζήτησης, η Χ. Κλίντον επανέλαβε την ανάγκη διεξαγωγής συνομιλιών για τα Φόκλαντ, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποιος θα μπορούσε να είναι ο ρόλος των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου