Δελτίο Τύπου Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ηρακλείου για τον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δελτίο Τύπου Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Ηρακλείου για τον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ Κάθε μέρα που περνά ο ελληνικός λαός βεβαιώνεται όλο και περισσότερο ότι ο μόνος λόγος που ο Μ. Χρυσοχοΐδης έ...



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ

Κάθε μέρα που περνά ο ελληνικός λαός βεβαιώνεται όλο και περισσότερο ότι ο μόνος λόγος που ο Μ. Χρυσοχοΐδης έγινε Υπουργός Προστασίας του (αριστερού) Πολίτη είναι για να διαπι-στωθεί ποια είναι τα όρια αντοχής του Έλληνα πολίτη. Γι΄αυτό άλ¬λωστε και έχει βαλθεί ο υπουργός να τα ξεπεράσει, αποδεικνύο¬ντας ότι τελικά αυτό που δεν έχει όρια είναι η αμετροέπεια και η αμετροπραξία του.
Απέπεμψε τηλεφωνικά με ατιμωτικό τρόπο τον προηγούμενο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, επειδή η ΕΛ.ΑΣ. τόλμησε να αγγίξει μία “ιερή αγελάδα” της αριστεράς. Επέτρεψε την ατιμώρητη βεβήλωση των ιερών μας συμβόλων ακόμα και μέσα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (με ταυτόχρονο ξυλο¬δαρμό του πρυτάνεως).
Επέβαλε την προσβλητική κατάργηση του εθνικού συμβόλου, του Σταυρού μας, από το έμβλημα και τις στο¬λές των Ελλήνων αστυνομικών (με επιβολή προστίμου 100 ευρώ σε όποιον τον φέρει). Τώρα ήρθε η ώρα να καταρρακώσει το ηθικό και να απονευρώσει τα εθνικά ανακλαστικά του Λιμενικού Σώματος, χτυπώντας μάλιστα την πλέον επίλεκτη μονάδα του. Με αφορμή τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου – βασιζόμενος σε ερασιτεχνικό βίντεο η αξιοπιστία του οποίου ελέγχεται – έσπευσε να εξευτελίσει δημοσίως τους άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ. Λειτουργώντας για άλλη μια φορά εξωθεσμικά έθεσε σε αργία τους επικεφαλής και παρέπεμψε ο ίδιος όλους τους άνδρες σε πειθαρχικές διαδικασίες, επιδεικνύοντας συμπεριφορά Καίσαρα.
Ποιοι οι στόχοι και οι σκοποί που απεργάζεται η ηγεσία του Υπουργείου Προ.Πο. και οι συμβουλάτορές της; Μα ο ηθικός διασυρμός των Σωμάτων Ασφαλείας τα οποία έτσι από φρουροί της δημοσίας τάξεως και ασφάλειας του λαού και της κοινωνίας μας θα καταστούν σταδιακά άβουλοι πραιτωριανοί της νέας τάξης πραγμάτων. Το αποδεικνύει όλη η ως τώρα πολιτεία του πολύ κ.Χρυσοχοΐδη. Το αποδεικνύουν οι κατ' εντολήν των κρατικοδίαιτων ΜΚΟ και των έσω- και έξωκοινοβουλευτικών επαγγελματιών “αριστερών” εκδικητικές προφυλακίσεις των Δημήτρη Παπαγεωργίου και Σάββα Χατζηπαρασκευά. Το αποδεικνύουν οι προληπτικές προσαγωγές και κρατήσεις Ελλήνων πολιτών μόνο και μόνο για να μην συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του κοινωνικού μας εκφυλισμού.
Σε λίγο το χειρότερο έγκλημα στην Ελλάδα που ονειρεύεται ο κ. Χρυσοχοΐδης θα είναι να είσαι Έλληνας (κανονικός και όχι λαθροέλληνας) και ορθόδοξος χριστιανός. Γι΄ αυτό και όλα τα άλλα εγκλήματα πολλαπλασιάζονται και μένουν ατιμώρητα. Πλήθος τα μηνύματα οργής των απλών πολιτών του Ηρακλείου που βλέπουν τις περιουσίες τους να λεηλατούνται, την εγκληματικότητα να καλπάζει ασυγκράτητη, την ανασφάλεια να έχει γίνει καθημερινός τους σύντροφος. Γιατί και η κρητική κοινωνία πλέον έχει αποκτήσει γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας και φόβου.
Και τι επέλεξε να κάνει ο κ. Χρυσοχοΐδης γι΄ αυτό; Το πιο εύκολο! Να απαξιώσει πλήρως και με περιφρόνηση την παρουσία και το έργο των αστυνομικών δυνάμεων της Κρήτης, που παλεύουν με λειψό προσωπικό και λειψά μέσα. Η ανομία ανθεί, οι κακοποιοί αποθρασύνονται και η Πολιτεία απουσιάζει. Με ποια μέσα και ποια πολιτική στήριξη θα παταχθούν οι χασισοκαλλιεργητές; Πώς θα ελεγχθεί το έγκλημα; Γιατί καταργήθηκε η τόσο απαραίτητη για την Κρήτη Αγροφυλακή; Γιατί δεν υπάρχουν μόνιμα παρατηρητήρια με σύγχρονα μέσα στα νότια παράλια της Κρήτης; Γιατί το Υπουργείο αφήνει την Κρητική κοινωνία στην τύχη της και δεν επανδρώνει σωστά τις υπηρεσίες; Ερωτήματα του απλού πολίτη της Κρήτης που δεν παίρνουν απάντηση.
Δυστυχώς για τον ελληνικό λαό και ευτυχώς για τον κ.Χρυσοχοΐδη απέχουμε πολύ από την άμεση Αρχαία Αθηναϊκή Δημοκρατία, όπου προβλεπόταν ο εξωστρακισμός των πολιτικών που έβλαπταν την Πατρίδα. Ας κάνει λοιπόν και κάτι χρήσιμο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Ας παραιτηθεί.
Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου