Την ημέρα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου το υπουργείο έβαλε στις εξετάσεις κείμενο με τίτλο "Στου Κεμάλ το Σπίτι"! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Την ημέρα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου το υπουργείο έβαλε στις εξετάσεις κείμενο με τίτλο "Στου Κεμάλ το Σπίτι"!

Καμία ντροπή επιτέλους από το Υπουργείο Παιδείας; ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 20 Μαίου 2010 Χθες, 19 Μαΐου, ήταν η επέτειος του Ολο...


Καμία ντροπή επιτέλους από το Υπουργείο Παιδείας;
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
20 Μαίου 2010
Χθες, 19 Μαΐου, ήταν η επέτειος του Ολοκαυτώματος των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου, που σφαγιάστηκαν ανηλεώς από τις τρισβάρβαρες ορδές του αιμοσταγούς δολοφόνου «Πατέρα των Τούρκων» Μουσταφά Κεμάλ, του ψυχρού εκτελεστή όχι μιας αλλά σειράς γενοκτονιών σε πληθυσμούς της Μικράς Ασίας.
Γενοκτονίες που εμπνεύστηκε ο τερατώδης νους του Γερμανού συνταγματάρχη Λίμαν φον Σάντερς και πραγματοποίησε με επαγγελματική, στυγνή τελειότητα ο Νεότουρκος Μουσταφά Κεμάλ, αυτός που θεμελίωσε το σύγχρονο τουρκικό κράτος πάνω σε αναρίθμητα πτώματα χριστιανών.
Χθες λοιπόν για να τιμήσει την μνήμη των αμέτρητων νεκρών μαρτύρων της τουρκικής κτηνωδίας το Υπουργείο (πρώην Εθνικής) Παιδείας και Δια Βίου Αμάθειας επέλεξε να εξετάσει τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων στο λογοτεχνικό κείμενο «Στου Κεμάλ το σπίτι». Λαμπρή επιλογή και πολύ ταιριαστή στην ημερομηνία κι άξιος ο μισθός όσων εμπνεύστηκαν το χθεσινό θέμα. Δεν μας παραξενεύει αυτή η ενέργεια γιατί είναι σε πλήρη συμφωνία με όλες τις μεθοδεύσεις που προσπαθούν διαχρονικά οι ηγεσίες του Υπουργείου αυτού να επιβάλλουν τα τελευταία χρόνια.
Η αλήθεια είναι ότι πολύ καλά τα καταφέρνει μέχρι τώρα ο «όμιλος των Αμερικανίδων κυριών» με εξέχουσες εκπροσώπους τις εξουσιοδοτημένες εντολοδόχους της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και του Τζορτζ Σόρος κυρίες Γιαννάκου, Διαμαντοπούλου, Χριστοφιλοπούλου-Κάλερ, Ρεπούση, Δραγώνα και Κουλούρη. Κάνουν καθετί που μπορούν για να υπηρετήσουν της επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων για πλήρη αποεθνικοποίηση της παιδείας. Βέβαια σε ό,τι αφορά την νυν υπουργό τα σχετικά με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν την αφορούν, αφού τον δικό της γιο τον έστρεψε στο International Baccalaureate, δηλαδή τον απέκλισε από κάθε επαφή με το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, του οποίου η ίδια ηγείται.
Η στάση των εξωνημένων αντιπροσώπων της παγκοσμιοποίησης δεν μας ξαφνιάζει λοιπόν. Αυτό όμως που αναμένουμε να δούμε είναι η θέση και η στάση όλων των προσφυγικών (Ποντιακών, Μικρασιατικών και Θρακιώτικων) σωματείων απέναντι στην χθεσινή ασχήμια και προσβολή του αίματος των εκατομμυρίων μαρτυρικών νεκρών τους. Γιατί αν δεν αντιδράσουν σε αυτή την ιταμή πρόκληση, έχουν πλέον εκφύγει και εκπέσει του ρόλου και της αποστολής τους, που πρώτιστα είναι η προστασία και η τιμή της εθνικής μνήμης.
Αναμένουμε τέλος να δούμε ποια είναι τα ανακλαστικά του πρωθυπουργού αλλά και κυρίως των πατριωτικών δυνάμεων που σίγουρα υπάρχουν μέσα στο ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου