Οργισμένη ανακοίνωση της Marfin - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οργισμένη ανακοίνωση της Marfin

«Στην οικογένεια της MARFIN θρηνούμε σήμερα για την δολοφονία τριών νεαρών συναδέλφων μας. Εκφράζουμε την οργή μας κατά της πολιτείας που εγ...


«Στην οικογένεια της MARFIN θρηνούμε σήμερα για την δολοφονία τριών νεαρών συναδέλφων μας.
Εκφράζουμε την οργή μας κατά της πολιτείας που εγνώριζε ότι μόνο από τύχη δεν είχαν συμβεί μέχρι σήμερα τέτοια τραγικά περιστατικά», σημειώνει σε ανακοίνωση της η Marfin.
Και προσθέτει: «Εκφράζουμε ακόμα την οργή μας για τα ξύλινα πολιτικά λόγια και τις... αντιδικίες σκοπιμότητας ορισμένων πολιτικών στη Βουλή την ώρα που οι σοροί των συναδέλφων μας δεν είχαν αποσυρθεί από το κατάστημά μας που επολιορκείτο ακόμα από τους διαδηλωτές ή και αναρχικούς.
Οι αυτουργοί μακάρι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν. Την μεγαλύτερη ευθύνη όμως έχουν οι ηθικοί αυτουργοί που δυστυχώς δεν θα τιμωρηθούν ποτέ».
Πηγή

2 σχόλια

  1. Είδα τη δήλωση, όλο μένος ήταν. Αλλά ΔΕΝ είδα να σκύβει το κεφάλι και να παραδέχεται τις δικές τους εγκληματικές αμέλειες σε θέματα ασφάλειας, πυρόσβεσης, εκκένωσης του χώρου, προστασίας του προσωπικού τους.
    Ε όχι. Φταίνε και οι υπεύθυνοι του καταστήματος, όχι όσο φταίνε και αυτοί που πέταξαν την (τις) μολότωφ, αλλά έχουν και αυτοί μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΛΑΛΗΣΑΣ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ:
    "Ή ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, Ή ΑΥΡΙΟ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ";

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ;

    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου