Το εμφυτευμένο τσιπάκι έρχεται...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το εμφυτευμένο τσιπάκι έρχεται...!

Η ηλεκτρονική κάρτα πολίτη έρχεται και πολύ σύντομα και το τσιπάκι που θα εμφυτεύεται στο δέρμα Πολλοί ανησυχούν γι' αυτές τις εξελίξεις...


Η ηλεκτρονική κάρτα πολίτη έρχεται και πολύ σύντομα και το τσιπάκι που θα εμφυτεύεται στο δέρμα
Πολλοί ανησυχούν γι' αυτές τις εξελίξεις . Οι χριστιανοί ιδίως , που υποπτεύονται οτι στις κάρτες και τα τσιπάκια θα υπάρχει το 666 . Εμείς ανησυχούμε ; Το πιό ανησυχητικό , κατά την γνώμη μου , είναι το οτι η πλειοψηφία των συμπολιτών μας δεν ανησυχεί γι' αυτήν την multicultural κοινωνία των λοβοτομημένων τηλεθεατών που αρχίζει να δημιουργείται .Το τσιπάκι είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα .
Τί προβλέπω :
Η πλειοψηφία των χριστιανών θα δεχτεί το τσιπάκι ( αφού οι πρώτοι που θα το φορέσουν θα είναι μητροπολίτες ) . Κάποιοι αντάρτες γύρω απο κάποιους Εσφιγμενίτες ίσως προβάλλουν αντιστάσεις .
Για όσους σκέπτονται να πούν "ΟΧΙ" στο τσιπάκι ιδού μερικές κατευθυντήριες ιδέες :
1) Ξεχάστε την λύση "Εχω ένα μικρό κτηματάκι , θα παράγω την τροφή μου και δεν χρειάζομαι το τσιπάκι" .Μεμονωμένοι καλλιεργητές ή θα συλληφθούν ( ακόμα και οι παραδοσιακοί σπόροι τότε θα είναι παράνομοι !) ή θα ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ( τί τους φέραμε τόσους πακιστανούς ; για να έχουμε φθηνούς δολοφόνους )
2) Μόνο ΜΑΖΙΚΕΣ κινητοποιήσεις με ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ στην Πίνδο έχουν ελπίδα να επιβιώσουν για λίγο . Δηλαδή ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ( και οι χριστιανοί μέσα ) να καταλάβουμε μια περιοχή και να έχουμε το δικό μας αντάρτικο κρατίδιο . Σε μια τέτοια περίπτωση θα χρειαστούμε τις πληροφορίες που περιέχονται στις ιστοσελίδες http://www.ftiaxno.gr/ και http://laloslal.t35.com/biocall.html .
Έστω οτι κάναμε αυτό το κρατίδιο . Τί θα γίνει μετά ;
ΣΕΝΑΡΙΟ Α' : Όλοι οι υπόλοιποι σκλάβοι των πόλεων μιμούμενοι εμάς επαναστατούν και ο καπιταλισμός γίνεται παρελθόν .
ΣΕΝΑΡΙΟ Β' : Οι σκλάβοι των πόλεων δεν επαναστατούν . Η n ε a ta ξη μας μεταδίδει ασθένειες ( με βιολογικά όπλα ) ή μας βομβαρδίζει με την δικαιολογία οτι υποθάλπαμε τρομοκράτες .
ΣΕΝΑΡΙΟ Γ' : Οι σκλάβοι δεν επαναστατούν και η ne a taxi δεν μας βομβαρδίζει . Αυτό είναι το σενάριο του μυθιστορήματος "Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" και το βρίσκω απίθανο .
Πηγή

7 σχόλια

  1. Έλληνες λεμε ΟΧΙ στις καρτες και τα τσιπακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ Ή ΝΟΜΑΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΝ-ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.
    ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ(ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ). Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ(ΤΕΡΑΤΑ),ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ....ΤΕΛΙΚΑ ΌΜΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.....

    ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΜΙΛΑΩ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι φοβερό με πόση σιγουριά οι πολλοί λένε ότι όλα τα παραπάνω είναι επιστημονική φαντασία και ότι βλέπουμε Λιακόπουλο. Πρέπει να είσαι τυφλός για να μην βλέπεις ότι το πράμα πάει προς τα εκεί και μάλιστα κάτι τέτοια υλοποιούνται εν μία νυκτί.

    Πολλοί φοβάμαι ότι οι ίδιοι οι σκλαβοι θα μας πολεμήσουν γιατί δεν θα αντέξουν την αλήθεια.Όλοι όσοι δεν θα έχουν τα κότσια να αφήσουν το άστυ και να έρθουν στην Πίνδο προκειμένου να τα βάλουν με τον εαυτό τους και να αφήσουν τον καναπέ θα προτιμήσουν να χτυπήσου τούς "τρομοκράτες" τής Πίνδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για καθηστε λιγο ρε παιδια, εμεις ειμαστε απο χωρια της Πινδου.θα ερθετε να μας κανετε καταληψη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλο ειναι να μην λεμε μεγαλα λογια,ερχονται χρονια δυσκολα μακαρι να τα καταφερουμε να τα βγαλουμε περα και να νικησουμε το κακο.Το δυσκολοτερο κομματι ειναι οι ανθρωποι αυτοι που εχουνε παιδια,ολα αυτα περι Λιακοπουλου με συγχωρειτε αλλα ειναι ανοησιες ολα οσα θα γινουν τα εχουν προφητεψει οι Προφητες της Εκκλησιας μας ολα τα υπολοιπα εχουν αλλους σκοπους.Να ειστε ολοι δυνατοι αντισταθειτε στο τσιπακι οι ανθρωποι που δεν θα βαλουν το τσιπακι και θα αρνηθουν τον αντιχρηστο θα στεφανωθουν ως οι μεγαλυτεροι Αγιοι της Εκκλησιας μας,οι μεγαλυτεροι Αγιοι της Ορθοδοξιας.Ας σταθουμε ολοι ο ενας στο πλευρο του αλλου,πιστη να εχουμε.Μην φοβαστε ο Θεος δεν θα μας αφησει..ποτε μας αφησε αλλωστε παντα διπλα μας ειναι εμεις μονο τον στεναχωρουμε κι Αυτος παντα μας αγαπα.Να θυμαστε ξερει τι κανει..ο,τι γινεται γινεται για το καλο σας...Να ειμαστε ετοιμη να δωσουμε τις ζωες μας για τον Ιησου υπερασπιζοντας τον οπως Αυτος σταυρωθηκε για να ειμαστε εμεις τωρα ελευθεροι...Παρασκευη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι στην ΠΙνδο και οχι καπου αλλου? Τι θα εχει εκει/? Ο Θεος δεν θα μας αφησει ετσι η προφητεια λεει θα κοιμαστε δυο μαζι και θα ξυπνατε ενας ( θα τον παιρνει ο Θεος) παιδια αρκει να αντισταθουμε γιατι θα ειναι πολυ δυσκολο να βλεπεις το παιδι σου να πεθαινει απο την πεινα ή απο καποια αρρωστια !! Ο Θεος μαζι μας !!! Καλο κουραγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου