Το ΔΝΤ θέλει να μας σώσει; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το ΔΝΤ θέλει να μας σώσει;

Γράφει ο Πυθαγόρας Μην αυταπατάσθε...η αλήθεια περί Δ.Ν.Τ! Άκουσα σε μια συζήτηση να λέγεται : "Αφού δεν μπορέσαμε να βάλουμε εμείς τάξ...


Γράφει ο Πυθαγόρας
Μην αυταπατάσθε...η αλήθεια περί Δ.Ν.Τ!
Άκουσα σε μια συζήτηση να λέγεται : "Αφού δεν μπορέσαμε να βάλουμε εμείς τάξη στη χώρα , θα βάλει τάξη το ΔΝΤ " . Μέγα λάθος !
Το ΔΝΤ ήρθε απλώς να πάρει τα χρωστούμενα . Το μπάχαλο στην χώρα είναι επιθυμητό διότι έτσι θα έχουμε ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΓΚΗ ΔΑΝΕΙΚΩΝ !

Να γιατί υποπτεύομαι οτι το ΔΝΤ δεν θέλει να μας σουλουπώσει :
Εάν το ΔΝΤ ήθελε πράγματι εξυγίανση θα πρότεινε ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ . Όπως :
1) Οι βουλευτές να μην διατηρούν γραφεία . Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί τους με τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο .
2) Οι πολιτικοί να στέλνουν τα παιδιά τους σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ! Έτσι θα αναγκαστούν να εξυγιάνουν το εκπαιδευτικό σύστημα .
3) Όλοι οι υπήρξαν βουλευτές μέχρι σήμερα ( και φυσικά ευθύνονται για το χάλι ) να μην έχουν δικαίωμα να ξαναβάλουν υποψηφιότητα . Εκλογές εδώ και τώρα για να έρθουν καινούργια πρόσωπα .
4) Οι αμοιβή των βουλευτών να είναι ίση με τον ΚΑΤΩΤΕΡΟ μισθο στο Δημόσιο και όχι με τον ΑΝΩΤΕΡΟ ! Να μην αποφασίζουν οι βουλευτές το ύψος του μισθού τους . Ή στον προεκλογικό αγώνα να δηλώνουν τί μισθό θέλουν και , όταν εκλέγονται , να πληρώνονται με αυτόν τον μισθό !
5) Μηδενισμός των προεκλογικών δαπανών .
6) Όχι προεκλογικοί λόγοι σε πλατείες . Μόνο σε κλειστούς χώρους .
7) Αποκέντρωση της εξουσίας . Σταδιακή μετάβαση σε σύστημα Άμεσης Δημοκρατίας .
8) Δρομολόγηση αλλαγών ώστε να απεξαρτηθεί η χώρα απο τον άνθρακα και το εισαγόμενο πετρέλαιο .
9) Πρόταση ( του ΔΝΤ ) προς την Ευρωπαϊκή Ένωση να εγγυηθεί τα σύνορα της Ελλάδας ώστε να μην έχει ανάγκη τα υπέρογκα εξοπλιστικά προγράμματα .
Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη όταν άκουσα τα δύο τελευταία να τα προτείνει ο Ντανιέλ Κον Μπετίτ ( ο πρωτεργάτης της Επανάστασης του 1968 στο Παρίσι ) που τον κατηγορούσαμε ώς τώρα σαν εβραίο σιωνιστή ( ήταν στην Ελλάδα αυτές τις μέρες ).
Αρχική σελίδα : http://sites.google.com/site/pitago99/pitago

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου