Δεν υπάρχουν διλήμματα: ούτε με τους κλέφτες, ούτε με τους δολοφόνους - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δεν υπάρχουν διλήμματα: ούτε με τους κλέφτες, ούτε με τους δολοφόνους

Τα ΜΑΤ έσωσαν την μεταπολίτευση. Ως πότε; Tο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μπήκε στη ζωή μας, ως απόδειξη της πτώχευσής μας. Την είσοδό του ως ...


Τα ΜΑΤ έσωσαν την μεταπολίτευση. Ως πότε;
Tο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μπήκε στη ζωή μας, ως απόδειξη της πτώχευσής μας. Την είσοδό του ως δύναμης κατοχής στη χώρα μας, ακολούθησε μια μεγάλη διαδήλωση, που σημαδεύτηκε από τη δολοφονία στο υποκατάστημα της Marfin στην οδό Σταδίου τεσσάρων Ελλήνων: δύο γυναικών, εκ των οποίων η μία έγκυος στον τέταρτο μήνα και ενός συναδέλφου τους. Οι κουκουλοφόροι του αντιεξουσιαστικού χώρου και της άκρας αριστεράς, έκαναν και πάλι τη δουλειά τους...
Αλλά, παρά το τραγικό συμβάν, ήταν όντως μια μεγάλη διαδήλωση εκείνη της Τετάρτης, στην οποία συμμετείχε κόσμος πολύς, μεταξύ τους και ανένταχτοι ή όχι πολίτες που κατέβηκαν όμως στο δρόμο για πρώτη φορά, ανήσυχοι από τις εξελίξεις.
Γιατί όλα προμηνύουν μεγάλη διολίσθηση στην ποιότητα ζωής, στην οποία όμως συνεισφέρει η κυβέρνηση, βάζοντας στο παιχνίδι εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς και μειώνοντας έτσι τις ευκαιρίες και τις παροχές για τους Έλληνες.
Πολλοί οι ένοχοι
Οι ένοχοι για το πρωτοφανές έγκλημα στη Σταδίου, είναι πολλοί. Φυσικοί αυτουργοί είναι οι κουκουλοφόροι, που εφορμούν από τα καταγώγια της Νέας Τάξης στα Εξάρχεια, που ποτέ δεν χαλούν χατίρι σε όλους όσους επιθυμούν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα. Όμως, υπάρχουν αμέτρητοι ηθικοί αυτουργοί στην αστική πολιτική «ελίτ» που κυβέρνησε τη χώρα στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Έδωσαν ρεσιτάλ ανικανότητας οι επιβήτορες της εξουσίας, θεσμοθέτησαν την εθνική μειοδοσία, την κακοδιαχείριση, τη διαφθορά και την ατιμωρησία, ενώ ανέχτηκαν ή και εξέθρεψαν τη βία της άκρας αριστεράς και την τρομοκρατία. Φρόντισαν μόνο για τη διαιώνιση των προνομίων τους, αδιαφορώντας επιδεικτικά για το μέλλον.
Επίσης, οι της κυβέρνησης, όταν τα βρήκαν σκούρα, το έριξαν στον αποπροσανατολισμό και στο παραμύθι. Ο λαλίστατος και εξπέρ στις δημόσιες σχέσεις Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο «πετυχημένος» υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος «λούφαξε» όταν τα πράγματα την περασμένη Τετάρτη ξέφυγαν, απέτυχε οικτρά να προστατέψει τους εργαζόμενους στην Marfin και να ελέγξει την κατάσταση. Ήξερε όμως επί μήνες να μιλά για «φασιστική απειλή», ακόμα και όταν τα «προοδευτικά παιδιά» της άκρας αριστεράς, σκότωσαν έναν ανήλικο μετανάστη στα Πατήσια. Τώρα πια βέβαια, τον αστείο αυτό ισχυρισμό τον έκανε γαργάρα. Όμως, ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε και λειτουργεί, είναι ενδεικτικός της προβοκατόρικης πολιτικής λογικής της Μεταπολίτευσης.
Εδώ οφείλουμε να επισημάνουμε μια σημαντική πτυχή: τη Μεταπολίτευση εδώ και χρόνια, τη σώνουν από τα ξεσπάσματα διαφόρων ομάδων... τα ΜΑΤ! Την Τρίτη, οι κακοπληρωμένοι άνδρες των ΜΑΤ, εκείνοι τους οποίους η κυβέρνηση αυτή αλλά και οι προηγούμενες, απαξιώνουν (όπως και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων) συστηματικά και χρησιμοποιούν ως επικοινωνιακό σάκο του μποξ, έσωσαν την καθεστηκυία τάξη, το «ληγμένο» αυτό προϊόν της Μεταπολίτευσης. Δεν κατέθεσαν τα όπλα, δεν απέργησαν. Αγόγγυστα, απέδειξαν για άλλη μια φορά πόσο πιστοί είναι στο καθήκον. Με τις βόμβες μολότοφ της άκρας αριστεράς να απειλούν συνεχώς τη ζωή τους, στάθηκαν όρθιοι στις επάλξεις τους, δίνοντας τον αγώνα για την έννομη τάξη.
Και το έκαναν αυτό, αν και την προηγούμενη Τετάρτη βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια στρατιωτικού τύπου επιχείρηση, που ήταν φανερό ότι συντονιζόταν από κάποιο κέντρο. Ομάδες αριστεριστών επιτίθονταν οργανωμένα σε κρατικά κτίρια, ενώ η επιλογή συγκεκριμένων στόχων, όπως οι όροφοι όπου κρατούνταν έγγραφα του ΣΔΟΕ (οδός Αμαλίας) που ενοχοποιούσαν επιχειρηματίες, εγείρει αν μη τι άλλο, σωρεία ερωτημάτων. Τα οποία υποθέτουμε θα παραμείνουν για καιρό αναπάντητα. Οι κουκουλοφόροι, τα δεκανίκια του συστήματος, έγιναν για άλλη μια φορά, συνειδητά ή ασυνείδητα δεν έχει και τόση σημασία πια, πειθήνια όργανα των διεθνιστών του προλεταριάτου και των διεθνιστών του κεφαλαίου, καταστρέφοντας τα «άπλυτα» του συστήματος.
Απαξιωμένη η μεταπολίτευση
Είναι πλέον φανερό ακόμα και στον πιο κακόπιστο ή προκατειλημμένο παρατηρητή, ότι η Μεταπολίτευση τελείωσε, ότι πνίγηκε μέσα στον πολιτικό βούρκο που εκείνη δημιούργησε, ότι κατέρρευσε μέσα στα συντρίμμια που σώρευσε.
Τελείωσε μέσα στις φλόγες που έστειλαν στο θάνατο τρία νέα παιδιά και ένα αγέννητο, τελείωσε μπροστά στα άδεια χρηματοκιβώτια, μέσα σε μια ατμόσφαιρα πνιγμένη στα χημικά και στα δακρυγόνα. Απαξιωμένη στα μάτια όλων, περιμένει να δει κάτι νέο να γεννιέται. Και αυτό το νέο, είναι η ανθρωπομάζα που ξεχύθηκε στους δρόμους, λέγοντας ένα μεγάλο ΟΧΙ στο ΔΝΤ και στο νεοφιλελευθερισμό και σε όσους κερδίζουν από την δημοσιονομική δυσκολία της πατρίδος μας.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου