Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολυπολιτισμικότητας κύριοι του ΠΑΣΟΚ...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολυπολιτισμικότητας κύριοι του ΠΑΣΟΚ...!

Τις θυμάστε αυτές τις εικόνες Έλληνες; Τότε ήταν πρωτοφανείς...! Τώρα αποτελούν ένα κομμάτι της καθημερινότητας μας! Αφυπνισθείτε επιτέλους!...


Τις θυμάστε αυτές τις εικόνες Έλληνες; Τότε ήταν πρωτοφανείς...! Τώρα αποτελούν ένα κομμάτι της καθημερινότητας μας! Αφυπνισθείτε επιτέλους!
Όλοι αυτοί οι "άνθρωποι" που χειρονομούσαν, χτυπούσαν, έκλεβαν και μόνο που δεν βίασαν στην τελική...τις ελληνίδες που έκαναν το λάθος να κατεβούν στο Σύνταγμα, την κεντρικότερη πλατεία της χώρας, για να γιορτάσουν το νέο έτος, σε λίγο θα είναι Έλληνες!! Θα έχουν λάβει την Ελληνική ιθαγένεια!
Σαφέστατα δεν είναι όλοι οι αλλοδαποί σαν αυτούς του βίντεο. Όμως επιτέλους πρέπει να μπει ένας φραγμός στην άκρατη λαθρομετανάστευση και σε λίγο καιρό και στην άκρατη ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών! Ας μείνουν όσοι μπορούν να ζουν αξιπρεπώς στη χώρα, να απολαμβάνουν τα δικαιώματα του πολίτη, αλλά και να σέβονται ότι ζουν σε μια ξένη χώρα η οποία δεν είναι διατεθιμένη να παρομοιάζεται με...Καμπούλ! Όλοι όσοι θα διαφωνήσετε με το βίντεο και τα λογικά συμπεράσματα που απορρέουν από αυτό...απλά σκεφτήτε να ήταν οι γυναίκες σας και οι κόρες σας στη θέση των Ελληνίδων που πήγαν εκείνο το βράδυ στο Σύνταγμα...! Αλήθεια κ. Παπανδρέου, κ. Ργκούση, κ. Χρυσοχοϊδη...και όλοι εσείς που μάχεστε για την απόδοση της ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες...θα σας άρεσε στην θέση των γυναικών του βίντεο να βρίσκονταν οι γυναίκες σας; Ξεσηκωθείτε επιτέλους Έλληνες...για τα παιδιά σας! Αφυπνισθείτε!
..(( Λ ))..

1 σχόλιο

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΧΗΡΑ, ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου