Γυμνοί με το ΑΦΜ στο μπράτσο...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Γυμνοί με το ΑΦΜ στο μπράτσο...!

Toυ Σπύρου Σουρμελίδη Η προσωπική ζωή 12 εκατομμύριων ανθρώπων στο πεζοδρόμιο...! Γιατί; Για να μπορέσει ένα ανίκανο και ανόητο κράτος να πι...


Toυ Σπύρου Σουρμελίδη
Η προσωπική ζωή 12 εκατομμύριων ανθρώπων στο πεζοδρόμιο...!
Γιατί; Για να μπορέσει ένα ανίκανο και ανόητο κράτος να πιάσει τη φοροδιαφυγή. Το διεφθαρμένο έθνος των Ελλήνων πρέπει να στέκεται «γυμνό» μπροστά στην εξουσία, αλλά και στους γείτονες και στους περαστικούς, στους εταίρους Ευρωπαίους, και σ’ όλο τον πλανήτη (μέσω του Διαδικτύου) για να αποδείξει ότι δεν κλέβει. Για να καταφέρει η ανόητη εξουσία να συλλάβει τη φοροδιαφυγή, στήνει ένα virtual στρατόπεδο συγκέντρωσης, μοναδικό στον πλανήτη, μόνο για το διεφθαρμένο έθνος.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει λοιπόν να αναρτήσει στο Διαδίκτυο τα φορολογικά στοιχεία όλων των Ελλήνων, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσοι είναι εγγεγραµµένοι στο taxisnet να µπορούν να βλέπουν τι δήλωσε στην εφορία και τι φόρο πλήρωσε ο κάθε φορολογούμενος. Αυτή τη φορά δεν είναι οι εθνικώς καθαροί, αλλά οι υγιώς σκεπτόμενοι που θα μας σώσουν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η νομενκλατούρα του κράτους ή οι παρατρεχάμενοι προτείνουν ανοησίες για να δικαιολογήσουν την ανικανότητά τους να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτή τη φορά όμως η ανοησία αποκτά ιδεολογικά χαρακτηριστικά.
Ο μικρόκοσμος της νομενκλατούρας και της πολιτικής έχει συγκεκριμένες παραδοχές οι οποίες οδηγούν σε έμμονες ιδέες και ιδεολογικά συμπεράσματα: ζούμε σ’ ένα διεφθαρμένο κράτος, με διεφθαρμένους πολίτες. Είναι οι πολίτες που σπρώχνουν τους πολιτικούς σε ρουσφέτια. Οι πολίτες κρύβουν τα εισοδήματά τους και γλεντάνε σε βάρος του κράτους. Άρα πρέπει να τους ξεβρακώσουμε δημοσίως για να γίνουν καλοί άνθρωποι και σωστοί πολίτες.
Γιατί διαμαρτυρόμαστε για όσα λέει η Μέρκελ; Γιατί ο πρωθυπουργός κατηγορεί όσους στο εξωτερικό αναζητούν «αποδιοπομπαίους τράγους»; Να που η κυβέρνηση και η εξουσία ανακάλυψαν τον ένοχο: είναι 12 εκατομμύρια κλεφταράδες Έλληνες! Κάποιοι απ’ αυτούς όμως μπορούν να τεθούν στην υπηρεσία της ΣΩΣΤΗΣ εξουσίας, του ΣΩ­ΣΤΟΥ κράτους, να γίνουν πρώτοι αυτοί ΣΩΣΤΟΙ πολίτες.
Για τους εμπνευστές αυτής της άποψης δεν έχει νόημα καν ο αντίλογος. Για το ποιος βούλιαξε το κράτος και είμαστε με 400 δισ. χρεωμένοι. Πού πήγαν τα δισ. των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Ούτε το γεγονός ότι επί 30 χρόνια το κράτος (δηλαδή οι πολιτικοί) δεν ανακοινώνουν πόσους πληρώνουν, δεν έχουν μητρώο ασφαλισμένων, έλεγχο στα νοσοκομεία, ούτε ένα δημοσιοποιημένο ισολογισμό του ΙΚΑ. Για όλους αυτούς ο πολίτης είναι ο κλεφταράς. Γι’ αυτό και θα τον ξεβρακώσουν.
Να μην ξεχάσουν να μας χτυπήσουν και το ΑΦΜ κατάσαρκα.
ΥΓ: Το πόσους φόρους θα πάρουν θα το δούμε όλοι μαζί αργότερα.
Από "ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ +13"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου