Ο Χρήστος Χαρίτος σε Ύδρα και Σπέτσες - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Χρήστος Χαρίτος σε Ύδρα και Σπέτσες

Δελτίο Τύπου Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Χρήστος Χαρίτος, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, επισκέφθηκε το Σαββατοκύρι...


Δελτίο Τύπου
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Χρήστος Χαρίτος, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Οκτωβρίου την Ύδρα και τις Σπέτσες.
Στην Ύδρα συνάντησε τον δήμαρχο κ. Αναστόπουλο, συνοδευόμενος από τον Υδραίο υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του συνδυασμού Νίκο Μιχαλάκη, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Λάζαρο Μερτζάνη και Γρηγόρη Κοτρομάγια και το στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. Σπύρο Βάιλα. Με τον κ. Αναστόπουλο συζητήθηκαν τα χρόνια προβλήματα του νησιού και οι τρόποι που η Περιφέρεια μπορεί να συνεισφέρει στην επίλυσή τους.
Ο κ. Χαρίτος συνάντησε και τα στελέχη του έτερου υποψηφίου δημάρχου Ύδρας κ. Κοτρώνη, καθώς ο κ. Κοτρώνης έλειπε από το νησί. Το απόγευμα έγινε συγκέντρωση φίλων του συνδυασμού, προκειμένου να καθορισθεί το πρόγραμμα της υποστηρίξεως του τοπικού υποψηφίου κ. Μιχαλάκη.
Την επόμενη ημέρα, ο Χρήστος Χαρίτος με τον Σπύρο Βάιλα επισκέφθηκαν τις Σπέτσες. Εκεί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων, στην οποία ο κ. Χαρίτος επεξήγησε τα κύρια σημεία του προγράμματος του συνδυασμού «Αττική Οδός» και καθορίσθηκε το οργανωτικό πλαίσιο της εκστρατείας στο νησί. Το μεσημέρι ο κ. Χαρίτος συνάντησε τον δήμαρχο Σπετσών κ. Κονταξάκη, με τον οποίο τον συνδέει μακροχρόνια φιλία, συζητώντας τα τοπικά θέματα και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο κ. Κονταξάκης για τα επόμενα χρόνια.
Δεν είναι τυχαίο, ότι σε αυτά τα δύο νησιά ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είχε αύξηση 50% σε ψήφους, μεταξύ ευρωεκλογών και βουλευτικών εκλογών, καταδεικνύοντας την μεγάλη απήχηση των πατριωτικών θέσεων στα νησιά της Περιφέρειας Αττικής.
Από "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου