Αδυναμία απόφασης στον ΣΥΡΙΖΑ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αδυναμία απόφασης στον ΣΥΡΙΖΑ

Χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής και χωρίς να αλλάξουν τα έως τώρα δεδομένα, έληξε η πολύω...


Χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής και χωρίς να αλλάξουν τα έως τώρα δεδομένα, έληξε η πολύωρη σύσκεψη της Γραμματείας του κόμματος.
Χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής και χωρίς να αλλάξουν τα έως τώρα δεδομένα, έληξε η πολύωρη σύσκεψη της Γραμματείας του κόμματος.
Στο μόνο θέμα που υπήρξε συμφωνία ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ανακοινώσει την προσεχή Δευτέρα τις αποφάσεις του σε νέα συνεδρίαση της Γραμματείας.
Ο επικεφαλής της ΑΚΟΑ κ. Γιάννης Μπανιάς επανέλαβε την πρότασή του να μην υποστηριχθεί ούτε η υποψηφιότητα του κ. Αλαβάνου, ούτε του κ. Μητρόπουλου και να υπάρξει άλλη λύση.
Οι υποστηρικτές της υποψηφιότητας Αλαβάνου επανέλαβαν την υποστήριξη της υποψηφιότητας στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η αντιπροσωπεία του ΣΥΝ επανέφερε την πρόταση για την υποψηφιότητα του εργατολόγου κ. Α. Μητρόπουλου.
Ο Συνασπισμός έχει δηλώσει ότι θα υποστηρίξει μια άλλη υποψηφιότητα υπό την προϋπόθεση ότι σηματοδοτεί άνοιγμα στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ και θα λειτουργεί ενωτικά στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Μανώλης Γλέζος που πήρε μέρος στην συνεδρίαση ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα.
Από "ΕΘΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου