Η υποψηφιότητα Γ.Δημαρά για την Περιφέρεια της Αθήνας, αλλάζει τις πολιτικές ισορροπίες...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η υποψηφιότητα Γ.Δημαρά για την Περιφέρεια της Αθήνας, αλλάζει τις πολιτικές ισορροπίες...!

Ένας από τους δύο μπορεί να είναι ο νέος περιφερειάρχης Αττικής απέναντι στις υποψηφιότητες των δύο μεγάλων κομμάτων: Την πρόθεσή του να διε...


Ένας από τους δύο μπορεί να είναι ο νέος περιφερειάρχης Αττικής απέναντι στις υποψηφιότητες των δύο μεγάλων κομμάτων: Την πρόθεσή του να διεκδικήσει το αξίωμα του περιφερειάρχη απέναντι στον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρό, ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς, ενώ το ίδιο είχε κάνει λίγο ενωρίτερα και ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος.
Τον περασμένο Μάιο ο κ. Δημαράς διαγράφτηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ όταν αρνήθηκε να υπερψηφίσει το σχέδιο νόμου για το μηχανισμό στήριξης, δηλώνοντας «παρών».
Σε γραπτή ανακοίνωσή του, ο κ. Δημαράς τονίζει ότι «ήρθε η ώρα που όλοι μαζί μπορούμε να πούμε 'όχι' στο μνημόνιο της υποτέλειας, 'όχι' στην αλαζονεία της εξουσίας, 'όχι' στις όποιες προσωπικές ματαιοδοξίες και κενόδοξες επιδιώξεις».
«Μαζί μπορούμε να πούμε 'ναι' και να διατρανώσουμε την απόφαση μας για μια πορεία έντιμη, διάφανη και δημιουργική. Είναι η ώρα του μεγάλου 'ναι': είμαστε παρόντες και έτοιμοι να αγωνιστούμε και να παλέψουμε για μια καλύτερη Ελλάδα» αναφέρει ο κ. Δημαράς στην ανακοίνωσή του.
Στις δημοτικές εκλογές του 2002 ο κ. Δημαράς είχε κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων συγκεντρώνοντας 11,10% των ψήφων, έχοντας απέναντί του τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Χρ.Παπουτσή (25,8%).
Δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Κυριακή έδειξε ότι ο κ. Δημαράς μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την Περιφέρεια Αττικής από τον κ. Σγουρό, ο οποίος είναι φαβορί, βάσει των γκάλοπ.
Υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής και επισήμως από σήμερα ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κίνησης για την Αττική».
Ο κ. Μητρόπουλος ευχαρίστησε για τη στήριξή του τον ΣΥΝ και τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα και δήλωσε ότι θα δώσει την εκλογική μάχη «μαζί με τα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είναι αντίθετα στο Μνημόνιο».
Τολμούμε να προβλέψοιυμε ότι αν κάποιος από τους δύο εισέλθει στο β' γύρο (οι δημοσκοπήσεις αυτό δείχνουν τουλάχιστον για τον Γ.Δημαρά) αυτός θα είναι και ο νικητής. Ο Γιάννης Δημαράς, έντιμος και ικανός δημοσιογράφος, άνθρωπος με πολιτική συνείδηση όπως έδειξε η ψήφος του του Μαϊου κατά του επαίσχυντου Μνημονίου, έχασε πριν μερικά χρόνια το παιδί του σε τροχαία ατύχημα.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου